Відгуки про BOM

Victoria Bozha рекомендує цей магазин
2 червня 2025 р.

Купив: Котел газовий стандартний Beretta CITY 24 C.A.I., Замовлення №БА000000042

Дуже задоволена роботою магазину, особливо допоміг менеджер Дмитро з вибором котла та швидкістю доставки. Відправили протягом години в п‘ятницю, хоча склад вже мав закриватися, щоб в понеділок можна було встановити.
Відповідь представника «BOM»
Дякуємо за відгук. Були раді Вам допомогти! З нетерпінням чекатимемо нових замовлень!
Obi-Wan рекомендує цей магазин
19 травня 2025 р.

Купив: Лічильник B Meters GSD8 110 1/2" для горячей воды, Лічильник B Meters GSD8 1/2" для холодной воды, Замовлення №5

Замовив лічильники. Лічильники не підійшли, але компанія вислала інші, різницю компенсували. Вдячний працівникам за оперативність.
Відповідь представника «BOM»
Дякуємо за відгук. Ми завжди раді допомогти вирішити задачу наших клієнтів!
Alex_Pustovit рекомендує цей магазин
30 квітня 2025 р.

Купив: Комплект труб Vaillant Комплект труб Vaillant Конденсаційний D=60/100 (0020219516), Котел газовий конденсаційний Vaillant ecoTEC pro VUW INT 286 /5 -3?H, Замовлення №000000015

Купував котел на підприємство дуже швидко надали рахунок та відправили на наступний день. Рекомендую до співпраці!
Відповідь представника «BOM»
Дякуємо за замовлення! Раді, що вам все сподобалось.
Гена Подорожній рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Купив: Котел газовий конденсаційний Vaillant ecoTEC plus VUW 32CS/1-5 (N-INT2) (0010043967), Замовлення №БА000000007

Замовляв котел Vaillant, менеджер компетентний, все що я хотів дізнатися розказав. Після замовленн доставили швидко, в той же день. Рекомендую!
Відповідь представника «BOM»
Дякуємо за замовлення! Раді, що вам все сподобалось.
Олександра рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: Drazice OKCE 50, Замовлення №№БА000000010

Вітаю, придбала бойлер, так як я в них не дуже розуміюсь, менеджер терпляче розповів про наявні варіанти та відповів на всі мої питання. Тому обирала за рекомендацією менеджера. Замовляла вранці, а ввечері отримала. Залишилось встановити. Тому дякую
Відповідь представника «BOM»
Дякуємо! Нам приємно, що все пройшло добре - так, як ми любимо: швидко, зручно і без головняків)
Elizaveta1989 рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Рушникосушарка Navin Омега 530x800 10-015133-5380, Замовлення №БА000000009

Замовили рушникосушарку, отримали дуже швидко. Забрали самовивозом - все можна було оглянути та перевірити. Вже навіть вмонтувати встигли. Однозначно рекомендую магазин до співпраці!
oleg.shm рекомендує цей магазин
11 квітня 2025 р.

Купив: Рушникосушка електрична KOSSER Трапеція 800х500/6 EL, Замовлення №БА-0000003

Купував рушникосушку в цьому магазині, замовлений товар був у наявності. Доставили дуже швидко. Рекомендую!
Oleksandra Marakhovska рекомендує цей магазин
10 квітня 2025 р.

Купив: Фільтр для води з системою зворотного осмосу Ecosoft Standard (MO550ECOSTD), Фільтр для води з системою зворотного осмосу Ecosoft Standard 5-50P з помпою (MO550PECOSTD), Замовлення №БА000000004

Дякую команді BOM за швидке опрацювання замовлення. Клієнтоорієнтоване спілкування (так-так, для мене це дуже важливо), увага до деталей та оперативна доставка! Товар отримала і чоловік вже встановив, насолоджуємось чистою водою; тож за наступним замовленням точно звернуся знову сюди.
Відповідь представника «BOM»
Дякуємо Вам за замовлення і приємні слова!