Купив: Машинка для стрижки Philips Series 7000 MG7941/15, Замовлення №635
Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua BCS71HYG2, Замовлення №296
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.BK, Замовлення №199

Купив: Електростанок Philips OneBlade Pro 360 QP6652/61, Замовлення №154
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Evo Next ECAM 310.60.GB, Замовлення №136
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi La Specialista Opera EC 9555.BK, Замовлення №101

Купив: Bosch Unlimited 7 BSS71125AH, Замовлення №83
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB, Замовлення №66
Купив: Пилосос ручний для дому Bosch BBS711W, Замовлення №25
Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua BCS71HYG2, Замовлення №15