Відгуки про ROZETKAEU

8 лютого 2026 р.

Купив: Фен Xiaomi Compact Hair Dryer H101 White EU, Замовлення №850261083

Гуся рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Airpow 20000mAh 20W Black (P10022804113-00), Замовлення №880664929

Якщо замовляти таке, в чому ти впевнений, що точно не будеш повертати по гарантії, то це гарний магазин, але раніше він краще був до 2022 року, навіть call centre був і здати товар можна в будь яку точку розетки. Термін вивантаження товару в розетці наче співпадають дійсності. Зручний інтернет магазин, можна оплатити товар онлайн
Вогнеслав рекомендує цей магазин
28 січня 2026 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh Black (VXN4304GL), Замовлення №12335678

BlackAlex не рекомендує цей магазин
19 січня 2026 р.

Купив: Розумна розетка Xiaomi Mi Smart Plug 2 Wi-Fi (BHR6868EU / ZNCZ302KK), Замовлення № 878806928

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

мой заказ № 878806928 від 7 січня 2026 - нема, гроші взяли, про замовлення забули
Валерій рекомендує цей магазин
2 грудня 2025 р.

Купив: ДБЖ Qoltec Pure Sine Wave 1000VA/700W (5901878507217), Замовлення №811832107

Замовляв собі безперебійник, ще у 24 році, саме під час минулих масштабних блекаутів. В українських продаців тоді або не було потрібного товару, або була висока ціна. Замовив на Розетці ЄУ із Польщі, трохи дешевше ринку. Минув час, а зараз він знову виручає мене під час блекаутів.
Igor Nemcinov не рекомендує цей магазин
25 листопада 2025 р.

Хотів купити: Відеокарта GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16G (GV-R9070XTAORUS E-16GD)

На Хотлайн цена 32700, а по факту цена +8000, итого почти 41000
Толку показывать цены на хотлайн от "ROZETKAEU " свыше 150 евро, если там растаможка.
29 листопада 2025 р. Відповісти