Купив: Зарядна станція Anker SOLIX C1000X Gen 2 (A17633A1), Замовлення №145

Купив: Мікрофонна радіосистема для фотокамери, для смартфона DJI Mic Mini 2TX + 1RX + Charging Case (CP.RN.00000433.01), Замовлення №100

Купив: Фітнес-браслет WHOOP 5.0 Peak, Замовлення №110

Купив: Смарт-окуляри Ray-Ban Meta Wayfarer Shiny Black Frame Green Lenses (RW4006 601/71 50-22), Замовлення №777

Купив: Диктофон PLAUD Note Pro Black (PN0300-BL), Замовлення №32

Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX10 Luna Gray (83JE002KUS) US, Замовлення №Не пам'ятаю

Купив: Микрофонная радиосистема для фотокамеры, для смартфона DJI Mic Mini 2TX+1RX+Charging Case (CP.RN.000, Замовлення №33

Купив: Фітнес-браслет WHOOP 5.0 Peak Obsidian SuperKnit (973-004-000) – 12-Month Membership, Замовлення №21

Купив: Мікрофонна радіосистема для фотокамери, для смартфона DJI Mic Mini 2TX + 1RX + Charging Case (CP.RN.00000433.01), Замовлення №27