Купив: Цифровой кабель Oehlbach 1380 0.5m, Замовлення №23453
Купив: Акустичні колонки Q Acoustics M20 HD Walnut (QA7612), Замовлення №22102024
Купив: Акустика Triangle Borea BR08 Black, Замовлення №27061
Купив: Pro-Ject T1 Phono SB Walnut, Замовлення №18415
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Комплєкт для чищення вінілових пластинок , Замовлення №510
Хотів купити: Пульт керування RadioMaster TX12 Mark II ELRS, Пульт керування RadioMaster TX12 Mark II ELRS
Купив: Bowers & Wilkins PI7 S2 Midnight Blue, Замовлення №25793
Купив: Підлогова акустика Davis MATISSE HD Piano Black, Замовлення №Номер замовлення не запам
Купив: Disc player cd-s3000, Integred amplifer a-s2200, Замовлення №343
Купив: Зарядна станція Bluetti PowerOak EB70 1000W-716Wh, Замовлення №Рахунок 1260 від 25.08.20