Відгуки iTMag | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин iTMag

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 45 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    69% 20% 11%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    72% 25% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    58% 11% 31%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    74% 16% 10%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    67% 2% 31%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    16% 4% 80%
  • Сервісна підтримка організована добре
    20% 11% 69%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    65% 34% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
6
17
28
316
Негативні
3
10
17
259
На основі покупки
8
21
34
432
Усі відгуки
9
27
45
624
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
7.1
7.1
6.8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
оформлення замовлення

Купил как мне сказали последний айфон , взял еще и наушники , цены как по мне очень хорошие , делал заказ на сайте перезвонил менеджер дали подтверждение , изначально хотел другой цвет но переубедили в разговоре , гарантия есть ,забирал лично показалось все хорошо , из минусов не сразу понял как заказать товар , но скорее всего моя вина , могу рекомендовать

Номер замовлення: 34678
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Читая смешанные комментарии немного побаивалась покупать здесь ноутбук, но все прошло отлично.
Изначально обратилась к консультанту магазина, чтобы узнать наличие и уточнить актуальность цены другого ноутбука (на сайте светилась табличка "под заказ"). К сожалению, из-за войны поставки техники в нашу страну нарушены, поэтому его заказать сейчас невозможно. Девушка-консультантка поняла по каким параметрам я выбираю и предложила скинуть пару вариантов в Вайбер. К тому же, скидку к тем, которые она розгорнути

MSI GS66 Stealth 11UE (GS6611UE-078CA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 травня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Благодаря поиску в hotline нашел интересующий меня ноутбук по цене, характеристикам. После чего перешел в магазин для оформления заказа, заказ сделал и оперативно со мной связались, но моей модели нет в наличии предлагают другие дороже и хуже, что не может быть альтернативой.
Жаль, что но hotline размещают не существующие товары и цены.

Номер замовлення: 921353
Ноутбук ASUS ZenBook 14 UX434FL (UX434FL-A5298T)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність

Ваше замовлення може бути не в тій комплектації та по іншій ціні. Але спірні питання віршують оперативно, компроміс пропонуть адекватний. Тому рекомендую цей магазин

Номер замовлення: 440319
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин! Отправили наложенным платежом без всяких предоплат. Цена - супер! Хочу купить что-нибудь ещё )))

Номер замовлення: 19268
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
оформлення замовлення

Загалом, замовлення виконано чітко і швидко. Підібрали додаткову пам'ять для компа і встановили одразу.

Претензії з'явились, коли відкрили коробку (яка своїм виглядом казала, що пережила деякі негаразди), де був відсутній другий блок живлення (той що з type-c) і був замінений оригінальний шнур живлення на китайський дешевий. Намагався залишити коментар до отриманого товару на їх сайті, але за місяць він так і не з'явився на сторінці. Про спроби з'ясувати і вирішити ситуацію взагалі мовчу.

Номер замовлення: 437383
ASUS ROG Zephyrus G15 GA503QR (GA503QR-211.ZG15)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Апарат коштує цих грошей. Сподіваюсь служитиме мені довго. РЕКОМЕНДУЮ. Особиста подяка Анастасії. Відгук позитивний.

ASUS TUF G-ing A 15
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
відвантаження
відповідність ціни
повернення товару
розгорнути

Купил Airpods 2. Мировая гарантия была активирована за два месяца до того как наушники попали ко мне. Наушники оказались с дефектом, теряли связь. Обратился по гарантии. С общением у ребят сложно (то трубку не берут, на сообщения не отвечают). Дозвонившись и рассказав о проблеме, менеджер пообещал узнать что можно сделать и перезвонить через 40 минут. И пропал на два дня. После моего очередного обращения мне отправляют смс с контактами для отправки почтой на сервис. Спустя пару дней из сервиса розгорнути

Номер замовлення: 358806
Apple AirPods 2 with Charging Case (MV7N2)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Связались быстро, отправили в день заказа, получил товар на следующий день. Очень доволен скоростью, качеством, ценой и оператором. Звук наушников с планшетом Xiaomi Pad 5 замечательный. Отличный магазин, всем рекомендую!

Номер замовлення: 702383
Xiaomi Mi ANC & Type-C In-Ear Earphones Black (ZBW4382TY)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 березня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Сделал заказ на айфон. Сутки без ответа, никто не набрал. Звоню сам - не берут после 30 гудков. Не перезванивают. Пишу имейл - без ответа.
Где сервис? Где общение с покупателем?

Номер замовлення: 941227
iPhone 13 pro max 128 gold