Відгуки 1SERVER | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин 1SERVER

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
7 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 53 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    84% 11% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    70% 25% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    50% 13% 37%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    82% 5% 13%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    64% 19% 17%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    23% 17% 60%
  • Сервісна підтримка організована добре
    37% 13% 50%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    72% 27% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
8
16
37
124
Негативні
3
6
16
114
На основі покупки
10
21
48
188
Усі відгуки
11
22
53
239
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
7.9
7.9
7
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
розгорнути

16/12/2021 ця компанія отримала оплату за товар, під замовлення, однак замовлення не виконане до сьогодні, на дзвінки та листи не відповідають, передаю справу до поліції. Категорично не рекомендую ризикувати і щось купувати в цієї компанії.

AW02-G300 DiGi
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо за вашу работу в это непростое время. Порадовала низкая цена на картридж. Быстрое оформление. Связались быстро, подтвердили. Отправили. Уже попробовали, все замечательно работает. Буду к вам ещё обращаться, т.к. печатаю я много. Дай Бог нам всем мира и благополучия! Спасибо

Картридж Canon PG-46 Black (9059B001)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ціна одна з найнижчих та й було в наявності - не чекав поки замовлять у постачальників.
Відправили товар наложеним платіжем (як я просив, не по 100% передплаті).
Все гарно запакували, товар без пошкоджень, не відкритий.

Дякую!

Harman Kardon Onyx Studio 7 Grey (HKOS7GRYEP)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывал два SSD накопителя. Попросили предопалут 500 грн вперед, в целом ожидаемо учитывая цену товара (более 10000 каждая). Отправили в тот-же день, приехало на следующий. В целом по текущему опыту (не сталкивался с возвратом и сервисом) магаин рекомендую.

Номер замовлення: 1sr-19042
SSD накопитель Western Digital BLACK SN850 2 TB (WDS200T1X0E)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номер замовлення: 24160
Блок живлення chieftec 650w (csn-650c)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
відвантаження
не вказано

Одні з небагатьох, хто працювали на початку квітня, за це окремий респект, товарами задоволений.
Не знаю як раніше, але потрібно аванс хоча б 200 грн. для оформлення замовлення.

Wi-Fi-маршрутизатор Keenetic Extra (KN-1711)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Навигатор многоцелевой garmin etrex 22x
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар пришел в оговоренные строки. Очень понравилась техническая консультация. Рекомендую к сотрудничеству.

Номер замовлення: 985
Оперативная память SoDIMM DDR3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв комплект пам'яті для ноутбука. Все було зручно, приємно і відправлено швидко. Навіть під час війскового часу. Дякую за товар!

Пам\'ять для ноутбуків HyperX 16 GB (2x8GB) SO-DIMM DDR3L 1600 MHz IMPACT (HX316LS9IBK2/16)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

В ноябре 2021 оплатил 50% аванса за 2 штуки товара. Обещали дней 40.
Прошло почти полгода - ни денег ни оборудования.
Вот ссылка на товар:
https://1server.com.ua/index.php?route=product/product&path=105_112&product_id=25844

US-24-250W Коммутатор Ubiquiti UniFi Switch 24 Gigabit 24V/802.3af/at PoE 250W
  • Вам допоміг цей відгук?