Відгуки AVIC.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин AVIC.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.1 з 10
 Hаписати відгук
Обрано 651 відгук: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    89% 4% 7%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    86% 7% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    38% 4% 58%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    82% 4% 14%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    55% 4% 41%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    22% 8% 70%
  • Сервісна підтримка організована добре
    34% 8% 58%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    84% 15% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
20
74
546
3347
Негативні
12
38
105
484
На основі покупки
25
98
618
3638
Усі відгуки
32
112
651
3839
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
6.8
7.6
8.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Раніше років 10 купляв всю техніку в іншому магазині (практично вся лінійка iphone починаючи з 6s, MacBook, oneplus). Назву не напишу, бо подумають що рекламую його.

На OnePlus 10 pro 12/256 на AVIC була одна з найкращих цін. Після попередньої оплати товар подешевшав на 2,5 тис.грн.
Магазин продав мені телефон по ціні після здешевлення. Молодці. Респект.

Тепер я буду вашим постійним клієнтом.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка
умови оплати

сервіс магазина - жах. немає галочки "не передзвонюйте". товар відправляють по повній передплаті на карту (після чого ще потрібно їм писати/дзвонити для підтвердження). ніякого чека/гарантійного талона не прислали

Номер замовлення: 359487
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номер замовлення: 359427
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
оформлення замовлення

Не самая удобная оплата товара (через вайбер-->Приват24 вместо сайта) сполна перебивается лучшей на рынке ценой на товар :)
Скорость доставки такая же как и у всех, 2-3 дня, так что могу смело советовать.

Номер замовлення: 359057
Braun Series 7
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Быстрая доставка на магазин, хорошое обслуживание, товар полностью соответствует описанию, был в оригинальной упаковке. Книгой довольна)

Электронная книга с подсветкой Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen.
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Телефон сломался через месяц после покупки. Отдал в сервис 12.02.2022. состоянием на сегодня 18.06.2022 телефон находится у них. Его не вернули (хоть за эти пол года он уже устарел и тех денег не стоить, что я платил за него. Другой телефон не предлагают в замен , выплату денег не предлагаю . Крайне не советую с ним связываться .

Номер замовлення: 11060
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Удалось найти "пиксели" по самой выгодной цене. После оформления, перезвонил менеджер и сказал что нужна полная предоплата (на карту или счет). Оплатил. На следующий день заказ отправили, но почему-то двумя отдельными посылками (хотя об этом предупредили заранее). Вот забрал с НП и вроде все хорошо, но есть пару но:
- упаковка была не запаяна (возможно телефоны до этого проверяли на работоспособность?)
- не получил никаких чеков или квитанций/гарнтий на товар, хотя гарантия на него 12мес. в розгорнути

Номер замовлення: 358091
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Профессионализм, отзывчивость продавцов. Кажется самое лучшее соотношение цена/качество. Дешевле не находила. Товар оригинальный. Пользуюсь их услугами давно. Если что-то не так, без проблем меняют. Бывают проблемы с товарным видом упаковки. Но цена компенсирует.

Amazon Kindle 11
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Купили телевизор kivi 32h710kb, пришел без заполненного гарантийного талона, без чека, хотя оплатили полную предоплату, и по телефону говорили что будет все документы, проработал 2 дня, белый экран, к службе пожержки не дозвониться, ожидайте звонка, вот и весь ответ, Магазин не рекомендую!!!!!

Номер замовлення: 357683
kivi 32h710kb
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 червня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
умови оплати

Сделал заказ, по просьбе менеджера оплатил вперед. Через два дня забрал на новой почте. Чехол оригинал, очень доволен. Спасибо магазину. Из неприятного, на сайте магазина не смог восстановить пароль от аккаунта - не приходят смс.

Номер замовлення: 357700
Apple Smart Folio for 11 iPad Pro Black
  • Вам допоміг цей відгук?