Відгуки COMFY.UA | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 7
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин COMFY.UA

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
4.7 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 132 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    64% 26% 10%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    55% 36% 9%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    59% 19% 22%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    66% 19% 15%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    38% 30% 32%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    15% 30% 55%
  • Сервісна підтримка організована добре
    13% 38% 49%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    25% 74% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
11
12
35
413
Негативні
10
26
97
1559
На основі покупки
17
29
100
1668
Усі відгуки
21
38
132
2140
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
6.8
5
4.7
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 30 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Парогенератор проработал около трех-четырех уборок.
Потом отвалилась трубка подачи пара у основания парогенератора.
От этого, естественно, машина стала неисправна.
Отнесли по гарантии в комфи. Неделю его обрабатывали и вернули, так как случай не гарантийный из-за механических повреждений, но по сути, повреждения были вызваны качеством товара.
Получается Комфи продал некачественный товар, но ответственности за него нести не хочет.
История моих покупок у комфи велика но на этом она, увы, розгорнути

Номер замовлення: 1485546
Пароочисник Ariete 4147

  • 30 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
сервісна підтримка

Отже почнемо з того,що проблема ,яка тут описана,вже була і з іншими замовленнями на Comfy,значить зробив , я нове замовлення, на 3 електросамокати з повною передоплатою,вказав що мені потрібна адресна доставка саме на 30 грудня 2021р!!!не 31 ,не 1 січня!!а 30 грудня,передзвонив консультант сказав все ок,все ок,"Чесно вам кажу, все буде вчасно", і як вже прийнято моій дружині передзвонюють з Comfy і кажуть,вибачте,але в нас сьогодні не вийде, і завтра тоже(бо ми вихідні).Мій висновок , якщо ви розгорнути

Номер замовлення: 5656358
Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Black

  • 30 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Являясь постоянным и лояльным покупателем данного магазина получил крайне неприятную ситуацию. Приобрел электрошашлычницу, но оказалось, что она не прожаривает мясо ни за 30 минут по инструкции ни за 1 час 30 минут. Мало того, она 2014 года выпуска. На следующий день отвёз в магазин, в возврате как не качественный товар отказали. Написал заявление по программе лояльности, но вместо 7 дней обещанных администратором в магазине, оказалось ждать 30 дней ответ. Никакой лояльности магазин не розгорнути

Номер замовлення: 3496175
Электрошашлычница Mystery MOT-3320

  • 29 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал. Переместили на след. день. Всё отлично. Сервисов доволен. Продажники чуть воспитаней стали. Приятно общаться!

Номер замовлення: 3906352
Electrolux EW6T4062U Пральна машина автоматична

  • 23 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Через день отримав з безкоштовною доставкою.
Товар хороший, мало в яких магазинах є вафельниці-бутербродниці gorenje, здебільшого якийсь ноу-нейм.

Номер замовлення: 4116104
Бутербродниця Gorenje SM 703 GCG

  • 22 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Співпраця з магазином пройшла чудово. Замовляв пральну машинку для батьків. Машинка була в наявності в одному з магазинів у Львові. Змогли швидко оформити замовлення, і так же швидко забрати машинку через 30 хвилин. Рекомендую магазин!

Номер замовлення: 7441804
Electrolux EW6S3R26SI Пральна машина автоматична

  • 22 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купував тут принтер. Доставка була в магазин. В магазині перевірив і виявилося, що немає катриджів. Хлопець консультант швидко вирішив проблему. Виявилось, що виробник продає принтер без катриджів, а ніде це не вказує. Додатково купив катриджі.
Рекомендую даний магазин

  • 18 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
повернення товару
сервісна підтримка

29.11.21 купил и оплатил за компьютер деньги,приехал 4.12.21 распечатанный сказали что проверяли.На второй день перестал включаться.Отнёс в комфи попросил поменять так как новый и уже не работает,на что получил отказ, до двух недель пообещали отремонтировать.16.12. позвонил поинтересовался на какой стадии ремонта мой п.к. на что получил ответ ОЖИДАЙТЕ от 14 до 30 дней !!! Это ужас,деньги заплатил не понятно за что,а три недели без компьютера. Лучше бы купил в специализированном магазине и не розгорнути

Настольный компьютер,Expert Pc Ultimate

  • 15 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
умови оплати
наявність
оформлення замовлення
розгорнути

Тут попередній відгук про магазин https://hotline.ua/yp/14930/reviews/447316/#comments я сподівався що вони роблять висновки і приймають якісь міри для не повторення подібних ситуацій, але я помилився...

14.12.21 зробив інтернет замовлення №3926307 та знову замовив
Форма для приготовления Vittora 4 л 33x20x13 см (VT-6240)
Точилка кухонных ножей Krauff 29-250-022
Овощечистка Ardesto Gemini Gray/Blue (AR2109PB)
Прийшли мені три смс, крок один, два, три. Приходжу в магазин, дивлюсь що форма розгорнути

Номер замовлення: 3926307
Форма для приготовления Vittora 4 л 33x20x13 см (VT-6240)

  • 14 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Купив Sony Playstation 5, нав'язали диски до консолі за 4800 грн і сказали, що можна будет обміняти чи повернути, а на касі магазину кажусь протилежне!!!

Обрав новую техніку на кухню на 158 тисяч і думав замовляти у наступному місяці, та після такого відношення у житті нічого не куплю у комфі!!!

Sony Playstation 5