Відгуки FIXER | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин FIXER

 Hаписати відгук
Вибрані 17 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    82% 17% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    64% 29% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    52% 11% 37%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    52% 35% 13%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    47% 5% 48%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    17% 11% 72%
  • Сервісна підтримка організована добре
    29% 5% 66%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    47% 52% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
2
8
144
Негативні
1
3
9
76
На основі покупки
1
4
11
190
Усі відгуки
1
5
17
241
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 9 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
умови оплати

без предоплаты не отправляют, хотя не указано . не советую магазин.

Номер замовлення: 322829
A4Tech W60 Max Bloody
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 лютого 2022 р.
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
умови оплати

В начале они не могли дозвониться мне после оформления заказа, потом оказалось, что отправить товар, в тот же день, они не успевают, а в понедельник выяснилось, что товара вообще нет. Хорошо, что не оплатил им деньги наперед...

Номер замовлення: 322290
Зарядний пристрій Samsung 25W Travel Adapter White (EP-TA800NWEGRU)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

Заказал, кулер для процессора и память, на почте получил посылку, пришел роутер. Я понимаю ошибка. Но номер заказа не приходит не на почту (там нет такой опции), не на SMS. Т.е. вам необходимо где то на "бумажке" писать номер заказа. Особенно как в моем случае, когда к вам приходит не ваш товар. Магазину следует разобратся, все ждут свой товар вовремя и у них есть планы на заказанное. В приложении, что я получил, и это заказ другого человека

память Hynix DDR3 2Gb
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже сподобався магазин. Все чітко, організовано. Відправка в день проплати. Товар дешевше, ніж в інших магазинах

Хлібниця Маестро
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Доставка была на 16.00 в понедельник.
Приехал во вторник в обед.
Отзвонились. Смс уведомление пришло.
Цена соответствует тому, что было заявлено.
Небольшие проблемы с парковкой под офисом.

Номер замовлення: 321428
Ringel Ringel Piccolo 0.35 л (RG-6131-350
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 грудня 2021 р.
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення

Продавец консультант не смог ответить на вопросы по характеристикам товара, по полному названию товара мотивировав тем, что техника на складе, доступа у него к ней нет. Получается я должен заплатить 11 000 грн за кота в мешке и ознакамливаться с покупкой после получения.

Номер замовлення: 318592
Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock S5 MAX White
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни

Искала сковороду гранти Браун биол. Выбрала fixter так как была заявлена минимальная цена именно на интересующую модель. Но!!! После перехождения по ссылке (а вот здесь моя ошибка -не проверила) оказалось что это цена за совсем другую модель! Та что меня интересовала - стоила на порядок выше чем другие магазины предлагали! Так что обращайте внимания (((

Номер замовлення: 317355
Сковорода биол браун
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

идеальная работа магазина. понимаю что цена была абсурдно низкая и скорее не устраивала магазин. НО ни слова от менеджера не услышал. оплатил как указано на сайте и на следующий день уже установил у себя на работе крутую камеру видеонаблюдения. спасибо команде магазина за работу !!! меня очень выручила цена , качество и скорость доставки товара ! и кстати на камере стояла последнее ПО , что редкость . в противном случае приходится тратить время на обновление . в этом розгорнути

Номер замовлення: 316694
DH-IPC-HDW2431TP-AS-S2 (2.8мм) 4Mп IP видеокамера Dahua c WDR
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Описание на сайте соответствует реальности, цена также совпала. Книга приехала со всеми документами, в посылке также была гарантийка и чек на покупку

Электронная книга PocketBook 606 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Передзвонили на наступний день після замовлення але я не зміг відповісти. Так як дзвонили з номеру, який не вказаний на сайті то я сам не знав чи вони дзвонили хоча прийшло SMS про те, що замовлення прийняте і що до мене мають передзвонити. Прочекавши два дні, і так і не дочекавшись повторного дзвінка, я сам написав їм і вони відразу відписали, що відправлять товар наступного дня, що і зробили. З товаром ніяких проблем не виявив. Отже, не зважаючи на невеликі незручності все ж роботою магазину розгорнути

Номер замовлення: 315268
Synology Адаптер Synology E10M20-T1
  • Вам допоміг цей відгук?