Відгуки TehnoShop.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин TehnoShop.ua

 Hаписати відгук
Вибрані 28 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    84% 16% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    80% 16% 4%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    40% 4% 56%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    64% 24% 12%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    40% 24% 36%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    16% 36% 48%
  • Сервісна підтримка організована добре
    28% 36% 36%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    52% 48% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
5
6
15
100
Негативні
3
7
13
58
На основі покупки
7
11
25
137
Усі відгуки
8
13
28
168
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывала отпариватель торговой марки tefal.
Товар отправили на второй день,пришёл полный комплект.
Упаковано все хорошо,отпариватель работает отлично,без проблем.
Качество отличное!
Я довольна своим заказом
Большое спасибо продавцу за консультацию по поводу выбора товара.
Рекомендую!

Отпариватель Тефаль
  • Вам допоміг цей відгук?

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывала утюг для мамы.
спасибо за супер быстрое оформление и качественный товар, однозначно рекомендую.

Номер замовлення: 27914
Утюг Tefal DT8150EO
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень понравилась работа с магазином, вежливый персонал, быстро вышли на связь, быстро отправили. Товар соответствует описанию. Больше всего понравилась цена, самая выгодная из всех предложенных. Спасибо.

Номер замовлення: 29505
Морозильная камера PRIME Technics FS 1411 MХ
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Телевізор отримала, правда довго везла нова пошта, сплатила повну вартість тому переживала. Доставили цілий, тв класний, ютуб літає. Планую купити м'ясорубку. Дякую.

Номер замовлення: 29373
Satelit 43f9100st
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляла собі морозильну скриню,так як моя перестала працювати.
Купляла з передоплатою частковою.
Відправили швидко.Окремо хочу сказати спасибі менеджеру Олександру за те,що допоміг мені підібрати найліпший варіант для мене.
Скриня гарної якості,запаковані була добре.
Спасибі.

Морозильна скриня prime
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

В листопаді 2021 р придбав у них телевізор. Після першого включення виявилося, що телевізор має браковану матрицю. Приїхав їх кур’єр, забрав телевізор, мали повернути гроші. Власник магазину неодноразово обіцяв «ось-ось» вернути гроші, але до цього часу не повернув. В січні 2022 р. подав на нього в суд, тепер він міняє адреси реєстрації

Номер замовлення: 26258
Телевизор Philips 32PHS5505
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
наявність
умови оплати
відповідність ціни
оформлення замовлення

думав купувати у них але тут різко побачив як ціна на цей товар скочила із 17669 до 20790 при тому що на хотлайн ціна залишажться старою.... .та і курс долара не скочив за 18.06 на гривню чи більше а стабільно собі там коливався в районі 10 копійок..

Відповідь представника «TehnoShop.ua»

Доброго дня!
Дуже прикро, що Ви не встигли оформити замовлення по ціні 17669грн.
На жаль та партія була продана і ціна на сайті оновилась. Хотлайн оновлюється два раза на добу, тобто через деякий час після змін на сайті.
Будемо раді Вам наступного разу та готові Вам надати знижку 5% на покупку в нашому магазині.
З повагою, Tehhoshop.ua

https://tehnoshop.ua/holodilnik-beko-bcna275e3s/?tracking=hotline5e568153712c5

  • 25 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
повернення товару
сервісна підтримка

Заказывала плиту в данном магазине - при открытии целой! коробки оказалось, что плита имеет сколы и вмятины на лицевой панели. При попытке связаться с магазином, чтобы разобраться с этой проблемой - менеджер сослался на то, что товар они при отправке не проверяют и нужно было смотреть на почте при получении. Ещё раз повторюсь - упаковка целая, но непосредственно плита повреждена, значит уже такой она была отправлена магазином. По итогу представители магазина ни о какой компенсации или замене розгорнути

Відповідь представника «TehnoShop.ua»

Добрый день, Анна!
Нам очень жаль, что Вы получили товар с проблемой и что наш менеджер не помог Вам. Прошу Вас связаться с нами по Viber: 0675211272
Мы предложим Вам компенсацию и проведем работу с менеджером.
С уважением, Tehnoshop.ua.

Номер замовлення: 28715
НАСТОЛЬНАЯ ПЛИТА GEFEST ПЭ 720
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

Купувала мікрохвильову піч.Не передзвонили в суботу, кола зробила замовлення, хоча на сайті є інформація, що працюють до 18-00. В понеділок передзвонили в ранці, я не змогла розмовляти, більше не передзвонили. Після питання ввечері в вайбері передзвонили в вівторок. Доставка була можлива тільки на четвер. В середу передзвонили, що доставка можлива тільки у п'ятницю. Хоча час доставки вказан, як період з 15 до 20, домовитися на більш пізню доставку неможливо. Но саме цікаве почалось при розгорнути

Відповідь представника «TehnoShop.ua»

Доброго дня, Юлія!
Просимо вибачення за доставлені незручності. Ми постійно аналізуємо свою роботу та робимо роботу над помилками. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, Ваш відгук допоможе покращити наш сервіс. Ми завжди раді постійним клієнтам і хочемо запропонувати Вам знижку 5% на наступну покупку в нашому магазині, за промокодом 27879 від 23.02.22.
З повагою, Tehnoshop.ua.

Номер замовлення: 27879
Мікрохвильова піч Prime Technika PMW 2075-8 SO
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 лютого 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

НЕ РЕКОМЕНДУЮ данный магазин.
Ответившая на звонок оператор, пообещав уточнить и перезвонить не перезвонила. После неоднократных и безуспешных попыток дозвониться по другому номеру, через несколько часов перезвонил другой оператор и уведомил об отсутствии товара. Вопрос исчерпан. Потеряв энное кол-во времени я узнал, что товара в этом магазине нет.
Вот только товар продолжает быть в наличии и на Хотлайн и на сайте продавца.
Пишу этот отзыв без претензий. Для того, чтобы другие покупатели не розгорнути

Відповідь представника «TehnoShop.ua»

Добрый день, Sr.Corvin Triarius
Уточните, пожалуйста, номер телефона с которого Вы делали звонок нашему оператору, прошу Вас написать сообщение с Вашим номером на телефон +38067551977. Мы проверим информацию и свяжемся с Вами для решения вопроса.
Заранее благодарим за обратную связь.

МАШИНКА ДЛЯ СТРИЖКИ ZELMER ZNT0300