Відгуки pro100market.com.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин pro100market.com.ua

 Hаписати відгук
Вибрані 20 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    80% 15% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    75% 25% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    45% 0% 55%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    80% 10% 10%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    60% 10% 30%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    20% 5% 75%
  • Сервісна підтримка організована добре
    25% 5% 70%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    65% 35% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
5
13
98
Негативні
0
1
7
64
На основі покупки
1
5
14
118
Усі відгуки
1
6
20
178
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 28 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо консультанту и магазину за быстрое обслуживание и качественный товар.

Номер замовлення: 43627
Tefal BJ551B10
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 лютого 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все бы ничего. Но когда человек отказывается от других предложений интересющего товара, ждет доставку от этого магазина на след. день (хотя была возможность у других приобрести день в день), они звонят за несколько часов до доставки и говорят, что товар поврежден, только сейчас заметили.
Это ненормальное отношение к потребителю или халатно относятся к проверке поставок. Спасибо вам большое, т.к. это был подарок на ДР!

Відповідь представника «pro100market.com.ua»

Доброго дня.
Просимо вибачення за завдані незручності. На жаль, при транспортуванні товар може бути пошкоджений. Зберігаючи високі стандарти нашого магазину, ми завжди оглядаємо товар перед доставкою та разом зі споживачем.

Стайлер Philips StyleCare Prestige BHB876/00
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все на найвищому рівні!!! Вже другий раз замовляю в цьому магазині!!! Всім рекомендую!!!

Номер замовлення: 38029
ELECTROLUX EW6S226SUI
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

не первый раз пользуюсь услугами данного магазина обслуживание как всегда на высоте

Номер замовлення: 37591
BOHMANN BH 7786
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення було виконано вчасно. Сплачувала 100? наперед. Товар прийшов якісний, без пошкоджень.

Стиральная машина ATLANT СМА 60С88
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин Pro100market быстро доставил, товар который я заказал. Было небольшое повреждение при транспортировке ( не по вине продавца) , но не смотря на это , менеджеры компании быстро решили вопрос, с транспортной компанией и компенсировали ущерб.
В итоге я остался доволен, не смотря на да досадную неприятность !

Приятно работать с профессиональной, клиентоориентированной компанией!
Сервис на высшем уровне !

Номер замовлення: 37252
Hansa FCA582258
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

заказала духовой встроенный шкаф через сайт, перезвонили сразу же для уточнения заказа и предложили бесплатную доставку к дому, на следующий день прислали ТНН, товар пришел быстро, комплектация все как описано на сайте, спасибо за работу менеджеров консультантов

Номер замовлення: 22301
Hansa BOEIS694097 Духовка електрична
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження

Заказал газовую плиту, прислали номер декларации, через несколько дней узнаю, что товар не отправлен, извинились, плиту отправили, получил повторно номер отправки. плита получена, все в порядке. Понравилось: низкая цена, без предоплат, бесплатная доставка. Жена довольна. Рекомендую данный магазин. Требуется контроль всех этапов покупки.

Gorenje KS5350XF Комбінована плита
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Зробила замовлення в даному магазині в п'ятницю 29.09 .2021р.зранку і товар був безкоштовно (діяла акція)доставлений додому адресною доставкою вже у вівторок 2 жовтня. Дуже задоволена і вибраним товаром (пральною машинкою LG F2J3WS2W),працює бездоганно ,безшумно ,а також сервісом обслуговування даного інтернет магазину.Щиро дякую!!!

Пральна машинка LGF2J3WS2W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Сделал заказ в этом интернет магазине газовой плиты GEFEST ПГ 6500-04 0074. Предоплатил 100%. Почти 12000гр. Ребята перезвонили, оказалась у них последняя и с повреждениями. Но не в этом суть. Приятно удивило то, что получив полную предоплату, интернет магазин, всё проверил перед отправкой и найдя повреждения, перезвонили, сообщили в чём дело и в этот же день вернули всю сумму обратно. Обычно, если что-то пошло не так, неделю пытаешься дозвонится до продавцов, потом столько же ругаться, и розгорнути

Номер замовлення: 29538
Плита газовая GEFEST ПГ 6500-04 0074
  • Вам допоміг цей відгук?