Відгуки Євро Плюс | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Євро Плюс

 Hаписати відгук
Вибрані 17 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    87% 12% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    81% 12% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    81% 6% 13%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    75% 18% 7%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    81% 0% 19%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    31% 0% 69%
  • Сервісна підтримка організована добре
    25% 0% 75%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    81% 18% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
4
6
13
230
Негативні
1
1
4
35
На основі покупки
4
6
14
246
Усі відгуки
5
7
17
274
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 9 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все отлично. Какие могут быть вопросы. И спасибо за низкую цену.

G.Skill Ripjaws V 16GB (2x8) DDR4 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 липня 2022 р.
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність

Нема в наявності

Номер замовлення: 21651
Kingston FURY 16 GB DDR4 3600 MHz Beast Black (KF436C18BB/16)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
оформлення замовлення

Вполне себе хороший магазин.
Связались со мной после заказа, проверили наличие товара на складах (все соответствовало сайту) и оформили заказ попросив 1000 предоплаты. Доставили все в уговоренный день, все детали соответствовали заказу.
В минусы хотелось бы записать то, что мобильная версия сайта почему то не имеет фильтров для товаров, пришлось включить полную.

Номер замовлення: 21277
Процесор Intel Core i7-12700KF (BX8071512700KF)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
оформлення замовлення

Уже не в первый раз заказываю в данном магазине. Цена на сайте соответствовала тому, что было указано на Hotline (и даже была чуть ниже, потому что на сайте есть "кэшбек") ну и товар был в наличии. В целом процесс заказа прошел без всяких проблем, разве что, хотелось бы чтобы внешний вид сайта немного переделали, потому что поиск по сайту работает плохо, да и в целом сайт выглядит крайне устаревшим ну и «украинизация» сайта сделана слегка криво, на момент написания отзыва (очень много чего розгорнути

Номер замовлення: 21402
XFX Radeon RX 6800 XT Speedster SWFT 319
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Всё прошло, быстро и удобно, заказывал наложенным платежом. Диск работает отлично. Магазину спасибо.

Номер замовлення: 21177
SSD Crucial MX500 CT500MX500SSD1
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив відеокарту 03.05.2022, а 06.05.2022 тобто сьогодні вранці, я вже отримав її кур'єром Нової пошти з Києва до Дніпра. Дуже хороший менеджер, з усіма питаннями допоміг, і пояснив. Упаковка була додаткова з картону з м'якими підкладками, тому коробка відеокарти прийшла ідеальною і без подряпин.Чек та гарантія, все красиво та упаковано у файлик. Магазин рекомендую, і купуватиму ще. Тим коментаторам, що незадоволені наявністю, попрошу не забувати, яка зараз ситуація в країні. Тут я купив нову розгорнути

Відеокарта MSI GeForce RTX 3060 LHR (RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Сделал заказ на сайте вечером в-не рабочего времени, на следующий день с утра со мной связались, обсудили детали оплаты и обещали на следующий день уже сделать курьерскую доставку (тогда как остальные несколько магазинов называли сроки в 2-3 дня). Собственно всё так и случилось - на следующий день утром со мной связался курьер и через час товар был уже у меня, всё четко.

Номер замовлення: 20501
MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Нормальный магазин, tray проц упаковали в новенький незашорканный блистер, приятно же в руки взять!

Номер замовлення: 19814
AMD Ryzen 5 PRO 5650GE
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 січня 2022 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
наявність

Просто раскручивают магазин , ставят низкую цену , нету товара в наличии

 Дякую, мою проблему вирішено

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 грудня 2021 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
наявність
умови оплати

товар на хотлайне есть, на сайте есть, при перезвоне после оформления оказывается нет.

Відповідь представника «Євро Плюс»

Сожалеем не меньше чем Вы, что не смогли выполнить Ваш заказ на процессор.
Информация на складе, на сайте и в Хотлайне не меняется одновременно по техническим причинам. Обновление посходит в 14 и 18 в рабочие дни.
По всем заказам после обработки покупателям сообщается статус заказа:
- Заказ принят (товар забронирован, цена зафиксирована)
- Заказ неудавшийся (товар закончился или произошла переоценка)
- Заказ отклонен (если мы не можем выполнить требования покупателя по срокам доставки и розгорнути 

Номер замовлення: 19630
Процессор Intel Core i7-10700F (BX8070110700F)
  • Вам допоміг цей відгук?