Відгуки НКТ | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин НКТ

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.1 з 10
 Hаписати відгук
Обрано 31 відгук: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    93% 6% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    93% 6% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    36% 6% 58%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    83% 3% 14%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    80% 0% 20%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    20% 0% 80%
  • Сервісна підтримка організована добре
    33% 0% 67%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    93% 6% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
5
28
263
Негативні
0
2
3
97
На основі покупки
1
6
30
312
Усі відгуки
1
7
31
382
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.8
7.2
9.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 18 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Работаем не первый год. В основном по безналу. Можем рекомендовать NKT как надёжного, добросовестного партнёра.

Номер замовлення: 32677
РК монітор iiyama ProLite XU2595WSU-B1
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв карту пам'яті до тел Transcend SDXC 340 на 256гб все бистро дякую НКТ, рекомендую.

Карта пам\'яті до телефону
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все быстро, четко и в срок.

Номер замовлення: 32064
Чохол Samsung Clear Standing Cover для смартфону Galaxy S20FE (G780) Transparent (EF-JG780CTEGRU)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Люблю працювати з цим магазином, з 2011 року у них стараюсь брати всякі товари, якщо їх магазин в списку магазинів на hotline.ua в якомусь товарі. За весь час дві робив заміну товару і один раз повністю повернув, по причині не правильного підбору ОЗУ до ПК. Рекомендую це магазин :-)

SSD накопитель Golden Memory 120 GB (GMSSD120GB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

по ошибке купил не ту материнку (нужна была с ddr4), вернули деньги без лишних трений, за что им спасибо.

Номер замовлення: 31979
Mатеринська плата GIGABYTE s1700 Intel Z690 DP(in)/HDMI DDR 5 4xM.2 2.5GbE LAN ATX (Z690 AERO G)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
умови оплати

Замовлення просто анулювали в односторонньому порядку, посилаючись на відсутність товару, хоча на час замовлення товар був у наявності на сайті.

Номер замовлення: 31921
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 грудня 2021 р.
оформлення замовлення
відповідність ціни
наявність
умови оплати

Я так понимаю, что цена для повышения посещаемости в магазине. Не тратьте время на этот магазин.

Відповідь представника «НКТ»

Доброго дня, ціна відповідає дійсності.

Номер замовлення: 31897
ТЕЛЕВIЗОР HISENSE 43A7500F
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Самая низкая цена из списка. На всех этапах все отлично

Номер замовлення: 31715
Накопичувач зовнішній Transcend StoreJet 2.5 USB 3.0 1TB Iron Gray Slim (TS1TSJ25M3S) КОД: УП-000513
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відправили швидко, серйозна фірма, навіть пакувальну стрічку мають з своїм лого.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все як має бути. Нормальний магазин, працюють до 19 можна встигнути після роботи без проблем, є нормальна простора парковка.

гарнітура OPPO free2
  • Вам допоміг цей відгук?