Рекомендую.
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Рекомендую.
Покупаю колеса в этом магазине не первый раз. Оформил по счету 4 заказ, общая сумма заказов больше 20000грн. По условиям, в личном кабинете, должны были сделать скидку 2%. Мелочь, но было бы приятно. Скидку сделать отказались. И еще не нравится система оплаты. Берут +0,5% от суммы, а потом еще и мой банк (в данном случае приват) еще 0.5%.
При оплаті на картку продавець до ціни додає 0,5% як компенсацію комісії банку яку має сплачувати продавець. Але крім цього й з покупця стягується комісія банком. Тому при переказі на картку виходить +1% до вартості товару. Про це на сайті нічого немає, що є порушенням прав споживача.
Крім того, в порушення Закону України ґ«Про забезпечення функціонування української мови як державної» не знайшов україномовної версії сайту.
Доброго ранку! Щодо комісії банку – читайте розділ "Оплата" на сайті, там є дана інформація https://autoshini.com/oplata
Щодо української версії сайту – працюємо над цим, на жаль, це не так легко. Приносимо вибачення, що не зробили це раніше.
Гарного вам дня!
Замовлення та доставка (Новою поштою) пройшли добре, без зволікань. Ціна відповідала тій, що вказана на сайті.
Замовив к-т коліс Bridgestone Blizzak LM005 185/65 r14 (4шт). Замовляв наложкою через Нову Пошту. Продавець дуже просив сплатити готівкою, зняв готівку, сплатив. З 4-х коліс одне приїхало пошкоджене. Продавець не обміняв пошкоджений товар, мотивуючи відсутністю даної моделі на складі та строками на рекламацію 1 місяць і більше. Наполегливо схиляли на отримання компенсації на ремонт покришки. Покатавшись по місту, було з'ясовано, що вартість ремонту покришки, на сленгу шиномонтажників "заварка", в моєму місті (Ужгород) складає 400-500 грн. Домовилися на компенсацію в розмірі 400 грн. Пройшло 2 тижні з моменту покупки - компенсацію на картку так і не було перераховано. Зв'язок з менеджером є, а грошей нема...
P.s. Кошти перерахували.
розгорнути
згорнути
Вибачте за труднощі, гарного дня!
Дякую, мою проблему вирішено
Всё отлично. Рекомендую.
цена неактуальная приехал за шинами год 2019 вместо 2020 Hankook Ventus S1 Evo 2 SUV K117a 235/60 R18 103W
Доставили за сутки. Супер, рекомендую.
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі