Відгуки Autoshini.com | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Autoshini.com

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
7.1 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 67 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    75% 25% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    85% 14% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    71% 15% 14%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    84% 15% 1%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    70% 10% 20%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    18% 6% 76%
  • Сервісна підтримка організована добре
    45% 10% 45%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    64% 35% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
8
17
43
243
Негативні
2
6
24
157
На основі покупки
10
21
56
333
Усі відгуки
10
23
67
443
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.5
7.7
7.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Сьогодні
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую.

Шини Torque TQ-22
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Автошини Cordian polar
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номер замовлення: 821-4808
Шини
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
розгорнути
відповідність ціни

Покупаю колеса в этом магазине не первый раз. Оформил по счету 4 заказ, общая сумма заказов больше 20000грн. По условиям, в личном кабинете, должны были сделать скидку 2%. Мелочь, но было бы приятно. Скидку сделать отказались. И еще не нравится система оплаты. Берут +0,5% от суммы, а потом еще и мой банк (в данном случае приват) еще 0.5%.

Номер замовлення: 160-7360
Hankook-Ventus-Prime-2-K115
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
оформлення замовлення
умови оплати

При оплаті на картку продавець до ціни додає 0,5% як компенсацію комісії банку яку має сплачувати продавець. Але крім цього й з покупця стягується комісія банком. Тому при переказі на картку виходить +1% до вартості товару. Про це на сайті нічого немає, що є порушенням прав споживача.
Крім того, в порушення Закону України ґ«Про забезпечення функціонування української мови як державної» не знайшов україномовної версії сайту.

Відповідь представника «Autoshini.com»

Доброго ранку! Щодо комісії банку – читайте розділ "Оплата" на сайті, там є дана інформація https://autoshini.com/oplata

Щодо української версії сайту – працюємо над цим, на жаль, це не так легко. Приносимо вибачення, що не зробили це раніше.

Гарного вам дня!

Номер замовлення: 536-0660
диски Dezent TD
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення та доставка (Новою поштою) пройшли добре, без зволікань. Ціна відповідала тій, що вказана на сайті.

Номер замовлення: 625-2965
Bridgestone Dueler A/T 001 215/65 R16 102S
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Замовив к-т коліс Bridgestone Blizzak LM005 185/65 r14 (4шт). Замовляв наложкою через Нову Пошту. Продавець дуже просив сплатити готівкою, зняв готівку, сплатив. З 4-х коліс одне приїхало пошкоджене. Продавець не обміняв пошкоджений товар, мотивуючи відсутністю даної моделі на складі та строками на рекламацію 1 місяць і більше. Наполегливо схиляли на отримання компенсації на ремонт покришки. Покатавшись по місту, було з'ясовано, що вартість ремонту покришки, на сленгу шиномонтажників "заварка", розгорнути

Відповідь представника «Autoshini.com»

Вибачте за труднощі, гарного дня!

 Дякую, мою проблему вирішено

Bridgestone Blizzak LM005 185/65 r14
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Всё отлично. Рекомендую.

Мотошины
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відвантаження
умови оплати
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення

цена неактуальная приехал за шинами год 2019 вместо 2020 Hankook Ventus S1 Evo 2 SUV K117a 235/60 R18 103W

Номер замовлення: 521-2824
Hankook Ventus S1 Evo 2 SUV K117a 235/60 R18 103W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Доставили за сутки. Супер, рекомендую.

Номер замовлення: 439-7976
Шины летние 225*17*60
  • Вам допоміг цей відгук?