Відгуки ЭЛМАГ | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ЭЛМАГ

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.2 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 83 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    92% 5% 3%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    88% 9% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    80% 5% 15%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    87% 5% 8%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    80% 10% 10%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    16% 6% 78%
  • Сервісна підтримка організована добре
    31% 7% 62%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    79% 20% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
23
38
61
166
Негативні
8
11
22
126
На основі покупки
28
45
77
224
Усі відгуки
31
49
83
293
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
7.6
8.1
8.2
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
наявність

Дивна і неоднозначна ситуація склалася з цим магазином.
Замовив раковину шириною 60 см, замовлення надійшло в пункт самовивезення, на коробці усі відповідні етикетки, раковина в нормі. Забрав і щасливий поїхав.
Прийшов час монтувати раковину і виявилося, що ширина самої раковини 50, а не 60 см. Ця відмінність в магазині не кинулася у вічі і забирав раковину, не припускаючи, що може бути якась розбіжність із етикетками. Ремонт зупинився. Тепер думаю що робити із тумбою 60 см або раковиною 50 розгорнути

Відповідь представника «ЭЛМАГ»

Нам прикро, що з вами трапилась така історія, але покупка відбувалась більше 2х місяців тому і ви перевіряли товар при отриманні підписуючи документи, що це саме та раковина, що ви замовляли.

Geberit Selnova 500.300.01.1
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
не вказано

Я пишаюсь, цим интернет магазином и рекоминдую

Відповідь представника «ЭЛМАГ»

Дякуємо, Лариса, що рекомендуєте нас. Звертайтесь ще!

Номер замовлення: 0964649235
Холодильник
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Сервисом осталась очень довольна. Как обещали так и привезли товар в назначенное время. Рекомендую!

Відповідь представника «ЭЛМАГ»

Спасибо, Анжела, что рекомендуете нас. Обращайтесь еще!

Номер замовлення: 438942
Стиральная машина Beko
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність
відвантаження

Ціна виявилась неактуальною

Кондиционер Leberg LS/LU-09OL2
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все чётко, рекомендую.

Відповідь представника «ЭЛМАГ»

Спасибо, Сергей, за отзыв. Обращайтесь!

Номер замовлення: 439507
Гриль Tefal GC712D34
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Доставка прошла вовремя. Занос на этаж быстро и профессионально. Холодильник март 2022, не успел полежать на складах. Не китайская сборка. То что мы хотели.

Відповідь представника «ЭЛМАГ»

Спасибо, Дмитрий, за отзыв. Обращайтесь!

gorenje nrk 6202 aw4
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номера заказа уже нет, был сделан 26.05.2022
Один товар был сразу в наличии второй был на доставку через неделю, решил оба доставить через неделю. Доставка вышла согласно оговореним срокам.
Рекомендую магазин

Відповідь представника «ЭЛМАГ»

Спасибо, Денис, что рекомендуете нас. Обращайтесь еще!

Номер замовлення: 26052022
Redmond RMC-IH302
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
повернення товару
сервісна підтримка

Вафельница

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывала стиральную машину LG F2V9GW9W. Быстрая обратная связь от магазина, отличная доставка с заносом в квартиру и с установкой машинки на то место, где она должна стоять. Все очень понравилось. Магазину огромная благодарность.

Відповідь представника «ЭЛМАГ»

Благодарим вас за отзыв. Обращайтесь еще!

Стиральная машина LG F2V9GW9W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив на сайті. Зав'язалися дуже швидко. Проговорили умови доставки. Прислали рахунок і я оплатив карткою. За два дні до доставки відзвонилися. І менеджери і персонал, який доставив пральну машинку були дуже ввічливими. Мене все влаштувало!

Відповідь представника «ЭЛМАГ»

Дякуємо, Костянтин, що відмітили нашу роботу. Звертайтесь ще!

EW6S227CU
  • Вам допоміг цей відгук?