Відгуки lazeika™ | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин lazeika™

 Hаписати відгук
Вибрані 68 відгуків: усі відгуки, за весь час Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за весь час

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    90% 6% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    89% 6% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    0% 0% 100%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    15% 0% 85%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    75% 4% 21%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    10% 7% 83%
  • Сервісна підтримка організована добре
    29% 1% 70%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    81% 10% 9%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
0
0
54
Негативні
0
0
0
7
На основі покупки
0
0
0
58
Усі відгуки
0
0
0
68
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 9 травня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Чудовий магазин,гарантія повернення коштів при яких небудь невідповідностях,швидка доставка.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 листопада 2020 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо ребятам огромное! Проконсультировали по поводу комбайна, отправили сразу после оплаты и предоставили гарантийное письмо с подписью и печатью, что к сожалению не во всех интернет магазинах делают. С радостью буду рекомендовать Вас! Спасибо огромное за оперативность.

Номер замовлення: 26605
Braun FX 3030 WH
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 липня 2019 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

На сайте из корзины в оплату на тот момент нельзя было выполнить перевод товара, но по телефону и через Viber заказ сделали быстро. Мое дополнительное маленькое условие также выполнили без проблем и дополнительных вопросов. Отправили быстро.
Рекомендую.

Фен Babyliss D342E
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 липня 2018 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличная цена, вежливый персонал, быстрая доставка, качественный товар, наличие товарного чека и гарантийного талона! Оплату производил на карту (только стоимость товара + 7 грн комиссия банка). Спасибо! Желаю побольше клиентов!

Номер замовлення: 21768
Телевизор Samsung UE40MU6442
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 липня 2018 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
не вказано

Холодильник замовив сьогодні в 13.40, товар був в наявності, ціна приємно здивувала бо була невелика і така ж, як заявлена на сайті! Холодильник вже в 15.10 був на кухні

Whirlpool BSNF 8101 OX Холодильник з морозильною камерою
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 лютого 2018 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо большое за внимание и за выполнение заказа.Всё,просто,чудесно!!!!!!

Номер замовлення: 21533
Варочная газовая поверхность
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 грудня 2017 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
розгорнути

Покупал год назад под новы год газовую плиту Gefest ПГ 5100-02 0009. По телефону я сразу попросил чтоб доставили мне домой и подняли на 2 этаж. Мне менеджер сказал, что это я должен уточнить когда придет товар и мне позвонят с Новой Почты. Когда мне позвонили с новой почты я сказал что мне нужна доставка на дом на 2 этаж. На что мне ответили, что эту услугу заказывает магазин при отправке. В итоге мне привезли плиту до подъезда, я срочно искал человека который помог мне занести плиту в квартиру. розгорнути

Gefest ПГ 5100-02 0009
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 жовтня 2017 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купила в цьому магазині кухонні ваги, позвонили зразу після замовлення, відправили в день замовлення і вечером у мене уже був номер накладної. Ваги прийшли через день. Все швидко, чітко і якісно, ціни нижчі, ніж в інших, буду ще звертатись. Дякую.

Номер замовлення: 20365
Ваги Aurora AU 4302
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 вересня 2017 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Цена-супер, сервис-супер! Рекомендую!

Номер замовлення: 20147
Газовая поверхность Pyramida PFG 640 AT
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 вересня 2017 р.
відповідність ціни
наявність

цена есть, товара нет! хотя на сайте написано "есть в наличии"... не рекомендую. цены низкие, а реально не продают по таким ценам...

Samsung RB33J3200WW
  • Вам допоміг цей відгук?