Відгуки Setevuha.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Setevuha.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 38 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    92% 2% 6%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    86% 7% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    65% 5% 30%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    76% 2% 22%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    63% 2% 35%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    10% 2% 88%
  • Сервісна підтримка організована добре
    26% 5% 69%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    89% 10% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
6
11
34
188
Негативні
2
2
4
42
На основі покупки
8
13
36
195
Усі відгуки
8
13
38
234
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.1
8.7
8.8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отримала телефон Samsung Galaxy A33 від чоловіка у подарунок. Замовлення було оброблено дуже швидко, забрали телефон того ж дня, оскільки він був у наявності. Чудово, що не довелось довго чекати, доки його привезуть зі складу. Від покупки залишились тільки приємні враження, обов’язково порекомендуємо ваш магазин друзям і знайомим. Дякую, що порадили саме цю модель!

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хороший магазин, вже не одну техніку брали у ньому. Досвідчені фахівці, проконсультують по всіх питаннях .

Відповідь представника «Setevuha.ua»

Дякуємо за Ваш відгук! Чудово, що Ви задоволені, такі відгуки мотивують нас ставати ще краще :)

Номер замовлення: 37651
Аккумуляторная батарея Merlion AGM 12В 12 Ач (6-DZM-12F2)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин оказался качественным с хорошими операторами которые чётко всё объясняют, товар понравился, не один раз буду делать покупки.

Відповідь представника «Setevuha.ua»

Благодарим за оставленный вами отзыв! Обращайтесь к нам еще)

Номер замовлення: 37329
Усилитель Wi-Fi сигнала TP-Link (TL-WA850RE)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Невперше купую тут тухніку. Цього разу скористався додатковими послугами - доставка і встановлення. Все пройшло чудово.

Відповідь представника «Setevuha.ua»

Дякуємо за Ваш відгук! Чудово, що Ви задоволені, такі відгуки мотивують нас ставати ще краще :)

Номер замовлення: 37430
Духовка Prime Technics (PMX 73 PX5MB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Оперативно ответили на мое интернет приобретение а так же оперативно его отправили . Всем рекомендую ,молодцы ребята.

Відповідь представника «Setevuha.ua»

Благодарим за оставленный вами отзыв! Обращайтесь к нам еще)

Номер замовлення: 37437
Кабель витая пара OK-Net FTP Cat 6 PE 4 х 2 х 0,54 (305 м) (7934018м305)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин. Заказывал через сайт, быстро связались, все уточнили и в тот же день отправили. Качественный товар. Буду обращаться

Відповідь представника «Setevuha.ua»

Благодарим за оставленный вами отзыв! Обращайтесь к нам еще)

Номер замовлення: 37539
Смартфон Samsung Galaxy A33 5G 6.4
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
сервісна підтримка

Купував жорсткий диск (заказ 38030). Диск отримав, але він був без заводської упаковки, просто замотаний в пузирчятий целофан.
Ніяких документів та гарантійних талонів.
Прохання повідомити про формат данної упаковки та умови звертання в гарантійний сервіс (в разі необходності), якщо в мене немає ніяких документів.
Дякую.

Відповідь представника «Setevuha.ua»

Доброго дня.
З приводу упаковки - ця модель поставляється у Bulk Pack, тобто декілька десятків дисків у одній упаковці, вони не мають індивідуальної упаковки.

Також звертаю Вашу увагу, що товар повністю офіційний і Ви можете звертатись в авторизований сервісний центр по серійному номеру.

Дякуємо за Ваш відгук.

Номер замовлення: 38030
Жорсткий диск Toshiba MQ01ABD100
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 березня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
наявність
відвантаження
розгорнути

Магазин в сообщает что товар есть в наличии, после оплаты его не отправляют. Со всеми перезаонами, и беседами таки получил возврат денег.

Краткая история. Говорили за 1+2 дня отправят, не отправили, я перезвонил, сказали что он на другом складе, ждут, ещё через 2 дня перезвонил, сказали что забыли отправить, ещё через два дня сказали что нет пока в наличии ждут поставщиклв. Попросил возврат, заявку приняли, сказали в конце дня вернутся средства, не вернулись, позвонил на следующий день, розгорнути

Відповідь представника «Setevuha.ua»

Доброго дня.
Приносим извинения за предоставленные неудобства.
Действительно, отправка товара планировалась на следующий день, товар находился на складе партнеров, на момент открытия магазина об изменении в графике работы склада мы не знали. Ранее склад работал каждый день, а стал работать раз в неделю.
Прослушав разговоры, мы выяснили что:
На следующий день после запланированной отправки менеджер сообщил о переносе в связи с длительным перемещением товара от поставщика. Более звонков о розгорнути 

Номер замовлення: 137429
tplink re330
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

консультант очень доходчиво объяснил как пользоваться блендером и терпеливо отнёсся к тому, что мне сложно было понять, казалось бы простые вещи. спасибо

Відповідь представника «Setevuha.ua»

Благодарим за оставленный вами отзыв! Обращайтесь к нам еще)

Номер замовлення: 36814
Блендер Braun MQ 525 OMELETTE (MQ 525 OMELETTE)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв електрочайник. Ціна, якість відмінна. Дуже відповідальний продавець.Надали консультацію, допомогли з вибором, пояснили як працює.На всі мої запитання отримав вичерпну відповідь. Рекомендую.

Відповідь представника «Setevuha.ua»

Дякуємо за Ваш відгук! Чудово, що Ви задоволені, такі відгуки мотивують нас ставати ще краще :)

Номер замовлення: 36800
Электрочайник Redmond Silver 1.7 л (RK-G187)
  • Вам допоміг цей відгук?