Відгуки BOLOTO | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин BOLOTO

 Hаписати відгук
Вибрані 10 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    90% 0% 10%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    90% 0% 10%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    60% 0% 40%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    70% 0% 30%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    90% 0% 10%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    10% 0% 90%
  • Сервісна підтримка організована добре
    30% 0% 70%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
4
5
10
79
Негативні
0
0
0
2
На основі покупки
4
5
10
79
Усі відгуки
4
5
10
86
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 13 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже вдячний продавцю магазину BOLOTO!Після тижня пошуку бажаного товару випадково натрапив на цей Чудомагазин.
Надій було мало, тому що в багатьох магазинах наявність товару не відповідає
дійсності. Ввічливий і відповідальний продавець прийняв мою заявку і пообіцяв вияснити всі питання. Позитивна відповідь надійшла набагато раніше обіцяного терміну. Швидкість оформлення замовлення і майже миттєва відправка дуже порадувала. Тепер потрібний товар першочергово шукаю в цьому магазині. Шкода, розгорнути

Відповідь представника «BOLOTO»

Дякуємо! Нехай довго служить!

Термосумка Ezetil 18л
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Привітний та доброзичливий продавець. Оперативна безкоштовна доставка. Приємні ціни. Рекомендую цей магазин!

Відповідь представника «BOLOTO»

Дякуємо! Нехай довго служить!

Time Eco Стол раскладной ТЕ-150 Т овальный
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все добре.

Відповідь представника «BOLOTO»

Дякуємо! Нехай довго служить!

Victorinox
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «BOLOTO»

Дякуємо! Нехай довго служить!

Victorinox Swiss Army Spartan
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Крутая игрушка, быстро пришла в отделение новой почты, особенно порадовал вежливый и компитентный продавец!

Відповідь представника «BOLOTO»

Дякуємо! Нехай довго служить!

Флобера
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Компетентний, привітний та доброзичливий продавець. Оперативна робота - миттєве реагування як в електронному, так і в телефонному режимах, швидке відправлення. Демократичні ціни та система знижок, висока якість товару і безкоштовна доставка. Все це дає підстави рекомендувати магазин. Дякую за працю!

Відповідь представника «BOLOTO»

Дуже дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи! Нехай довго служить!

Номер замовлення: 20450477346731
Crosman Ironhide .177 4х32мм (BIH17TDNS-SX) Газопружинно-поршнева гвинтівка
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Найкраща ціна на просторах Інтернету і доставка швидка

Відповідь представника «BOLOTO»

Дуже дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи. Будемо намагатись тримати високу планку. Бажаємо Вам свього найкращого.

Номер замовлення: 2290
Біотуалет
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

покупкой доволен, рекомендую магазин

Відповідь представника «BOLOTO»

Здравствуйте, большое Вам спасибо, будем рады помочь!

GRAF для Thermo-King 400/600/900L черная (626100) Решітка-днище для компостера
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Доставили что просил, сделали скидку.
Спасибо ребятам, буду далее обращаться

Відповідь представника «BOLOTO»

Большое Спасибо! Нам было приятно выполнить Ваш заказ. Желаем себе сотрудничать с Вами и в будущем а Вам - отличного отдыха с хорошей компанией, которая с комфортом разместится в этой просторной палатке!

Tramp Brest 6 Намет кемпінговий
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відвантаження
не вказано

Купленный товар в этом магазине соответствовал всем описаниям и моему требованию. Заказ был выполнен очень быстро. Рекомендую!

Відповідь представника «BOLOTO»

Здравствуйте. Очень приятно. Спасибо.

  • Вам допоміг цей відгук?