Відгуки All Ok - Все О'кей | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин All Ok - Все О'кей

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.4 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 117 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    91% 7% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    91% 7% 2%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    48% 7% 45%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    88% 4% 8%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    65% 4% 31%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    21% 7% 72%
  • Сервісна підтримка організована добре
    35% 7% 58%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    85% 14% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
13
22
98
1218
Негативні
2
6
19
195
На основі покупки
14
25
108
1292
Усі відгуки
15
28
117
1438
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.7
8.1
8.4
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Супер, по такой цене новейшие модели телефонов, класс магазин!

Номер замовлення: 101179
OnePlus Nord 2 5G 8/128GB Gray Sierra
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка


гроші за доставку не повернули (в обидва боки), хоча визнали, що проблема не з вини покупця.

Відповідь представника «All Ok - Все О'кей»

Доброго дня Михайло. Хотіли Вам повернути кошти, але Ви чомусь відмовились..

Номер замовлення: 104466
Xiaomi Redmi Note 11 6/128

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все очень понравилось но жаль что у магазина нет самовывоза сейчас. Надеюсь вскоре исправится!

Номер замовлення: 100074
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень быстро работают. Со мной связались через минуту после оформления заказа и попросили предоплату. Я с полным пониманием отношусь к предоплатам так что получила очень быстро товар, на следующей день. Мне все понравилось

Номер замовлення: 101151
Наушники tws Samsung galaxy buds 2 white
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Мені сподобався магазин, привітливий сервіс, відчувається що працюють на репутацію та розвиток. Додам собі в вибране*

Номер замовлення: 92299
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Искала смартфон на подарок сыну. сравнила цены, решила заказать на All-ok. Менеджер очень быстро связался, был вежливым и приятным по общению. Сразу сделала оплату. Вовремя получила товар, спасибо)

Номер замовлення: 104320
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

хочу відмітити якісну роботу магазину та особоиво персоналу, дуже уважні до клієнта, та приділяють ствльки часу на розмову, без швидкого кидання трубки. В мене було багато питань шодо телефону та його настройці, менеджер ввічливо допомогла, сервіс мені дуже сподобався.дякую

Номер замовлення: 93649
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Побольше б таких магазинов. Заказ оформил через корзину, сразу перезвонили и доставлено было на Следующий день!! Я думал над будет ждать дня три минимум. Супер скорость и очень радуют цены
Отмечу себе этот магаз в избранное

Номер замовлення: 93597
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Шукала бездротову зарядку. Тут була найнижча ціна. Залишала замовлення, через півгодини зателефонував менеджер, дуже насторожила повна передплата, але вирішила ризикнути. Не пожаліла, отримала зарядку. Дуже задоволена))

Номер замовлення: 104056
Беспроводная зарядка
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 травня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
умови оплати

На Hotline гарантия 12 мес указана, по факту 3.
Оплата указана одна, по факту только полная предоплата.
Доставки тоже нет как указано на сайте и хотлайн.

Электросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Black
  • Вам допоміг цей відгук?