Так склалося, що дуже терміново знадобився графічний планшет. Нажаль, в цього планшета дуже велика розбіжність за ціною. І вибирати прийшлося тільки серед київських магазинів.
Замовлення зробила вчора (07.06) в PulsePad (дякуючи Hotline, знайшла цей магазин з гарнаю ціновою пропозицією), зробила замовлення ввечері. Зранку 08.06 мені зателефонували і повідомили, що планшет є в наявності, і я можу його забрати з офісу магазину. Мене заздалегідь попередили, що оплата приймається лише готівкою.
В магазині мені віддали коробку з планшетом в ідеальному стані (на коробці не було жодної подряпинки, пломбу також ніхто не чепав). В магазині мені не демонстрували комплектацію планшета (не розрізали пломбу, не перевіряли стан гаджета, але я не вважаю це мінусом). Магазин пропонує гарантію строком на 12 місяців.
Вдома перевірила планшет: сам планшет і перо упаковані в індивідуальне захисне пакування.
Плюси: оперативність, ввічлевість, низька ціна (відносно інших магазинів), якість товару, і дякую за попередження щодо готівкового розрахунку.
Мінуси: поки не знайшла