Відгуки PulsePad | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин PulsePad

 Hаписати відгук
Вибрані 23 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    95% 0% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    82% 13% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    73% 4% 23%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    82% 4% 14%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    73% 0% 27%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    13% 8% 79%
  • Сервісна підтримка організована добре
    17% 8% 75%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    78% 21% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
2
8
18
261
Негативні
1
2
5
132
На основі покупки
2
9
19
310
Усі відгуки
3
10
23
407
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 8 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Так склалося, що дуже терміново знадобився графічний планшет. Нажаль, в цього планшета дуже велика розбіжність за ціною. І вибирати прийшлося тільки серед київських магазинів.
Замовлення зробила вчора (07.06) в PulsePad (дякуючи Hotline, знайшла цей магазин з гарнаю ціновою пропозицією), зробила замовлення ввечері. Зранку 08.06 мені зателефонували і повідомили, що планшет є в наявності, і я можу його забрати з офісу магазину. Мене заздалегідь попередили, що оплата приймається лише готівкою.
В розгорнути

Графический планшет Wacom Intuos S Black (CTL-4100K-N)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 травня 2022 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність

Сказали що є в наявності, чекають на мене. Приїхав із Бучі, прочекав 15 хвилин. Після чого мені сказали що товару нема. Буде через два дні. Тобто вони не взмозі контролювати наявність і залишки товару. Не рекомендую звертатись, марно витрачений час і бензин.

Номер замовлення: 00000015068
Amazon kindle
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 березня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко зв'язалися: товар в наявності, ціна актуальна. Одразу ж відправили, вже наступного дня отримала відправлення! Дуже дякую магазину за таку чудову роботу! Рекомендую

Номер замовлення: 9387
Samsung R190 Galaxy Buds Pro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный ноутбук. Забирал самовывозом из магазина. Все прошло отлично.

Номер замовлення: 56144
Ноутбук Alienware m15 R3 (AWM15-7593BLK-PUS)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Не смотря на очень низкую цену, были опасения на подделку. Благо есть магазин на самовывоз в г. Киев, заказал у них. По факту наушники оригинал, и по приятной цене с учётом что б/у продают отчаянные люди по такой цене.

Номер замовлення: 04037
Наушники Beyerdynamic770
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

покупал у ребят пылесос пару недель назад
у них оказалась самая дешевая цена в городе + бесплатная доставка
где-то в 11 я написал им на сайте, уточнил нюансы по модели пылесоса
а в районе 16-30 ко мне приехал курьер, который доставил пылесос

из минусов: такое впечатление, что товар вскрывался ранее, но точно не пользовался (пыль бы была внутри бака)
товар оригиниальный.
я покупкой доволен

Dyson Cyclone V11 Torque Drive Пилосос 2в1 (вертикальний + ручний)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
відвантаження
наявність
повернення товару
розгорнути

Оплата тільки готівкою, карткою можливості оплати не було, сервісу ніякого, мені просто винесли закриту коробку і все відкривати і дивитись я мала сама (тоді як в нормальному магазині тобі відкриють і детально покажуть що ти купуєш), я дуже поспішала тому швидко подивилась ноутбук на цілісність, зарядний пристрій був запакований, тому я його не діставала, думаючи що купую абсолютно новий ноутбук. Мені ноутбук не підійшов саме через систему Хром, тому через неділю хотіла здати, маючи накладну. На розгорнути

Хромбук HP Chromebook 14a-nd0010nr

  • 14 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купил ноутбук в данном магазине, наличие и цена соответствует , доставили в день заказа , ноутбук работает исправно , доволен всем

Номер замовлення: 78307
Ноутбук acer nitro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказала в этом магазине, цена была самой низкой и доступной среди предложений на хотлайне. Планшет привез курьер, полностью в заводской пленке, новый, в дома уже распечатала и проверила. Все работает, очень осталась довольна покупкой.

Номер замовлення: 00245
Графический планшет Wacom Intuos Pro L 2 (PTH-860)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купила мужу на подарок перед НГ. Товар новый запечатанный, проверить смогли только 01.01, подарок под елку был, все работает. Муж остался доволен подарком, магазин рекомендую.

Номер замовлення: 77080
Автомобильный регистратор xaiomi 70
  • Вам допоміг цей відгук?