Відгуки Touch | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Touch

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.2 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 250 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    76% 19% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    76% 19% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    53% 13% 34%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    71% 18% 11%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    47% 11% 42%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    10% 18% 72%
  • Сервісна підтримка організована добре
    11% 21% 68%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    57% 42% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
39
63
129
1159
Негативні
28
51
121
440
На основі покупки
54
95
208
1403
Усі відгуки
67
114
250
1600
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
6.1
6.3
6.2
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Удачный телефон от сяоми, особенно учитывая его ценовой диапазон. Магазин отличный, обращаюсь к ним не первый раз.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Давно хотел себе этот телефон, в итоге купил здесь - скажу честно устроила цена. Покупка прошла без сложностей, так что магазин могу рекомендовать.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Захисте стікло,флешка
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Товар пришел распакованный и нерабочий (не работал порт зарядки и были посторонние шумы в работе). В этот же день отправил назад с письмом и копией чека (как указано в условиях). Товар на почте продавец забрал на следующий же день. При этом смс уведомление о принятии товара на гарантию пришло спустя неделю после обращения. Итог - прошел месяц - никто даже не позвонил. Почитал отзывы - оказывается я не единственный.
Не рекомендую связываться. Качество сервиса - один из важных факторов при розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Ugreen CD229 Bluetooth car charger
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
повернення товару
сервісна підтримка

Не рекомендую этот магазин. На подарок выбрали через сайт автомобильный держатель. В описании было написано, что держатель имеет мощный магнит который выдерживает до 4 айфонов макс последних моделей. По факту он не держит даже обычный айфон 13. Сдали его в сервисный центр. При сдаче дефект подтвердился. Через пару дней приходит смс с сервисного центра где говорилось что в ремонте мне отказано. В сервисном центре мне сказали что у производителя указан совсем другой (меньший) вес и по этому он не розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрый день.
Приносим извинения за доставленные неудобства.
К сожалению, характеристики и комплектация товара могут быть изменены производителем без уведомления. Если бы на Вашем держателе не было следов использования, мы бы сделали возврат.

З уважением,
Компания Touch

Ужасный сервис
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Придбав телефон Google Pixel 6 Pro 12/128GB Stormy Black 14 березня 2022 та розширену гарантію на 12 місяців

В телефоні перестав працювати мікрофон. Я віддав на ремонт по гарантії 19 квітня 2022. Згідно акту телефон мали відремонтувати до 20 червня або повернути гроші.

Телефон не відремонтували вчасно і гроші не повернули

Тому із-за дуже поганого сервісного обслуговування нікому не рекомендую купувати будь-що в цьому магазині

Яцура Євген
+380632382906

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Відділ сервісу з Вами зв'яжеться сьогодні.

З повагою,
Компанія Touch

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Часы супер, уже ношу третий день, все радует. В магазине выдали товар быстро, все показали и рассказали

Amazfit GTR 3 Moonlight Grey
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купили папе на подарок телефон. Вполне быстро работает и камера неплохая. Ребята в магазине настроили телефон и посоветовали противоударную пленку наклеить. Жаль чехла не нашлось, такой как папе нравится. Хорошая сеть, буду чаще сюда заходить.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Не так давно купил телефон в этом магазине, доставили целым, характеристикам сайта соответсвует, пока о телефоне не особу могу рассказать, но магазину спасибо за быструю доставку и сервис!

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Не рекомендую это магазин. Обходите его 10 дорогой, даже не пытайтесь к ним зайти. Купив товар вы остались сам на сам с этим товаром. Вернуть товар в этом магазине просто отсутствует на прочь, любыми отговорками будут отнекиваться что бы не принять товар обратно.

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Xiaomi Mi TV Stick (MDZ-24-AA)
  • Вам допоміг цей відгук?