Відгуки Touch | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 4
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Touch

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.2 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 247 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    76% 20% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    79% 17% 4%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    63% 14% 23%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    72% 17% 11%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    51% 9% 40%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    7% 19% 74%
  • Сервісна підтримка організована добре
    8% 22% 70%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    56% 43% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
29
52
122
1170
Негативні
37
48
125
459
На основі покупки
57
84
205
1430
Усі відгуки
66
100
247
1630
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.9
6.3
6.2
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 6 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Сервис и уровень общения с клиентами - ОТВРАТИТЕЛЬНЫЙ! Не пытайтесь сэкономить, иначе больше потратите нервов и денег на такси, чтобы мотаться туда сюда и что-то с ними выяснять. Детали ниже:

купил PS5, вдобавок DualShock и блок для зарядки джойстиков. на то, что коробка PS5 была рваная, решил закрыть глаза. пришел домой, в блочке для зарядки не оказалось одного мелкого элемента (стоимость блочка 2% от всей суммы заказа). пришел в сервисный центр, консультант намекнул что потерять мог и сам розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

PS5, Dualshock, charging block

  • 5 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
не вказано

Уже устал бороться с этим магазином, после заказа звонят до 15 секунд и сбрасывают, что даже не успеваешь подойти к телефону. Потом никто не перезванивает и через полдня все же сам должен звонить и подтверждать заказ. История уже повторяется с третьим заказом подряд.

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Номер замовлення: 214994
Швабра Xiaomi MiJia Deerma Water Spray Mop TB880 (White)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Достаточно редкий цвет, но здесь был на сайте, ещё как оказалось и в наличии в магазине. Поехал сразу забрал, дома проверил все работает. Оригинал.

Sony Dualsense PS5 Purple Геймпад
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Телефоном доволен, все функции проверил все работает. Магазин обработал мой заказ оперативно, претензий к ребятам не имею.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал здесь хбокс в черном цвете, была в наличии, рад что успел купить по такой цене. Все хорошо, спасибо.

Microsoft xbox series x 1tb Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

я давно собиралась купить графический планшет, в этом магазине была скидка. Забрала планшет в день оформления заказа, это очень понравилось.

Huion Inspiroy RTP-700 графический планшет
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Купив PS5, а вона виявилася зламаною (не вмикається). В той самий день повернув в сервіс. Але одразу ніхто не захотів повертати гроші або міняти на іншу, відповіли що відправлять на експертизу щоб перевірити чи не було втручання всередину, і через пару днів звяжуться. В кінці кінців зателефонували тільки через 10 днів і відповіли що треба почекати 3-4 тижня поки нова приставка приїде з Польщі. Чому не можно повернути одразу гроші або новий товар? багато разів тут купував, але тепер востаннє. Не розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Playstation 5

  • 27 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин отличный, обращаюсь к ним не первый раз.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Давно хотел себе этот телефон, в итоге купил здесь - скажу честно устроила цена. Покупка прошла без сложностей, так что магазин могу рекомендовать.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Товар пришел распакованный и нерабочий (не работал порт зарядки и были посторонние шумы в работе). В этот же день отправил назад с письмом и копией чека (как указано в условиях). Товар на почте продавец забрал на следующий же день. При этом смс уведомление о принятии товара на гарантию пришло спустя неделю после обращения. Итог - прошел месяц - никто даже не позвонил. Почитал отзывы - оказывается я не единственный.
Не рекомендую связываться. Качество сервиса - один из важных факторов при розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Ugreen CD229 Bluetooth car charger
  • Вам допоміг цей відгук?