Відгуки Touch | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 5
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Touch

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.2 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 257 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    76% 20% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    78% 18% 4%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    60% 13% 27%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    72% 16% 12%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    50% 9% 41%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    8% 19% 73%
  • Сервісна підтримка організована добре
    8% 22% 70%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    56% 43% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
38
60
131
1172
Негативні
40
52
126
457
На основі покупки
65
94
214
1429
Усі відгуки
78
112
257
1630
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.9
6.2
6.2
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Придбав телефон Google Pixel 6 Pro 12/128GB Stormy Black 14 березня 2022 та розширену гарантію на 12 місяців

В телефоні перестав працювати мікрофон. Я віддав на ремонт по гарантії 19 квітня 2022. Згідно акту телефон мали відремонтувати до 20 червня або повернути гроші.

Телефон не відремонтували вчасно і гроші не повернули

Тому із-за дуже поганого сервісного обслуговування нікому не рекомендую купувати будь-що в цьому магазині

Яцура Євген
+380632382906

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Відділ сервісу з Вами зв'яжеться сьогодні.

З повагою,
Компанія Touch

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Не так давно купил телефон в этом магазине, доставили целым, характеристикам сайта соответствует, магазину спасибо за быструю доставку и сервис!

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Не рекомендую это магазин. Обходите его 10 дорогой, даже не пытайтесь к ним зайти. Купив товар вы остались сам на сам с этим товаром. Вернуть товар в этом магазине просто отсутствует на прочь, любыми отговорками будут отнекиваться что бы не принять товар обратно.

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Xiaomi Mi TV Stick (MDZ-24-AA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хочу поставить наивысшую оценку этому магазину, потому что у них был в наличии именно этот цвет именно с этим объемом памяти. Сервис приятно удивил, так что претензий не имею.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути

Хотів взяти чорні навушники, на сайті вони були в наявності, у магазині їх не було, тому взяв білі.
Прийшовши додому дівстав з коробки, оглянув, не підійшов колір та ПОКЛАВ НАЗАД.
В експлуатації не були, усі шнури та насадки запаковані. На наступний день прийшов повертати товар, але мені відмовили, бо товар не мав вигляду нового товару.
Так, в принципі, можна будь-який товар не повертати, тому не раджу купляти тут.

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або контактний номер, ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

Realme Buds Air 2 White

  • 14 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Заказ № №203089.
30.04.22 купил тут телефон Xiaomi Mi 11 12/256 за 23029 грн. за 23 штуки грн. продали телефон, в характеристиках которого на сайте было указано, помомо других функций, "NFC есть", это было определяющим условием, т.к.часто пользуюсь безконтактной оплатой и т.д.Менеджер телефонной горячей линии, при уточнении характеристик, так же подтвердил наличие и функционирование NFC. По факту-NFC не работает! Принёс телефон на возврат, направили в сервисный центр, т. к. "только они розгорнути

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Ми розберемося в ситуації, що склалася, і зв'яжемося з Вами для її вирішення.

З повагою,
Компанія Touch

 Дякую, мою проблему вирішено

Xiaomi Mi 11 12/256, https://uaotzyv.com/dnipropetrovsk/touch-306665

  • 13 червня 2022 р.
не вказано
оформлення замовлення

На сайті відсутня українська мова, за весь час роботи магазин не вважав за потрібне надати версію сайту державною мовою.

Відповідь представника «Touch»

Добрий день.
Просимо вибачення за доставлені незручності.
Відділ програмістів зараз займається перекладом сайту на українську мову і скоро вона буде доступна на нашому сайті.

З повагою,
Компанія Touch

Телевізор LED Samsung UE50AU9000UXUA
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купил PowerBank на 10000 маЧ, учитывая сейчас дефицит на них, считаю очень повезло что смог его купить еще и в своем городе. В магазине предложили еще модели на 20 и 30 тысяч амперчасов, но взял все таки на 10, как изначально и заказал.

Зовнішній акумулятор (Power Bank) Xiaomi Redmi Power Bank 10000mAh Black (VXN4305GL)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Доставили быстро, товары отдельные не навязывали. Телефон пришёл хорошо упакован, очень быстро. Рекомендую магазин, претензий нет.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Изначально хотел телевизор Сони 55 дюймов, этот магазин выбрал по причине хорошей цены. Не разочарован, все хорошо! Покупка произошла без проблем.

Телевизор Sony KD-55x85j Eu
  • Вам допоміг цей відгук?