Відгуки Інтернет магазин OpenShop | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Інтернет магазин OpenShop

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 227 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    94% 3% 3%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    90% 7% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    72% 2% 26%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    91% 2% 7%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    82% 5% 13%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    21% 2% 77%
  • Сервісна підтримка організована добре
    46% 2% 52%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    90% 9% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
67
109
207
641
Негативні
6
8
20
100
На основі покупки
71
114
215
669
Усі відгуки
73
117
227
741
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9
9.1
8.8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 26 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказав ноут, все прийшло вчасно та гарного качества.
Ціна гарна, обслуговування теж.
Рекомендую!

Ноутбук
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовленням задоволена, оператор оперативно зателефонував та підтвердив замовлення. Відправили на наступний день.Товар надійно упакований, взагалом все сподобалося.Рекомендую даний інтернет магазин

Витяжка телескопічна Eleyus Breeze 1000 60 WH
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал и купил телефон в этом магазине. Доставили вовремя. Телефон +- был упакован хорошо. Без блистера, но был с вторичными пломбами на коробке. Телефон в плёнках, на вид новый, не тронутый.
Я приехал за процессором Exynos, каторый дороже, только из-за того что обещали, что там есть запись разговоров в прошивке. .
На выдаче мне разрешили распаковать, все понажимать и проверить. Но оказалось этой записи нет и в Эпсиносе и я зря переплачиваю. Но я телефон уже открыл и не хотел так уезжать и розгорнути

Номер замовлення: 00000019505
Смартфон Samsung Galaxy S22 8/128GB Phantom Black (SM-S901BZKD)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
умови оплати

В связи с ситуацией в стране оплата товара по предоплате, что указано на сайте магазина. Заказывал в первые в этом магазине, поэтому немного было боязно, но мат. плата пришла и работает как надо, сэкономил на наложенном платиже.

Номер замовлення: 31167
Материнская плата MSI PRO B660M-A WIFI DDR4
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Чудова та швидка комунікація, доставили в межах 10 днів як і обіцяли. Ноутбук повністю відповідає характеристикам на сайті, новий та офіційний, без проблем зареєстрував по серійнику на сайті виробника.

Asus ROG X13
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження

Замовляв грайндер, хоч і довелось почекати, але знайшли і відправили <3 Повна комплектація, новенька)) Без жодних нарікань, рекомендую))

GRAEF 702
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
відвантаження
не вказано

Продавець зв№"язався оперативно, погодили характеристики, оплату, відправку. Товар прийшов - візуально все ок. Але поки н перевіряв

Номер замовлення: 31729
Робот-пилосос з вологим прибиранням Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
сервісна підтримка

Після виконання гарантійного ремонту, акт виконаних робіт не видают. Вже втретє віддав ноутбук на гарантійній ремонт від 15.02.22 і до сьогодення перебуває в сервісному центрі. Хоча, в магазині сказали, що з 4.05 працюють і працює сервіс. Після кожного звернення в телефонному режимі, просто ігнорують і немає зворотнього зв‘язку.
Купив ноутбук для себе, а по факту, більше часу лежить в сервісному центрі, чим знаходиться в користуванні.

Номер замовлення: 12436
Ноутбук Dell Inspiron 5502 (NN5502EJRGH)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

TB (MZ-V7S2T0BW) Ssd накопичувач Samsung 970 Evo Plus 2 TB (MZ-V7S2T0BW)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все сподобалося, оператор дуже швидко відізвався і товар дуже швидко був доставлений я навіть не очікував. Дякую! товаром задоволений все було добре упаковано

  • Вам допоміг цей відгук?