Відгуки Інтернет магазин OpenShop | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 23
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Інтернет магазин OpenShop

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 244 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    95% 3% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    90% 7% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    82% 2% 16%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    93% 2% 5%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    86% 4% 10%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    23% 2% 75%
  • Сервісна підтримка організована добре
    49% 2% 49%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    92% 7% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
69
116
225
678
Негативні
4
8
19
101
На основі покупки
71
120
233
705
Усі відгуки
73
124
244
779
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.3
9.2
8.8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 15 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Утром заказал, вечером уже привезли, занесли на 4 этаж хрущевки. Оперативно.

Стиральная машина автоматическая LG FH0J3NDN0
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Всё супер!
Рекомендую!

Номер замовлення: 16192
Планшет Apple iPad 10.2 2020 Wi-Fi 32GB Gold (MYLC2)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все прошло хорошо, быстрая доставка

Bose SoundLink Revolve Triple Black (739523-1110) Портативна колонка
Bose Noise Cancelling Headphones 700 Black 794297-0100 Навушники з мікрофоном
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Купил ноут в кредит в данном магазине на Бандеры, 21. С момента заказа до выдачи прошло 4 дня. Дали мышку в подарок. Доброжелательный продавец.
Не понравилось только то, что после покупки начал сыпаться спам на телефон, но не понятно, кто сливает данные - магазин или банк-кредитор.

Ноутбук MSI GF75 THIN 10SEK (GF7510SEK-246US)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
розгорнути
відповідність ціни
розгорнути

Заказал у них этот товар, а мне позвонили на следующий день и сказали что у них сбой в системе и цена не актуальна. Разве это мои проблемы? Выставили по низкой цене продавайте. С виновных в сбое вычтите с зарплаты. Я то тут причем? В общем очень недоволен.

Відповідь представника «Інтернет магазин OpenShop»

Еще раз извиняемся. Сайт находится на стадии наполнения новым товаром, увы случаются пересорты, как в данном случае. Дарить за 50% от минимальной цены на площадке не будем, сорри, благотворительностью занимаемся, но в других местах.

Номер замовлення: 16111
Roborock s7
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
розгорнути
наявність

Випадково знайшов цей магазин і здивувався привабливим цінам. Довго шукав підводні камені, але, нічого не знайшовши, вирішив замовити. Ввічнивий консультант в телеграмі відповів на питання. (При покупці, зверніть увагу, що підтвердження замовлення відбувається через телефон (подзвонить консультант)) Попросили передоплату в розмірі 10%, лише після цього товар замовили (як я зрозумів, товар купують в країнах Європи і самостійно ввозять в Україну). Чекав доволі довго (приблизно 2 тижні), але, на розгорнути

Номер замовлення: 15012
Ноутбук Lenovo Legion 5-15 Ryzen 7 / 8GB / 512 GTX1660Ti 120hz (82B1006TPB)

  • 29 серпня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую этот магазин
Все четко и вовремя

Номер замовлення: 14492
Asus zenbook 14 ux425ea hm055t
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 серпня 2021 р.
відповідність ціни
наявність
не вказано

Пытался купить ssd. Сделал заказ на сайте, менеджер перезвонил и уточнили все детали по доставке через НП, все прекрасно. Спустя какое-то время время перезвонил еще раз, предложили доставку курьером, что так будет и быстрее и дешевле, интервал с 4 до 9, так даже еще лучше. Сижу на работе, жду. Ну, и как это бывает - прекрасная работа менеджера обламывается об суровую реальность работы доставки. В итоге 9 вечера, никто не приехал, никто не предупредил что опаздывает, уезжаю домой. Около 10 часов розгорнути

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 серпня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хороший магазин,з приємними цінами,замовляв телефон.Передзвонили з магазину,все уточнили,і відправили в той же день,
Товаром і магазином задоволений,буду й надалі замовляти.Рекомендую!!!

Мобільний телефон
Xiaomi Poco X3 NFC 6/64GB Cobalt Blue Смартфон
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 серпня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все чудово! Товар відмінний. Навіть притримали відправку за моїм бажанням. Комунікація на висоті. Дякую!

Номер замовлення: 13402
LG gram 16 (16Z90P-G.AA56Y)
  • Вам допоміг цей відгук?