Відгуки Інтернет магазин OpenShop | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 6
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Інтернет магазин OpenShop

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 244 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    93% 3% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    88% 7% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    82% 2% 16%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    92% 2% 6%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    84% 4% 12%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    23% 2% 75%
  • Сервісна підтримка організована добре
    48% 2% 50%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    92% 7% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
67
116
225
678
Негативні
4
8
19
101
На основі покупки
69
120
233
705
Усі відгуки
71
124
244
779
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.1
9.1
8.8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 13 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

В складних умовах Openshop допоміг мені привезти саме той ноут, який був потрібен. Максимально приємне спілкування по телефону і в переписці, дуже швидка реакція та допомога. Залишились лише позитивні враження. Після першої покупки, зробив ще дві і буду клієнтом далі. Дякую!

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ACH5
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Перед оплатой на сайте позвонил, уточнил наличие, сказали что есть. Оплатил, в тот же день сделали гравировку и отправили. В посылке не было документов, написал в телеграм бота - скинули тут же на почту гарантийку и товарный чек. Работают быстро и адекватно, по гарантийному обслуживанию не скажу, надеюсь не пригодится. Магазин советую.

Номер замовлення: 8398
Lenovo legion 5 15 ach6h
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Чудовий сервіс. Це вже друге замовлення. Вперше замовив ноут, обіцяли товар через 2 тижні, отримав через 4 дні, друге замовлення відправили теж оперативно.
Ноутбуки працюють, все чудово, дуже задоволений.
Лише одне зауваження, на клавіатурі лише англійська розкладка, було б добре відразу на сайті вказувати. Але дискомфорту немає - відразу зробив гравіювання і працюю.

Номер замовлення: 30375
Ноутбук Lenovo Legion 5Pro-16 Ryzen 7/16GB/512 RTX3050Ti 165Hz (82JS001CPB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Была лучшая цена по Украине. Товар запечатанный. Правда гарантия всего 12 мес, вместо 60.

Номер замовлення: 8164
Samsung 970 pro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень рад, что в последний момент решил купить именно в этом магазине. Найти сейчас хороший, не казуальный лэптоп в наличии тот ещё квест в тех условиях, которых находится наша страна.

Моя небольшая предыстория:

Был заказ в другом магазине, где отношение к покупателю мягко говоря оставляло желать лучшего, неоднократные переносы сроков, 0 коммуникаций с клиентом, причём, после первого скачка курса валют там судя по всему специально задерживали доставку с целью поднять цену ещё раз, срок розгорнути

Номер замовлення: 30376
Lenovo Legion 5 15ITH6 (82JK0062PB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидке і якісне обслуговування , дуже задоволена магазином . Пилосос , який я обрала ( з водяним фільтром) , чудово справляється з завданням , я і подумати не могла , що в домі залишалось так багато пилу після прибирання звичайним пилососом .

Номер замовлення: 30086
Пилосос з аквафільтром THOMAS PERFECT AIR ALLERGY PURE
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження

Заказала ноутбук в данном магазине. По телефону ответили сразу, менеджер общался вежливо, дополнительно отправил фотографии товара по моей просьбе. Обещали выслать ноутбук на следующий день после заказа, был отправлен через день, что для меня в целом было не критично, так как доехал он всего за один день. Цена на Hotline и на сайте OpenShop была актуальной, что не могло не порадовать, потому что сейчас цены меняются очень быстро, и часто информация о них не соответствует действительности. розгорнути

Номер замовлення: 29887
Ноутбук ASUS 2021 TUF Gaming F15 FX506HCB (FX506HCB-HN200)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Мини мойка Кёрхер К7
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
не вказано

Спасибо магазину а также оператору Назару за помощь в подборе и покупке железа для апгрейда моего ПК. Товары пришли быстро и в полной комплектации, очень понравилась ценовая политика компании и удобство оплаты. Желаю всяческого успеха и роста данному магазину! :)

Комплектующие детали для ПК
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність
відвантаження

Забрав ноутбук , сподобалась цінова політика. Були проблеми з сроками доставки, їх тричі переносили, але врешті решт ноутбук дійшов, в цілому довелось чекати місяць замість 1,5 тижня. Самим ноутбуком задоволений, все відповідало заявленим характеристикам.

Номер замовлення: 27801
HP Victus Ryzen 7-5800H/16GB/512 RTX3060 165Hz
  • Вам допоміг цей відгук?