Відгуки Інтернет магазин OpenShop | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 7
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Інтернет магазин OpenShop

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 244 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    93% 3% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    88% 7% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    82% 2% 16%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    92% 2% 6%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    84% 4% 12%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    23% 2% 75%
  • Сервісна підтримка організована добре
    48% 2% 50%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    92% 7% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
67
116
225
678
Негативні
4
8
19
101
На основі покупки
69
120
233
705
Усі відгуки
71
124
244
779
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.1
9.1
8.8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 21 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все хорошо.
Сделал предоплату, подождал пару недель и ноутбук отправили, цена очень порадовала.
При покупке уточняйте раскладку клавиатуры.
Магазин рекомендую

Номер замовлення: 28886
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 i5-11300H/16GB/512/Win10 RTX3050 (K3500PC-L1010T)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо огромное магазину и менеджеру, который проявил максимальную озабоченность и интерес чтобы найти тот самый товар который я хотел.
Все магазины которым звонили просто отвечали "товара нет в наличии", но в данном магазине менеджер проявил сверхспособности и сделал все, чтобы найти товар в Украине.
Шел на все возможные уступки.

Рекомендую данный магазин для покупки, ребята работают на доверие и репутацию!

НОУТБУК MICROSOFT SURFACE LAPTOP 4 15 MATTE BLACK
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення чекав 10 днів як і вказано на сайті. Все прийшло швидко та без проблем. Всё працює швидко та справно (користуюсь менше тижня)

Замовлення lenovo legion (ryzen 7 5800h + nvidia rtx 3060 130w)

Lenovo legion
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Плюсы:
- Цена, наличие, скорость отправки, упаковка - всё есть, всё отлично.
- Онлайн оплата какртой на сайте работает - отлично!
- Товар пришел запакован, в оригинальной упаковке.

Минусы:
- Уведомление о статусе заказа в прочту не пришло, хотя специально зарегал профиль на сайте.
- Электронный чек об оплате в почту также не пришёл.
В спаме смотрел, нигде нет
- С полученным товаром нет кассового чека!
Или хоть какого-нибудь листика типа "гарантия" с фиксацией даты продажи и розгорнути

Номер замовлення: 7655
Наушники TWS Apple AirPods Pro with MagSafe Charging Case (MLWK3)

  • 15 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

huawei free buds 4
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ноутбук доставили як і обіцяли, навіть у такий неспокійний для нас час. Ціни дуже приємні і відповідають дійсності за що окрема подяка!
Відповідають швидко. Товар новий.
Щиро дякую вам! Буду в Вас замовляти ще :)

Номер замовлення: 7326
Ноутбук Lenovo Legion 5 17ACH6H (82JY008VPB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
не вказано

Заказал на сайте ноутбук. Оперативно связались и оформили заказ. Через 5 рабочих дней перезвонили и сказали что товар отправили Новопочтой, и еще через 3 дня я его забрал с отделения. Упакован тщательно в дополнительную коробку.
Оперативно и качественно.

Ноутбук Lenovo IdeaPad Gaming 3-15 i5-11300H/8GB/512 RTX3050 (82K100FKPB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність

Купляв ноутбук. Зробив замовлення у цьому магазині через те що була задовільна ціна та можливість накладного платежу. На наступний день зв'язалися зі мною. Сказали що нема у наявності саме цієї конфігурації. Запропонували обрати іншу, або цю саму яка буде на днях але за +5 тисяч, або замовити з Європи. Домовились на замовлення з Європи такої конфігурації як я хотів, і з такою ж ціною яка була початково на їхньому сайті. Зробив передплату 2 тисячі на картку, сказали приїде через один-півтори розгорнути

Lenovo Legion 5 17 (82JY008VPB) 17.3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко доставили, онлайн підтримка, проконсультували щодо покупки.
Лишився задоволеним

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 29441
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую за відмінну роботу магазин. З‘явились труднощі з установкою ОС, хлопці не залишили мене на одинці з проблемою, та допомогли. Ноутбук -казка. Рекомендую OpenShop-якісна Техника, сервіс на висоті.

Номер замовлення: 29100
Ноутбук Lenovo Legion 5 PRO 16ACH6
  • Вам допоміг цей відгук?