Все хорошо.
Сделал предоплату, подождал пару недель и ноутбук отправили, цена очень порадовала.
При покупке уточняйте раскладку клавиатуры.
Магазин рекомендую
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Все хорошо.
При покупке уточняйте раскладку клавиатуры.
Магазин рекомендую
Спасибо огромное магазину и менеджеру, который проявил максимальную озабоченность и интерес чтобы найти тот самый товар который я хотел.
Все магазины которым звонили просто отвечали "товара нет в наличии", но в данном магазине менеджер проявил сверхспособности и сделал все, чтобы найти товар в Украине.
Шел на все возможные уступки.
Рекомендую данный магазин для покупки, ребята работают на доверие и репутацию!
Замовлення чекав 10 днів як і вказано на сайті. Все прийшло швидко та без проблем. Всё працює швидко та справно (користуюсь менше тижня)
Замовлення lenovo legion (ryzen 7 5800h + nvidia rtx 3060 130w)
Плюсы:
- Цена, наличие, скорость отправки, упаковка - всё есть, всё отлично.
- Онлайн оплата какртой на сайте работает - отлично!
- Товар пришел запакован, в оригинальной упаковке.
Минусы:
- Уведомление о статусе заказа в прочту не пришло, хотя специально зарегал профиль на сайте.
- Электронный чек об оплате в почту также не пришёл.
В спаме смотрел, нигде нет
- С полученным товаром нет кассового чека!
Или хоть какого-нибудь листика типа "гарантия" с фиксацией даты продажи и хотябы штампом фоп-а.
В свою очередь на сайте, очень круто и правильно описаны условия в разделе "Гарантии".
розгорнути
згорнути
Ноутбук доставили як і обіцяли, навіть у такий неспокійний для нас час. Ціни дуже приємні і відповідають дійсності за що окрема подяка!
Відповідають швидко. Товар новий.
Щиро дякую вам! Буду в Вас замовляти ще :)
Заказал на сайте ноутбук. Оперативно связались и оформили заказ. Через 5 рабочих дней перезвонили и сказали что товар отправили Новопочтой, и еще через 3 дня я его забрал с отделения. Упакован тщательно в дополнительную коробку.
Оперативно и качественно.
Купляв ноутбук. Зробив замовлення у цьому магазині через те що була задовільна ціна та можливість накладного платежу. На наступний день зв'язалися зі мною. Сказали що нема у наявності саме цієї конфігурації. Запропонували обрати іншу, або цю саму яка буде на днях але за +5 тисяч, або замовити з Європи. Домовились на замовлення з Європи такої конфігурації як я хотів, і з такою ж ціною яка була початково на їхньому сайті. Зробив передплату 2 тисячі на картку, сказали приїде через один-півтори тижня. Через 11 днів зв'язалися знову, сказали що приїхав, відправили Новою поштою до мене. Через 2 дні отримав і оплатив. Товар повністю відповідав моїм очікуванням. Працюю на ньому декілька днів, все добре, нарікань немає. Магазин рекомендую, працівники були ввічливі та допомогали купити саме те що мені було потрібно. розгорнути згорнути
Швидко доставили, онлайн підтримка, проконсультували щодо покупки.
Лишився задоволеним
Дякую, мою проблему вирішено
Дякую за відмінну роботу магазин. З‘явились труднощі з установкою ОС, хлопці не залишили мене на одинці з проблемою, та допомогли. Ноутбук -казка. Рекомендую OpenShop-якісна Техника, сервіс на висоті.
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі