Відгуки AutoBaza-avtozvuk.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин AutoBaza-avtozvuk.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
7.8 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 148 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    83% 2% 15%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    81% 8% 11%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    54% 2% 44%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    87% 1% 12%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    59% 8% 33%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    61% 9% 30%
  • Сервісна підтримка організована добре
    64% 11% 25%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    82% 17% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
11
118
829
Негативні
4
10
30
319
На основі покупки
5
20
144
1071
Усі відгуки
5
21
148
1211
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
3.5
6.7
7.8
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 12 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Заказал масло 5 банок (в понедельник), перезвонили сказали поставка будет в четверг и сразу вам отправим, звоню в пятницу, менеджер говорит я уточню и перезвоню, никто не перезвонил, звоню сегодня (воскресенье), другой менеджер говорит масла нет, только 1 банка, вас менеджер должен был предупредить. Итог: машина простояла год и нужно было срочно поменять масло, потерял неделю своего времени обещаниями, не рекомендую связываться с этим магазином.

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»

Добрый день. Приносим извинения за причиненные неудобства. К сожалению, в такое время, поставщик не всегда предоставляет точную информацию. Будем обязательно работать, чтоб подобная ситуация не повторилась в дальнейшем. Надеемся на понимание

Номер замовлення: 524968
Acura 0w20
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купляю в магазині AutoBaza-avtozvuk.ua - багато разів. Швидка доставка. Якісний і оригінальний товар. Приємні менеджери. Рекомендую магазин для покупок.

Номер замовлення: 139182
Стійка амортизатора MONROE G16386
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

В ТТХ товара указано наличие обманки для бортового компьютера. В реальности его нет. Лампы светят 4 секунды и отключаются бортовой системой. Заведомое введение в заблуждение клиентов. На горячей линии , возврат не принимают. Очень разочарован этим магазином. Был постоянным клиентом с 2007 года. Более не буду!!

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»

Добрый день. Приносим извинения за предоставленные неудобства. Не всегда обманки совместимы со всеми компьютерами и полного перечня совместимости нет, к сожалению ни у одного производителя. Деньги Вам возвращены. Спасибо за понимание

Номер замовлення: 846931
LED лампа iDial H7 6000K 4500Lm 40W 12V F16D13
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
відвантаження

Жахливий магазин.
Зробив замовлення в неділю, обіцяли, що в середу-четвер заберу, записався на ТО.
В середу виявляється, що одного товару немає в наявності, а нове замовлення аж на п'ятницю.
Ні тобі "перепрошую" ні "вибачте, що підвели".
"Всьо, до побачення" каже.

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»

Добрий день. Приносимо вибачення за завдані незручності. Будемо намагатися покращити якість нашого сервісу. Дякуємо за розуміння

Номер замовлення: 792482
фльтри
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
розгорнути

Замовив свічки запалювання 23 лютого ввечері.
Ох, хто ж знав що буде війна.
Тим часом, оскільки я знаходжусь в Чернівцях а автозвук не працював - знайшов свічки на місці, і подумав що оскільки магазин відомий - гроші мені повернуть без питань коли ситуація стабілізується.
Ох, як же я помилявся....

Спочатку мені передзвонили і сказали написати заяву (зразок на сайті). Написав, підписав, відправив. Чекаю 2 тижні. Нічого. Трубки не беруть.
Написав в інстаграм, попросив вирішити розгорнути

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»

Добрий день. Приносимо вибачення за завдані незпучності. На жаль в цей бувають затримки в деяких наших процесах, проте гроші Вам були повернуті. Сподіваємось на розуміння.

Номер замовлення: 997120
свічки запалення
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Замовив комплект ксенону, одна фара світила нормально, інша з перебоями, сказали відправити їм, перевірять, якщо справді щось не так то відправлять заміну, коли відправляв сказали, що мені обов'язково хтось зателефонує щоб сказати результат, з цього часу пройшов тиждень, ксенон вже давно забрали з пошти але так ніхто не зателефонував навіть

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»

Добрий день. Дякуємо за відгук. Ви відправили посилку нам 15.02 і 17.02 ми її отримали та передали в авторизований сервісний центр. Щойно буде результат, з Вами одразу зв'яжуться, як і обіцяли. Сподіваємось на розуміння.

Номер замовлення: 578096
Моноксенон MICHI H7 4300/5000/6000K Ballast Q-start Slim 40W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 лютого 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення

наличие товара не соответствуют заявленному

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»

Добрый день. Благодарим за оставленный отзыв и приносим извинения за сложившиеся неудобства. Мы обязательно разберемся в данной ситуации и свяжемся с Вами. Надеемся на понимание.

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 634239
Каністра вертикальна GELG GELG20L 20л

  • 17 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Была первый раз в этом магазине по просьбе мужа,он сделал заказ а я забирала . На кассе была очень приветливая девочка кассир и что очень важно в нынешний ситуации с пандемией вежливо попросила меня одеть правильно маску так как она у меня сползла с носа и кстати все продавцы которых я успела увидеть тоже были в масках при чем правильно одетых ,а это сейчас не все придерживаются .Заказ нашли быстро ,но есть минус для тех кто вечно спешит - в этом магазине работает только одна касса и была розгорнути

Номер замовлення: 596379
Моторное масло и зимний омыватель
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Приобретением очень доволен,качество звука меня вполне устраивает.Заказ делал через сайт,получил от менеджера развёрнутую консультацию и помощь в подборе.За это отдельное спасибо.И когда забирал свой заказ в магазине ,тоже обслуживание понравилось.Продавец сразу предложил прослушать звучание чтоб потом не тратить время на возврат.Единственное что мне не очень понравилось-это парковка и возможности долго находиться в магазине просто нет.Нет места для того чтоб нормально припарковаться и осмотреть розгорнути

Номер замовлення: 005331
Акустика
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
сервісна підтримка

Безобразное выполнение гарантийных обязательств!
Дают гарантию 36 месяцев. Через 23 месяца аккумулятор перестанет запускать авто по утрам,
Вежливо принимают и передают в сервисный центр.
Через пару недель ответ
"КОМИССИЯ ОТКАЗЫАЕТ В ГАРАНТИЙНЫХ ОБЯЗАТЕЛЬСТВАХ"
якобы "ОСЫПАНИЕ ПЛАСТИН ЯВЛЯЕТСЯ СЛЕДСТВИЕМ ДЛИТЕЛЬНОЙ ЭКСПЛУАТАЦИИ АККУМУЛЯТОРА В РЕЖИМЕ ПОСТОЯННЫХ ПЕРЕГРУЗОК"
а для чего нужен аккумулятор?
чтоб заводить овтомобиль, желательно ежедневно и хотя бы в течении гарантийного розгорнути

Відповідь представника «AutoBaza-avtozvuk.ua»

Добрый день. Благодарим за оставленный отзыв. Хотелось бы отметить, что любое устройство, в том числе и автомобильный аккумулятор, имеет свои правила эксплуатации предусмотренные производителем, которых необходимо придерживаться для долгой и надежной работы. Так, например, любой АКБ необходимо периодически (приблизительно раз в полгода) ставить на зарядку. Также отметим, что мы не осуществляем диагностику или ремонт товаров, а передаем их в авторизированные сервисные центры для выполнения розгорнути 

Автомобільний акумулятор EXIDE 6СТ-72 АзЕ PREMIUM EA722
  • Вам допоміг цей відгук?