Відгуки Euro DirесtPrіnt | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Euro DirесtPrіnt

 Hаписати відгук
Вибрані 12 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    100% 0% 0%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    91% 8% 1%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    91% 0% 9%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    25% 8% 67%
  • Сервісна підтримка організована добре
    25% 8% 67%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    91% 8% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
9
11
63
Негативні
0
0
1
1
На основі покупки
1
9
11
62
Усі відгуки
1
9
12
65
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 25 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывал в этом магазине катрижди. Быстро приняли заказ и уже на следующий день можно было забирать. Так же дали упаковку бумаги в подарок :)
Катриджи работают отлично уже проверил. Рекомендую :)

Patron HP LJ CE285A/CANON 725 GREEN Label
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Головка була у наявності, а тому і відправили швидко. Якість як і очікував. Магазин зайшов у список обраних.

Друкуюча головка HP 11 Yellow (C4813A)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко та якісно відпрацювали замовлення по безналу. Ціна така ж як і на самому сайті. Будемо співпрацювати і надалі.

Лазерный картридж Xerox 106R03748
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Служба підтримки працює гарно. При замовленні від 2000 грн є безкоштовна доставка по місту Києву. Доставляють зазвичай у то й же день, якщо замовлення не було зроблене ввечері. Покупала у них продукцію вже декілька разів.

Canon C-EXV40 toner black (3480B006AA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Подзвонив за консультацією по картриджам. Запитали всі параметри і запропонували лазерный картридж HP 17A (CF217A) - підійшов ідеально. Дякую за профессіоналізм і економію мого часу на заміну.

Лазерный картридж HP 17A (CF217A)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Фотобарабан справді оригінальний, якість відмінна. Магазин не підкачав. Щодо іншого, то зателефонували майже одразу, підтвердили наявність та вартість, одразу відправили.

Оригінальний фотобарабан Canon EXV-34 (3787B003AA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Тонер подошел, качество отличное, как и уверял продавец. Отправку не затягивали, упаковали посылку хорошо и все пришло целое и без повреждений. Советую.

Тонер для принтера Konica Minolta TN-118
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую за профессійну консультацію! Картридж ідеально підійшов до мого Kyocera FS-1035. Окрема вдячність за швидку відправку - вже наступнго дня пакунок був у мене на відділенні нової пошти. Успіхів вам!

Тонер картридж Kyocera TK-1140
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Делал тут довольно большую закупку, купил сразу три чернила разных цветов. Заказ собрали довольно быстро, пока я доехал две остановки метро до Васильковской и прошел пешком пять минут до магазина, все уже было готово. Качеством картриджей я доволен, поэтому взял себе этот магазинчик на заметку.

Картридж Epson T9451 Black (C13T945140)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

все добре - замовлення швидко відпрацювали, швидко доставили за адресою

Тонер для принтера Canon C-EXV34 Magenta (3784B002AA)
  • Вам допоміг цей відгук?