Відгуки АйТіФрі | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин АйТіФрі

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.7 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 188 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    94% 2% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    92% 6% 2%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    67% 1% 32%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    90% 3% 7%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    73% 3% 24%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    16% 0% 84%
  • Сервісна підтримка організована добре
    25% 2% 73%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    90% 9% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
18
77
167
431
Негативні
1
10
21
62
На основі покупки
19
82
177
462
Усі відгуки
19
87
188
494
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.5
8.9
8.7
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Класний гриль, дуже сподобався , все в комплекті! Швидке обслуговування, кращі ціни!
Приємно було працювати , дякую!

Номер замовлення: 52768
Электрогриля прижимного Tefal OPTIGRILL+ XL GC724D12 SNACKING-B
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазином доволен, быстро перезвонили, организовали доставку и отправили, Рекомендую!

Tefal GC712D34 OptiGrill+
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

В этом магазине Я уже беру 8мую такую скороварку то всем советую что магазин очень надёжный! И цены самая низкая нет переплат и это официально дистрибьютор можно не переживать за товар из-за гарантии. Всё , что надо подскажуть.... Если какой-то номер не работает то пишите telegram щас из-за военного времени такое может быть

Mulinex ce 4308
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар замовив на сайті після 18:00, наступного дня зателефонував консультант, уточнив всі дані та в робочий день відправили товар. Без затримок. товар прийшов все добре, працює справно. Ціна найнища серед всіх доступних. Дякую магазину

Номер замовлення: 49912
Пилосос миючий з аквафільтром Bosch BWD41740
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже привабливі ціни, весь товар запакований заводом, персонал дуже досвідчений та привітливий, телефонний зв'язок миттєвий!!! Рекомендую цей магазин з великим задоволенням.

Номер замовлення: 49550
Tefal Optigrill Elite GC760D30
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все сподобалось

Номер замовлення: 48989
Tefal сковорода, Tefal кришка
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купила на подарок дочери паровой утюг. Рекомендую магазин, поскольку продают качественные товары.

Парогенератор Tefal Gv9620
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Мені порадили цей магазин знайомі. До речі одні з небагатьох зараз працюють нормально. Замовляла поштою, пилосос прийшов вчасно. Рада що знайшла порядний магазин.

Philips fc9552
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

10 травня замовив у даному магазині фен Фен Rowenta FOR ELITE HANDY DRY CV1612F0. Зі мною протягом півгодини зв'язався оператор, запевнив що товар у наявності, попросив чи можливо, щоб я зробив оплату і вони відправили моєї знайомої, на що отримав позитивну відповідь! мені надали реквізити, за якими було здійснено платіж, відправка мала відбутися наступного дня, але її не було. Звернувся повторно в цей магазин, мені сказали чекати ТТН, але досі нічого, співробітник магазину Ігор, видалив свій розгорнути

 Дякую, мою проблему вирішено

Фен Rowenta FOR ELITE HANDY DRY CV1612F0
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ціна найнижча. Доставка 1 день. Робот працює кожного дня і справляється на 100%. Зразу замовила змінні фільтри. Покупкою задоволена. Рекомендую.

Номер замовлення: 46913
Робот-пилосос
  • Вам допоміг цей відгук?