Відгуки DiDi | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин DiDi

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.4 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 109 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    87% 8% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    85% 9% 6%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    63% 4% 33%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    82% 5% 13%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    66% 4% 30%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    15% 5% 80%
  • Сервісна підтримка організована добре
    18% 5% 77%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    83% 16% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
4
28
86
937
Негативні
5
11
23
198
На основі покупки
6
30
90
963
Усі відгуки
9
39
109
1135
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.5
8.1
8.4
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар в наявності, ціна відповідала сайту, дякую. Рекомендую!

Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
наявність
умови оплати
відповідність ціни
оформлення замовлення

товар різко підняв ціну при тому що на хотлайн ціна залишається старою. і курс сьогодні не підскакував але ж..із 18366 різко на 19798

Відповідь представника «DiDi»

Шановний maxtreme, ціна завжди правильна і зберігаються на момент замовлення на нашому сайті https://didi.ua/ru/. Замовлення ви не робили і навіть не зверталися до нас за цією моделлю. На хотлайні ціни відображаються с затримкою і це питання не до нас. Ціни обновляються на сайті кожні 10 хв, і це залежить не тільки від курсу долара на даний момент, ще є шалений дефіцит.

Beko BCNA275E3S

  • 15 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Замовляв бойлер Gorenje GBFU 100 SIMV9. Але купити товар не вийшло, бо виникло багато проблем:
1. Чому потрібно вносити повну передплату, а не часткову?
2 Чому після внесення коштів, товар відправляється тільки через 3 дні??
3. Чому не видається товарний чек або розрахункова квитанція при внесенні готівки,( я вже мовчу про касовий чек, про термінал, щоб розрахуватися карткою ,який вже є навіть у продавців картоплі, та черешні біля метро)???. А пропонується підпис працівника на папірці, розгорнути

Відповідь представника «DiDi»

Добрий день. Нам дуже прикро, що нам не вдалося задовольнити Ваші потреби с приводу розрахунку та строку доставки. Данний товар наразі доставляється лише за таких умов зі складу постачальника.

Номер замовлення: 212838
Gorenje GBFU 100 SIMV9
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

У вівторок замовив зворотній зв'язок, проговорив всі деталі з дівчиною-менеджером(окремо їй дякую за оперативне прояснення всіх моментів), зробив 100% проплатк. У четвер машинку, як і домовлялися, відправили новою поштою. І вже сьогодні, у п'ятницю я підключив її і користуюсь. Дуже все оперативно вийшло.

Відповідь представника «DiDi»

Дуже дякуємо за гарні слова.
Бажаємо гарного користування, звертайтесь ще!

Номер замовлення: 212065
Samsung WW70T3020BW
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
оформлення замовлення
повернення товару
сервісна підтримка

Придбав рік назад мікрохвильову піч в ДіДі і вона чекала своєї черги бути вмонтованою в нову кухню. Лише в травні повернувся додому і руки дібрались вперше випробувати її вже встановлену в кухонні меблі. Виявився заводський брак, тарілка прокручується не рівномірно і пригальмовуючи. Звернувся з цим до магазину, але мені відмовили в допомозі хоч і пройшло лише декілька днів після 12 місячної гарантії (7 днів). брак явно заводський, а не від користування і траспортування товару (він новий і розгорнути

Номер замовлення: 184921
микроволновка с грилем Whirlpool AMW 442 NB
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 травня 2022 р.
наявність
відповідність ціни
умови оплати

Замовив правльну машину Samsung WW80AAS22AE, передзвонили сказали що потрібна повна передплата за товар, так як їх служба доставки не працає і замовлення буде доставлятись зі складу. чому Ви про це не пишите на сайті? також ціна змінилась від заявленої на сайті на 30%. Не рекомендую нікому DiDi Insider. марно витрачений час.

Відповідь представника «DiDi»

Шановний Андрей Гордеев, на жаль в Країні воєнний стан і ми намагаємось надавати послуги нашим клієнтам так як це можливо в даній ситуації. Продаж деяких товарів можливо без повної оплати, деякі тільки по повній, в залежності де і як можливо забрати товар. На рахунок ціни, ви пишете не правду, тому що ціна була актуальна і ви за неї не уточнювали в нашому магазині, тому що вам не підійшли умови. Ви, мабуть, заплутались в магазинах у яких робили замовлення.

Номер замовлення: 211921
Samsung WW80AAS22AE
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
не вказано

Весною 2019-го придбав в DiDi новенький iPhone XS. Як було зазначено на сайті - новий, неверлок і все таке...
І все було добре всі три роки, поки я не потрапив в ситуацію, коли мені знадобилось вставити в телефон сімку іншої країни. І ось тут мене чекав неприємний сюрприз - телефон відмовився її приймати і заблокував сім. Швидкий пошук в гуглі довів мені, що це означає, що цей телефон був перепрошитий через турбо-сім (чи ще якось) і ніякий він не неверлок.
То ж виявляється с самого початку розгорнути

Відповідь представника «DiDi»

Доброго дня, Геннадій
Запевняємо, що ніхто умисно Вас не обманював і не міг передбачити виникнення подібної проблеми, оскільки можливих причин блокування дуже багато. В будь-якому випадку, так не повинно бути. Тому, після закінчення активних бойових дій та стабілізації ситуації в Україні, за можливості, звертайтесь до нашого сервісного центру, де Вам будуть запропоновані варіанти вирішення проблеми.

  • 7 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую за роботу в такий важкий час як зараз.

Варильна поверхня електрична Bosch PIF651FC1E
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую, що в цих умовах продовжуєте працювати та допомагати людям!
Також вдячний за прийнятні ціни, в умовах війни це дуже відчутно..
(номер замовлення не запам'ятав, на жаль)

apple-airpods-pro-with-magsafe-charging-case-mlwk3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купил тут относительно недавно iPhone 13 и к нему зарядку, защитное и чехол. Специально выбирал магазин, где все можно купить сразу и не распыляться на несколько доставок. Тут все, что хотел было в наличии. Цена средняя, но очень быстрая доставка курьером. В целом я остался доволен магазином, поэтому советую его к покупкам.

Відповідь представника «DiDi»

Дякуємо за відгук. Щиро бажаємо Вам приємного та тривалого користування. З повагою команда Didi!

Смартфон Apple iPhone 13 128GB Blue
  • Вам допоміг цей відгук?