Відгуки Vodogreyka | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Vodogreyka

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.5 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 53 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    80% 15% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    76% 21% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    60% 5% 35%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    70% 17% 13%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    52% 31% 17%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    15% 19% 66%
  • Сервісна підтримка організована добре
    25% 23% 52%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    56% 43% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
4
7
30
59
Негативні
4
8
23
37
На основі покупки
7
13
48
81
Усі відгуки
8
15
53
96
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.3
5.3
6.5
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ціна та сервіс хороший. Доставка швидко. Магазином задоволений. Рекомендую.

Номер замовлення: 46827
Стирально-сушильная машина автоматическая Beko HTV 7736 XHT
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 червня 2022 р.
умови оплати
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення

В этом магазине оказалась самая низкая цена на холодильник, менеджер подтвердил наличие и актуальность цены.отправка товара только через 5 дней ссылаясь что он находится на другом складе.Так как долго ждать и зря не потерять время попросил менеджера позвонить на склад ещё раз и всё точно узнать.Заверили на 100% всё ок.И о чудо перед днём отправки,мне звонят и говорят что отправить не смогут так как на нем царапина.Ну и соответственно холодильник у них на сайте уже был на 2000 дороже.Всегда был розгорнути

Номер замовлення: 46906
Холодильник Gorenje nls 918emx
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

Підставили з доставкою, в останній момент підняли суттєво ціну

Відповідь представника «Vodogreyka»

Добрий день.
Можливо трапилося непорозуміння. Ми сьогодні дзвонили Вам з приводу того, що товар затримується і доставити не зможемо сьогодні (24.06.), а зможемо в середу (29.06.). Ціна за Вами була зафіксована в момент замовлення.
Приносимо щирі вибачення, що не змогли Вам сьогодні доставити.
З повагою Vodogreyka.

Газ плита ханса
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купував електричну плиту. Зробив замовлення в водогрейка, тому що ціна була найнижчою. Відразу зателефонували і домовились про дату і час доставки. Доставили вчасно у заводській упаковці, Занесли в квартиру. Розрахунок на місці готівкою. Плита працює. Все влаштовує.

Номер замовлення: 27997
GORENJE E 5121 WH
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Супер цена. Огонь обслуживание. Отличный магазин.

Номер замовлення: 45639
ELECTROLUX ECH/AGI-2000
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження

Несмотря на проблемы с топливом все доставили с небольшой задержкой

Морозилка Beko RFNE448E35W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
повернення товару
наявність


Во время уточнения с вашим менеджером даты и времени доставки мною был задан ему вопрос, про состояние товара, новое или нет, гарантию и т.д. Мне был дан ответ, что все новое и всякое такое. Это вы можете прослушать на своей аудио записи.
По результату первичного осмотра:
1. Коробка с микроволновкой была ранее вскрыта. Привезли повторно небрежно заклеенную упаковку.
2. Транспортировочная пленка-мешок (в которой была микроволновка) порвана со следами вскрытия до меня.
3. Глянцевая панель и розгорнути

Відповідь представника «Vodogreyka»

Добрий день.
Дякуємо за зворотній зв'язок.
Ми доставляємо до квартири, щоб клієнт міг ретельно оглянути товар.
Вибачте за незручності

Номер замовлення: 44051
SAMSUNG MS23K3614AS/BW
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження

Професійно прийняли заказ. Дозвонився з першого разу. Домовився, що оплату проведу на перед і скину гроші на розрахунковий рахунок. Пообіцяли вислати товар на слідуючий день після оплати. Скинув їм у вайберу пдф файл оплаченого рахунку. На слідуючий день о 18.00 телефоную і запитую - ви товар відправили - на що відповідають відправимо завтра. Питаю, навіщо обіцяти і не виконувати, у відповідь "Ну ви розумієте" далі не став слухати. Після отримання товару "якщо прийде" буду дуже ретельно його розгорнути

Відповідь представника «Vodogreyka»

Приносим щирі вибачення.
На жаль Нова Пошта на момент замовлення не відновила роботу. Тому не змогли виконати замовлення.
Сплачені кошти було повернуто в повному обсязі.

Номер замовлення: 43527
Мультиварка Редмонд М22
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Для меня данный магазин однозначно попадает в черный список. В прошлую среду купили у них мойку, доставка осуществлялась домой, но почему-то развозку они осуществляют после 18.00. Мойку нам доставили около 21.00, на улице уже по факту ночь. В автомобиле освещение - тусклая автомобильная лампочка. Просмотрели упаковка целая, мойка новая, все в комплекте, явных дефектов нет. Занесли домой, и буквально через пол часа достали посмотреть. При нормальном освещении увидели еле заметную трещину, около розгорнути

Мойка франке 114.0565.087
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
відвантаження

Сделал вчера заказ по цене, которая была указана на хотлайне и на сайте продавца 15300 грн.
Быстро ответили, сказали что завтра вечером доставят холодильник.
Сегодня вечером перезвонили и рассказали, что типа холодильник есть, но он не рабочий.
Извините, он был один всего в наличии.
Вернулся домой - смотрю на их сайте (и на хотлайне) - эта же модель, но уже на 10% дороже (за 16700).
Позвонил с другого номера - всё ок, есть в наличии.

Потерял 2 суток + выброшенные продукты.

Хотите розгорнути

Номер замовлення: 25923
GORENJE NRKI 4181 E3
  • Вам допоміг цей відгук?