Не рекомендую цей магазин! 18 листопада зробив замовлення, одразу сплатив. Оформляв безкоштовну доставку до відділення Meest, але після замовлення зателефонувала менеджер, щоб повідомити, що товар є на складі у моєму місті та буде доставлений до під'їзду кур'єром магазину. 18 листопада доставку здійснити не могли, бо, як я зрозумів, кур'єр уже почав розвезення товару, хоча я сплатив о 13:42, що не так вже й пізно. В можливості під'їхати до складу мені відмовили. Наступного дня мені не виходило бути вдома, тож домовилися на суботу, 20 листопада. Час доставки мав уточнити кур'єр у день доставки. Як ви розумієте за оцінкою, ніхто не зателефонував навіть уточнити, що доставка цього дня не буде, а я чекав на дзвінок. 21 листопада вранці написав на той самий контакт у Вайбер, що хочу відмовитися від покупки та повернути гроші, але повідомлення прочитали та просто проігнорували! Я подумав, що в найближчі пару годин таки зателефонує кур'єр, щоб не втрачати клієнта, але ні! У понеділок ближче до обіду дзвоню вже сам і повторюють, що хочу відмовитися від покупки і повернути гроші, тому що кур'єр за два дні навіть не спромігся зателефонувати та уточнити доставку – менеджер оформляє повернення коштів, які в повному обсязі приходять мені на карту в ніч на 25 листопада.
Загалом: щоб заощадити 20-30 гривень (все-таки 15-20% вартості товару), я довірився сумнівному в рамках Хотлайну магазину і просто провтикав 7 днів без оплаченого товару. Єдиний плюс – менеджер по телефону, яка без зайвих питань оперативно вирішувала покладені на себе завдання. Я розумію, що магазин орієнтується на офлайн, але факт залишається фактом.
Покупцям – однозначно не рекомендую, якщо немає бажання сидіти вдома кілька днів і думати, зателефонує кур'єр чи ні. Магазину – успіхів у виході на онлайн-ринок.