Відгуки G-STORE | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин G-STORE

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.1 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 79 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    98% 1% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    97% 1% 2%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    81% 1% 18%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    98% 1% 1%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    93% 1% 6%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    16% 9% 75%
  • Сервісна підтримка організована добре
    21% 10% 69%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    97% 2% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
13
29
75
155
Негативні
0
0
4
10
На основі покупки
13
29
78
161
Усі відгуки
13
29
79
165
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.5
9.5
9.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 10 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо магазину за оперативную доставку
Доставили в день заказа, товаром доволен, рекомендую!

Номер замовлення: 15868
MacBook Pro 16”2021-space gray, 1tb, m1 pro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Снова обновился у ребят.
Хороший, приятный интернет магазин.
Аксы добрал на месте по приезду.
Цены радуют.
Спасибо, до новых встреч!

Номер замовлення: 15848
Iphone 13 pro 256 grafit
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив відправкою новою почтою, оплатив і мені його зразу відправили, приїхав с чеком та гарантією. Цей магазин раджу всім колегам своїм

Apple Watch Series 7 GPS 45mm Starlight Aluminium Case
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Із позитиву:
- відповідь отримала навіть у вихідний день
- відправили айфон у перший же робочий день
- айфон новий, гарно упакований, комплектний
- менеджер магазину залишив позитивні враження
Дякую!

iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відпрацьовано професійно. Айфон оригінал.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

спасибо, все получила) заказом довольна)

Смартфон Apple iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Зателефонували за декілька хвилин після моєї заявки, підтердили інформацію надану на сайті, сказали, що відправлять того ж дня. Смартфон отримав на пошті через два дні. Упаковка нова, смартфон робочий, документи на місці.

Смартфон Apple iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хочу похвалити працівників магазину. Продавцеві дякую за компетентність і досконале знання товарів. Співробітникам магазину за швидке оформлення покупки. Курьєру за швидку доставку.
Хочу побажати цьому колективу процвітанння і успіхів. Дякую вам!

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отримав замовлення на наступний день. З айфоном все супер, виникла проблема з адаптером живлення, яку магазин вирішив знову ж таки на наступний день. Рекомендую

Номер замовлення: 15462
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Наявність телефону підтвердили одразу. Продавець з дуже ввічливим ставленням, все розказав, допоміг обрати працююче відділення пошти.
Пакунок гарно завернули і відправили того ж дня.

Apple iPhone 13 128GB Blue
  • Вам допоміг цей відгук?