был куплен комлект данных шин в этом магазине еще в прошлом году, но так как одну из них повредил, дозаказал ещё 1 шину которая приехала без проблем.
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
Ціна, рік випуску, країна виробництва - все відповідало дійсності. Не вперше купую в них шини - завжди все добре.
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
Заказал зимнюю резину через данный магазин, все прошло на высшем уровне от заказа до получения товара. Спасибо сотрудникам магазина за профессионализм! Рекомендую
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
Прекрасный сервис. Порадовало наличие, цена, условия оплаты и дешёвая доставка в другой город.
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
Обслуживание хорошее, наличие и цена соответствовали указанному, сроки поставки выдержали, даже быстрее. Рекомендую.
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
шины пришли не сразу, но когда обещали (даже чуть раньше на полдня) доезд до пункта выдачи в промзоне выдубичей - мне подходит, т к нет проблем с пробками и парковкой, и не надо переплачивать за доставку. Вокруг несколько шиномонтажей, но я не пользовался. оплата предпочитают наличкой, но идут навстречу клиенту. есть кульки по 10 грн. Резина хорошая
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
Оплатил 17.11.2021г.в 11-39.Получил 23.11.2021г.Два дня слушал сказки,что отправили,а номер Ттн не давали.Потом отправили и с учетом одного выходного в Деливери вышла неделя,это дорога с Харькова в Днепр.
Доброго дня, Володимире! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за можливі незручності. Під час сезонної активності навантаження зростає не тільки на постачальників, але й на перевізників. На скріншоті ми можемо бачити, що товар було відправлено 18-го числа - наступного дня після оплати. Доїхати відправлення мало 19-го, але фактично прибуло 22-го ввечері. Хочемо наголосити, що після того як вантаж здано транспортній компанії, відправник не має впливу на процес доставки. Фірма-перевізник зацікавлена у тому аби посилку було доставлено якнайшвидше і докладає до цього максимум зусиль. Не дивлячись на це, затримки трапляються. Дякуємо, що Ви пішли назустріч та згодилися дочекатися Ваше замовлення. З повагою, магазин Tyresale. розгорнути згорнути
Замовляв шини та диски в магазині: комплектом задоволений. Продавець зробив невелику скидку, щоб покрити частину доставки. Рекомендую.
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
Нормальное обслуживание, доступные цены.
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
Шины пришли в указанный срок, цена, производитель и дата производства соответствовали заявленной.
Также магазин сделал мне скидку как постоянному покупателю.
Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі