Відгуки Автошины, диски TyreSale | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Автошины, диски TyreSale

 Hаписати відгук
Вибрані 14 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    92% 7% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    85% 14% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    78% 0% 22%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    92% 0% 8%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    85% 7% 8%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    7% 0% 93%
  • Сервісна підтримка організована добре
    35% 7% 58%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    85% 14% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
2
12
211
Негативні
0
0
2
34
На основі покупки
1
2
14
217
Усі відгуки
1
2
14
245
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 28 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

был куплен комлект данных шин в этом магазине еще в прошлом году, но так как одну из них повредил, дозаказал ещё 1 шину которая приехала без проблем.

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 92536810
HANKOOK Ventus Prime 3 K125 225/60R17 99V
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ціна, рік випуску, країна виробництва - все відповідало дійсності. Не вперше купую в них шини - завжди все добре.

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 92505159
Barum Polaris 5 185/65/r15
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал зимнюю резину через данный магазин, все прошло на высшем уровне от заказа до получения товара. Спасибо сотрудникам магазина за профессионализм! Рекомендую

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Зимняя резина Petlas
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Прекрасный сервис. Порадовало наличие, цена, условия оплаты и дешёвая доставка в другой город.

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 91465761
bfgoodrich mud terrain 37 12.5 r17
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Обслуживание хорошее, наличие и цена соответствовали указанному, сроки поставки выдержали, даже быстрее. Рекомендую.

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 91448961
Zimova shina NOKIAN Nordman RS2 SUV 215/65R16 102R
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

шины пришли не сразу, но когда обещали (даже чуть раньше на полдня) доезд до пункта выдачи в промзоне выдубичей - мне подходит, т к нет проблем с пробками и парковкой, и не надо переплачивать за доставку. Вокруг несколько шиномонтажей, но я не пользовался. оплата предпочитают наличкой, но идут навстречу клиенту. есть кульки по 10 грн. Резина хорошая

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 91456908
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
сервісна підтримка

Оплатил 17.11.2021г.в 11-39.Получил 23.11.2021г.Два дня слушал сказки,что отправили,а номер Ттн не давали.Потом отправили и с учетом одного выходного в Деливери вышла неделя,это дорога с Харькова в Днепр.

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за можливі незручності. Під час сезонної активності навантаження зростає не тільки на постачальників, але й на перевізників. На скріншоті ми можемо бачити, що товар було відправлено 18-го числа - наступного дня після оплати. Доїхати відправлення мало 19-го, але фактично прибуло 22-го ввечері. Хочемо наголосити, що після того як вантаж здано транспортній компанії, відправник не має впливу на процес доставки. розгорнути 

Номер замовлення: 91434097
Зимняя резина

  • 26 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв шини та диски в магазині: комплектом задоволений. Продавець зробив невелику скидку, щоб покрити частину доставки. Рекомендую.

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 91381809
ZF FE181 BMF R18 W7 PCD5X112 ET43 DIA57.1
Matador MP 93 Nordicca (235/55R18 104H) Зимові шини
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Нормальное обслуживание, доступные цены.

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 91431977
Шины Mishelin
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Шины пришли в указанный срок, цена, производитель и дата производства соответствовали заявленной.
Также магазин сделал мне скидку как постоянному покупателю.

Відповідь представника «Автошины, диски TyreSale»

Дякуємо за відгук! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 91422403
Зимова шина PIRELLI Scorpion Winter 255/50R20 109H
  • Вам допоміг цей відгук?