Відгуки ФОКСТРОТ | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ФОКСТРОТ

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.2 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 319 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    81% 11% 8%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    71% 22% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    65% 8% 27%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    71% 16% 13%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    53% 19% 28%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    21% 22% 57%
  • Сервісна підтримка організована добре
    30% 26% 44%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    52% 47% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
15
26
163
1818
Негативні
20
45
156
1821
На основі покупки
32
65
277
3068
Усі відгуки
35
71
319
3729
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
6
5.4
6.2
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

замоввляв світлодіодні лампи додому. Замовлення обробили швидко та і видали товар на касі швидко. Але вдома помітив, що 2 лампи не ті, що замовляв. (видали 2 мої та 2 інші).

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Вітаємо! Нам дуже прикро, що сталася така ситуація, але при отриманні товару потрібно завжди перевіряти товар на відсутність зовнішніх дефектів та повну комплектацію. Наразі я зафіксую Ваше звернення, очікуйте на зворотний зв'язок. від нашого фахівця.

З повагою, Оксана
Фахівець по роботі з клієнтами
Компанія "Фокстрот"

Номер замовлення: 13853015
Світлодіодна лампа PHILIPS Ecohome LED Bulb 11W E27 6500K 1PF 20RCA (929002299867)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • Вчора
відповідність ціни
наявність
не вказано

Зробив замовлення товару.
Оператор казав що товар з вітрини, але в ідеальному стані.
Добрався до фокстроту забирати замовлення.
В магазині теж сказали що товар в ідеальному стані і що будуть запаковувати.

Перед упаковкою попросив оглянути - оглянув і виявилося що сама ручка відпарювача в глибоких подряпинах. Тому від товару відмовився.

Товар продовжував висіти що я його маю забрати, а потім прийшло повідомлення що час резеруу закінчився.

Людський фактор... але його забагато
1) Не розгорнути

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Добрий день! Просимо вибачення за отримані неприємні емоції та завдані незручності. Нам дуже шкода, що виникла дана ситуація. Наразі Ваш відгук зафіксовано, очікуйте, будь ласка, на зворотний зв'язок від відповідального менеджера.

З повагою, Алла
Фахівець по роботі з клієнтами
Компанія "Фокстрот. Техніка для дому"
0800 300 353

Номер замовлення: 14427973
Tefal Pro Style Care IT8490
  • Вам допоміг цей відгук?

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
не вказано
повернення товару

27 липня 2022 я зробив три замовлення (можна дивитись ще замовлення №14400420, третє замовлення відсутнє в особистому кабінеті - його, мабуть, видалили, тому не можу на нього послатися), два з яких було відмінено з причини відсутності можливості оплатити товар в кредит Приватбанком (дізнався про закриття можливості саме в момент оплати). Всі три замовлення я робив на один і той самий товар - LG F1296CDS3. Третє замовлення було мною одразу оплачено, бо товар значився в наявності. Через декілька розгорнути

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Вітаємо! Приносимо вибачення за отримані неприємні емоції та завдані незручності. В нашій системі від 27.07.2022 р. є два замовлення: № 14400420 - Пральна машина LG F1296CDS3, скасоване (не пройшла оплата від Приватбанку) та № 14400482 - Пральна машина LG F4J6VS0W, замовлення було отримано, але 01.08.2022 р . було зафіксовано звернення фахівцем інфолінії на повернення товару та 03.08.2022 р. було зроблено повернення коштів. На цей час даних моделей немає в наявності. Наразі Ваш відгук передано розгорнути 

LG F4J6VS0W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
сервісна підтримка

Якщо обираєте між Фокстротом і будь-яким іншим інтернет-магазином , і робите ставку саме на перший через те, що розраховуєте на якість гарантійного обслуговування - не робіть цього, бо можете дуже сильно розчаруватися в результаті.
Після того як я здав придбаний товар для сервісного обслуговування до магазину Фокстрот, який знаходиться у ТРЦ Форум, вул. Під Дубом, 7б його мені було повернуто разом з відмовою від сервісного обслуговування покликаючись на те, що виріб мав механічні пошкодження. розгорнути

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Вітаємо! Нам дуже шкода, що виникла дана ситуація. Гарантійним ремонтом техніки займається Авторизований сервісний центр який надає послуги ремонту від виробника товару та всі гарантійні випадки встановлюються та вирішуються після діагностики техніки фахівцями сервісу. На жаль, наявність механічного пошкодження знімає гарантійні зобов'язання з виробника. Наразі Ваше звернення зафіксоване та передано до відповідного відділу на розгляд.

З повагою, Алла
Фахівець по роботі з клієнтами
Компанія розгорнути 

Номер замовлення: 8288258
Клавіатура LOGITECH G413

  • 14 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та тішимося, що Ви залишилися задоволені покупкою. Працюємо для Вас та будемо раді новим Вашим замовленням!

З повагою, Олександр
Фахівець по роботі з клієнтами
Компанія "Фокстрот"

Мышка лоджитэк
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
умови оплати
наявність
оформлення замовлення
розгорнути

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Вітаємо! Приносимо вибачення за отримані неприємні емоції та завдані незручності. Нам дуже шкода, що виникла дана ситуація. Наразі Ваш відгук передано до відповідального відділу на розгляд. Очікуйте на зворотний зв'язок від відповідального співробітника.

З повагою, Ірина
Фахівець по роботі з клієнтами
Компанія "Фокстрот. Техніка для дому"

Номер замовлення: 14384892
Машинка для стрижки волосся
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Приїхало все вчасно, проте відкривши вдома вже товар, виявилось, що коробка вже відкривалась і явно не раз ( судячи з декількох слоїв скотчу та пошкоджень на коробці). Під час процесу оформлення товару магазин не повідомив про те, що товар OpenBox. І взагалі, після такого взагалі не впевнений, що товар не б/у

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Приносимо щирі вибачення за завдані Вам незручності.
Передаємо Ваше звернення на відповідального менеджера. Очікуйте на зворотній зв'язок.

З повагою, Юлія
Фахівець по роботі з клієнтами
Компанія "Фокстрот. Техніка для дому"
0800 300 353

Номер замовлення: 14409540
Навушники SAMSUNG SM-R175N Galaxy Buds Plus ZBA (sky blue)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність
повернення товару

Постоянный покупатель фокстрот, всегда было без проблем. Заказывала и забирала в магазине.
Заказала водонагреватель Arisron. Доставка была только новой почтой, не хотела но рискнула.
Перезвонила менеджер и уточнила что товар "был распакован для проверки, не смутит ли это меня?".
Не поняла какой проверки,но ладно. Доставка во время, обсмотрела быстро по сторонам и снизу-целый. Забрала. Приезжаю домой,достаю полностью - царапины по верхней крышке.Запакован лишь бы как. Явно витринный.
Зачем, розгорнути

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Приносимо щирі вибачення за завдані Вам незручності.
Для того щоб ми могли розібратися в даній ситуації, прохання направити це звернення на адресу info@foxtrot.com.ua і вказати Ваші контакти.

З повагою, Дмитро
Фахівець по роботі з клієнтами
Компанія "Фокстрот. Техніка для дому"
0800 300 353

Водонагреватель Ariston
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Прислали не работающий чайник, а при обращении в магазин, ответили, что я сама должна звонить в сервисный центр и разбираться, т.е они никакой ответственности за проданный товар не несут!!!
Прислали номер сервисного центра, который не обслуживается. Пришлось звонить второй раз.
Нет желания больше обращаться в магазин!

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Добрий день!

Приносимо щирі вибачення за завдані Вам незручності.
Для того щоб ми могли розібратися в даній ситуації, прохання направити це звернення на адресу info@foxtrot.com.ua і вказати Ваші контакти.

З повагою, Юлія
Фахівець по роботі з клієнтами
Компанія "Фокстрот. Техніка для дому"
0800 300 353

Електрочайник MiJia Smart Kettle Pro

  • 22 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
розгорнути

Виникли проблеми з доставкою. При оформленні замовлення обрала доставку від Фокстрот з магазина, оплатила, галочку "не дзвонити" не залишала, прийшло автоматичне повідомлення з очікуваним днем доставки. Ніхто не дзвонить. Прийшов день доставки (а по часу там 9-21 очікувати), за добу яку я прочекала - ніхто так і не подзвонив. На наступний ранок близько 8:30 дзвонить оператор і каже "холодильник не привезли бо на ньому подряпина, шукаємо в іншрму магазині, а чого вам не подзвонили вчора - не розгорнути

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»

Добрий день!

Приносимо щирі вибачення за завдані Вам незручності.
Для того щоб ми могли розібратися в даній ситуації, прохання направити це звернення на адресу info@foxtrot.com.ua і вказати Ваші контакти.

З повагою, Ірина
Фахівець по роботі з клієнтами
Компанія "Фокстрот. Техніка для дому"
0800 300 353

Холодильник SAMSUNG RB38T676FB1/UA
  • Вам допоміг цей відгук?