Відгуки GALAKSI | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин GALAKSI

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.1 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 30 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    93% 3% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    93% 3% 4%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    66% 0% 34%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    96% 0% 4%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    86% 0% 14%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    16% 6% 78%
  • Сервісна підтримка організована добре
    36% 3% 61%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    93% 6% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
5
14
28
145
Негативні
1
1
2
9
На основі покупки
6
15
29
147
Усі відгуки
6
15
30
154
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.7
9.3
9.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 7 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин, на этот раз взял 16gb для двухканального режима чтоб поддержать встройку Ryzen 5pro 4650g получил более чем ожидаемый прирост в производительности с заделом на будущее.
В этот раз средства сразу перевел на карту)
Благодарю Сергея за супер-быструю отправку! Высоких продаж и успехов в бизнесе!

Відповідь представника «GALAKSI»

Уважаемый MeMfiS - Спасибо за заказ и отзыв

Номер замовлення: 1663
SODIMM Hynix 16 GB DDR4 2666 MHz (HMA82GS6JJR8N-VK)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал на сайте, внес предоплату 200 грн и уже через день забрал товар.
Память работает, гарантийный талон на месте!

Відповідь представника «GALAKSI»

Уважаемый TTPOBI3OP - Спасибо за позитив

Micron 8 GB SO-DIMM DDR4 2666 MHz (MTABATF1G64HZ-2G6E1)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
не вказано

Магазином доволен, обслужили быстро.

Оперативная память KINGSTON KVR1333D3N9/4G
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень хорошее место для покупки в столь сложное время. Скорость доставки ограничена только возможностями оператора. В течении часа после звонка магазина и уточнения деталей получил смс от почты о том что ко мне едет посылка. Приятно удивлён! Винт что надо, см. Фото. Продавца рекомендую.

Samsung 860 EVO 2.5 500 GB (MZ-76E500BW)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купував для апгрейда Lenovo Legion 5i 17IMH05. Пам'ять з цим ноутбуком сумісна та працює як і повинна.
Супровід продавця на стадії оформлення та строки доставлення замовлення — 5 зірок. Так тримати!
Рекомендую цього продавця!

Відповідь представника «GALAKSI»

Дуже вдячні за позитив - Успіхів Вам

Пам\'ять для ноутбуків Crucial 8 GB SO-DIMM DDR4 3200 MHz (CT8G4SFRA32A)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
розгорнути
відповідність ціни
повернення товару
сервісна підтримка

Заказывал процессор, приехал в помятой коробке, на самом процессоре следы грязных пальцев, ножки на процессоре видно немного выгнуты с крайней стороны! Ужас просто!
Ни чека, ни гарантийного талона ничего не предоставили в комплекте

Відповідь представника «GALAKSI»

Добрый день - Будем разбираться со складом который вам отправил этот процессор

Процессор AMD Ryzen 7 3700X (100-100000071BOX)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Предлагают хороший ассортимент OEM-памяти. Я нашел нужную планку в пару к заводской в старый ноутбук только здесь.

Память для ноутбуков Samsung 16 GB SO-DIMM DDR4 2133 MHz (M471A2K43BB1-CPB)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Обслуговуванням та якістю товару задоволена. Зручна та швидка доставка. Вдячна.

Kingston Kvr1333d3n9 4G
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

С заказом проблем не было, быстро, рекомендую магазин

Kingston 8Gb 1333MHz ddr3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо за быструю доставку, отправили в тот же день, очень довольна! Доброжелательный менеджер, терпеливо ответил на все вопросы.

Samsung 860 EVO 2.5 500 GB (MZ-76E500BW)
  • Вам допоміг цей відгук?