Відгуки Hi-Res Store Online | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Hi-Res Store Online

 Hаписати відгук
Вибрані 17 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    93% 6% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    86% 6% 8%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    100% 0% 0%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    93% 6% 1%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    46% 0% 54%
  • Сервісна підтримка організована добре
    60% 6% 34%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    93% 6% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
11
12
16
32
Негативні
1
1
1
18
На основі покупки
12
13
17
35
Усі відгуки
12
13
17
50
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Сьогодні
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вчера купили данный смартфон, приятный был бонус - в подарок чехол.
Андроид 12 сразу был, так как партия 2022 года

  • Вам допоміг цей відгук?

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все відмінно, можна розрахуватися карткою, отримала в подарунок чехол до телефону.

Номер замовлення: 5876
Sony Xperia 1||| 12/256GB Frosted Purple
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відправили в той же день. Ціна була дуже хороша. Товар був упакований. Дуже задоволений магазином.

Номер замовлення: 5741
Наушники Sony WH-1000XM5 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин! Делал заказ утром и в обед доставили. Ребята молодцы, работают быстро и профессионально!

Наушники с микрофоном Sony WH-1000XM4 Midnight Blue (WH1000XM4L.E)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Sony WH-1000XM4 Silver
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
повернення товару
відповідність ціни
відвантаження
розгорнути

Ціна, вказана на сайті, не завжди збігається з дійсністю. Була зроблена покупка смартфона, вартістю 19999 за допомогою сервісу "Оплата частинами". Перший платіж було знято в момент покупки. Через годину гроші повернулись назад, а договір закрився без жодного дзвінка зі сторони магазину. Після уточнення виявилось, що вартість телефона виросла до 22999. Не можу рекомендувати даний магазин, якщо плануєте оплачувати частинами!

Відповідь представника «Hi-Res Store Online»

Писати, що не можете рекомендувати магазин, послугами якого Ви не користувались, не дуже чесно.

Номер замовлення: 5607
Смартфон Google Pixel 5a 5G 6/128GB Mostly Black

  • 31 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень оперативно. Перезвонили и отправили в день заказ. Респект!

Номер замовлення: 5551
Смартфон Sony Xperia 10 IV 6/128GB Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

замовляв смартфон у вихідний день, зв'язалися дуже швидко та відправили того ж дня
зі смартфонами Sony в Україні в цілому погана ситуація і придбати в своєму місті не можу, особисто я сприймаю телефони тільки даної марки (хай вибачать мене американці та корейці з їх зміненим до неможливого андроідом) але даний магазин завжди приходить на допомогу, це уже другий мій смартфон який придбав (до цього був Xperia 5)
гарне обслуговуання, відповідність цін на сайті.
весь процем пройшов на вищому розгорнути

Номер замовлення: 5470
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Писав раніше, що репутація магазину складається насамперед з комунікації (зв'язок, відгук і т.д.) і роботою з поверненнями. Якість товару, цінник важливі, але маркерами порядності є саме перші зазначені якості. Повернення смартфону пройшло без затримок. Повернення коштів теж. До слова, з смартфоном все теж було нормально і відповідало зазначеному на сайті (не підійшов по деяким параметрам і був замінений на інший смартфон). Тому рекомендую цей магазин.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вийшли на зв'язок, підказали як отримати товар якнайшвидше (був потрібен в той же день, а це п'ятниця, після 18). Дали оглянути, порадили чохол. Товаром і спілкування/співпрацею з магазином задоволений

  • Вам допоміг цей відгук?