Сервісом задоволена. Оформили досить швидко. Ціна на сайті була найбільш приваблива. Доставка зайняла два дні.
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Очень понравился магазин, быстро,качественно, минимальная цена
Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Раді старатись для Вас!
Зв'язались швидко, доставка навіть раніше ніж обіцяли, обслуговування в магазині чудове.
Дякуємо за Ваш відгук.
З нетерпінням будемо чекати на Вас в нашому магазині знову!
Задоволений як слон після купання! Дуже чподобалась якість обслуговування та якість товару. Рекомендую всім.
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи і рекомендації. Раді будемо бачити вас знову серед наших клієнтів.
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
Ми раді старатись для Вас!
Отличный сервис, доставили раньше, чем обещали!
Дякуємо за позитивний відгук. Раді продовжити співпрацю.
Ввечері замовив і вранці з 10:00 можна забрати. Товар в заводській і цілій упаковці. В магазині можна з оператором розпакувати і налаштувати товар, є аксесуари для смартфонів.
Дякуємо за Ваш відгук.
З нетерпінням будемо чекати на Вас в нашому магазині знову!
Сделал заказ по цене 13299 монитор, перезвонила менеджер, сказала заказ принят, я попросил выяснить наличие, жду звонка, тихо. Потом сам перезвонил, и мне сказали, что цена поменялась на 13899, отказался от заказа. Спустя пол часа звонок, менеджер извинилась за накладку и предложила по начальной цене)
Дякуємо за відгук. Перепрошуємо за незручності, сталась технічна помилка. Дуже дякуємо за можливість виправитись та завершити угоду. Будемо раді бачити Вас знову.
Зробив замовлення , вони мені подзвонили і сказали що вже нема цього товару...а е такий но дорожче на 7000 т.г!! Хочете берите хочете не берите. І ми вам повернемо гроші !! Шануйте себе , і ніколи з цім "магазином" не майте справи.
Доброго Дня! Дякуємо Вам за відгук. Перепрошуємо за ситуацію яка склалась та дякуємо за можливість її виправити. Дуже сподіваємось, що покупка у нашому магазині пройшла задовільно. Дуже розраховуємо, що Ваша оцінка нашого магазину змінилась в приємну сторону.
Доставка - раніше домовленості, на два дні.Це з мінусів) В магазині невелика черга, але комфортно, за цей час можна оговтатися від міської суєти, охолонути, послухати, як видається черговий телефон. Великий плюс, що це філія, а не пункт пошти, де отримав коробку і пішов. Тут показали все до дрібниць, поклеїли плівку і одягли чохол. Виходив, стримуючи себе від стрибків)
Ми дякуємо Вам за відгук.
Нехай всі покупки в нашому магазині приносять Вам тільки позитивні емоції!
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі