Відгуки Redprice | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Redprice

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
7.1 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 86 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    79% 19% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    71% 22% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    63% 7% 30%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    72% 9% 19%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    67% 13% 20%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    16% 14% 70%
  • Сервісна підтримка організована добре
    33% 12% 55%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    72% 27% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
18
39
62
104
Негативні
8
12
24
94
На основі покупки
22
46
74
169
Усі відгуки
26
51
86
198
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
6.8
7.5
7.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність
розгорнути

04.06.2022 вирішив придбати собі вакуумний запаковувач(вакууматор), порівнявши ціни за допомогою платформи Hotline зупинив свій вибір на даній моделі:
https://redprice.in.ua/p1093022807-vakuumnyj-upakovschik-profi.html
06.06.2022 зі мною телефоном зв‘язався представник магазину, попросив внести передплату у розмірі 220 грн, і пообіцяв що товар буде відправлений у трьохденний строк. Я зробив оплату по реквізитам надісланим мені у Viber, і надіслав скріншот.
09.06 не отримавши повідомлення про розгорнути

Номер замовлення: 51423
Вакуумный упаковщик PROFI COOK PC-VK 1080

  • 20 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення отримала досить швидко, зв‘язалися оперативно, сервіс відмінний, буду рекомендувати знайомим! Жодних нарікань

3D Принтер Da Vinci Junior 2.0 Mix
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
не вказано
відповідність ціни
наявність
відвантаження

Заказал корпус 6го числа, мне обещали, что будет в течении 3-7 дней (что означает что он вообще не в наличии у них), и вот спустя 11 дней его все ещё нет и мне обещают, что только 18-20 числа он будет отправлен (видимо все ещё не в наличии) За это время у них даже цена на него снизилась, получается я ещё и переплатил за товар, который мне не доставляют (оплатил промоплатой 6го числа). Что забавно, я вообще думал заказать в другом месте, но представитель магазина убедил меня воспользоваться розгорнути

Відповідь представника «Redprice»

Шановний Клієнт, ми звичайно вдячні Вам за залишений відгук, але давайте все ж внесемо ясність щодо ситуації, яка виникла.
При розмові з менеджером Вам повідомили, що товар знаходиться на центральному складі і ми його замовляємо у постачальника, відповідно і терміни довші, чим зазвичай. Ми не вклались в терміни, які Вам повідомляли попередньо, але все ж таки Ви були проінформовані щодо затримки і погодились очікувати на відправку.
Щодо ціни, вона залежить напряму від цін наших партнерів, через розгорнути 

Номер замовлення: 195887404
Корпус be quiet! Pure Base 600 Black-Silver (BG022)

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Чудовий магазин! Якщо шукаєте товар за привабливими цінами та якісне обслуговування – Вам сюди! Замовлення відправили у зазначені терміни. Покупкою задоволений, навушники якісні, звук прекрасний. Менеджери знають свою роботу, зв'язок підтримували від початку замовлення і до отримання. Очікування виправдані повністю і навіть більше. Робота магазину на вищому рівні. Рекомендую!!

Відповідь представника «Redprice»

Дякуємо Вам за відгук, Максиме! Ви чудовий клієнт! Такі слова роблять нас максимально щасливими та ми ще довго "світимось" від щастя, від того, що наші сили йдуть на правильні дії. Звертайтесь до нас знову і знову. Інтернет-магазин RedPrice.

Номер замовлення: 195455697
Навушники TWS (
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все зручно, адекватно. Отримав замовлення через 2 дні після замовлення. Передплата була 10%.
При необхідності та наявності товару буду замовляти тут ще.
Окремо додам, що проблем зі зміною цін не було - товар був в Україні і ціна, вказана на сайті, була актуально.
Під час транспортування ціна на сайті збільшилась на тисячу, але зміни ціни для мене не відбулось, тому все чесно.

Відповідь представника «Redprice»

Спасибі, В'ячеслав ! Нам дуже приємно, що Ви так відгукнулися про нас. Ми робимо все можливе, щоб Ваш товар якнайшвидше приїхав до Вас. З повагою, інтернет-магазин Redprice.

Electrolux EW7F447WI
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Якісний товар і обслуговування, зручна оплата і швидке відправлення замовлення. Загалом, дуже задоволена співпрацею з цим магазином, рекомендую.

Відповідь представника «Redprice»

Дякуємо Вам, що знайшли хвилинку та поділились своїми враженнями про покупку в нашому інтернет-магазині. Бажаємо Вам гарного настрою та вдалих покупок! З повагою інтернет – магазин Redprice!

Електрочайник Concept RK3171
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Они попросили предоплату 10%. Я внесла и попросила изменить Получателя и номер телефона. В итоге по моему заказу они продолжили звонить супругу, который был в командировке и отвечал на все безучастно. На мои звонки с просьбами сообщать всю информацию мне - лишь пустые обещания. Отправку обещали сделать через 3-7 рабочих дней. По факту, на 5 рабочий день поменяли цену (на скрине цена до изменения) и позвонили опять супругу! Меня в известность не поставили. Отправили на 11 рабочий день и снова розгорнути

Відповідь представника «Redprice»

Дякуємо за зворотній зв'язок.
Визнаємо власну помилку, адже Ми і справді початково повідомляли Вам про одну ціну і терміни відправлення, так як проблем із цим раніше не було. У зв'язку з різким підвищенням курсу, якого неможливо було передбачити, постачальник анулював всі наші позиції і підняв закупівельну ціну. Через це, Ми не змогли Вам привезти даний товар за попередньою ціною. Щоб повідомити цю інформацію і вирішити питання, одразу зв'язались з отримувачем. Для впевненості продублювали і розгорнути 

Номер замовлення: 193625849
Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner Pro G10 (BHR4307GL)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 червня 2022 р.
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність

Заказал по одной цене, сказали, что товар есть на складе и цена соответствует, его отправят через 3- 7 дней. Оплатил. Прождал всю неделю, в последний день сам связался с менеджером, мне говорят :" последний товар забрали со склада." Есть возможность заказать дороже, отправка так же- через 3 - 7 дней. Ну и какое это "есть в наличии"? И почему я сам должен это выяснять спустя неделю?
Спасибо большое, не рекомендую

Відповідь представника «Redprice»

Дякуємо за зворотній зв'язок. Так, Ви праві. При оформленні замовлення менеджер Вам повідомив, що товар в наявності, адже він знаходився на Нашому центральному складі в Європі. Саме тому, ми вказували терміни відправки протягом 3-7 робочих днів. Ви погодились на ці умови, а Ми в свою чергу одразу передали в опрацювання даний запит.
У зв'язку з тим, що останню одиницю цього товару з нашого складу продали - не змогли відправити Вам навушники. Менеджер намагався зв'язатись з Вами протягом розгорнути 

Навушники з мікрофоном Panasonic RB-M300BGE-K
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Оформил заказ 15 апреля, попросили предоплату 10%, сразу же оплатил. Предупредили, что отправка будет через 3-7 рабочих дней и что скинут номер ТТН, как отправят. Номер ТТН не скинули, но на 7-й рабочий день пришло смс от Новой почты, что товар уже в Киеве и сегодня его доставят, так что в обещанные сроки вполне уложились. По комплектности все в порядке, уже несколько раз пользовались пылесосом, все работает.

Відповідь представника «Redprice»

Дякуємо за позитивний відгук! Ми раді що Вам сподобалась співпраця з Нами. Нехай Ваша покупка радує Вас і довго служить. З повагою інтернет-магазин Redprice.

Пылесос с аквафильтром Karcher DS6 Premium
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хорошая машина, хорошая цена. Быстро отправили, пришел забрал проверил в розетку воткнул на НП. Дальше посмотрим. Надеюсь до сервисов и т д не дойдем

Відповідь представника «Redprice»

Дякуємо Вам за відгук! Нехай щодня Вас радує смачна та ароматна кава. Звертайтеся до нас ще та ми виконаємо Ваше замовлення якнайкраще. Інтернет-магазин Redprice.

Рожковая кофеварка эспрессо Delonghi EC 685.R
  • Вам допоміг цей відгук?