04.06.2022 вирішив придбати собі вакуумний запаковувач(вакууматор), порівнявши ціни за допомогою платформи Hotline зупинив свій вибір на даній моделі:
06.06.2022 зі мною телефоном зв‘язався представник магазину, попросив внести передплату у розмірі 220 грн, і пообіцяв що товар буде відправлений у трьохденний строк. Я зробив оплату по реквізитам надісланим мені у Viber, і надіслав скріншот.
09.06 не отримавши повідомлення про відправлення товару звернувся до представника магазину щодо строків відправки - отримав відповідь «відправимо до кінця тижня».
13.06, в понеділок я знов звернувся до менеджера магазину щодо мого замовлення, попередив що якщо товар не поїде і продовжиться ігнор або обіцянки нових строків то напишу відповідні відгуки про магазин, тому що з моменту як я залишив замовлення пройшло вже 10 днів. Отримав у відповідь нові обіцянки що товар буде відправлений через день-два.
З того часу ні повідомлення про відправку товара, ні будь якого зворотнього зв’язку від магазина я не бачив.
Про мене і мій заказ забули, такого відношення до клієнтів я ще не бачив.
Більше двох тижнів чекати і нагадувати, а якщо не нагадувати то з боку магазину взагалі повне мовчання - це за межами мого терпіння, тому я купив вчора інший вакууматор.
Втрачені 220 грн передплати для мене не критичні, товар для мене більш не є актуальним.
Не рекомендую магазин жодній людині, інформація про наявність товару та строки його відправлення Вам, а також інформація яку надасть менеджер щодо Вашого заказу може виявитись брехнею.
Люди вирішили зайнятися так званим «Дропшипінгом» але клієнтів про це ніхто не попереджає. Не мають власного товару та складу, полагаються на сторонніх постачальників.