Відгуки Redprice | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 7
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Redprice

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.2 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 125 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    72% 23% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    60% 33% 7%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    67% 13% 20%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    72% 12% 16%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    59% 23% 18%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    15% 18% 67%
  • Сервісна підтримка організована добре
    31% 16% 53%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    61% 38% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
32
41
76
123
Негативні
33
35
49
119
На основі покупки
55
65
107
207
Усі відгуки
65
76
125
242
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.5
5.8
6.2
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 20 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар доставили швидко, вчасно) электрогриль добре запакований)

Відповідь представника «Redprice»

Вікторія, вдячні Вам за такі приємні слова! Ми раді, що покупка в нашому магазині залишила у Вас масу позитивних емоцій! Якщо Вас цікавить хороша якість та приємна ціна - тоді Вам до нас! Бажаємо лише приємних покупок! З повагою інтернет-магазин Redprice.

Номер замовлення: 192765976
Электрогриль прижимной Tefal OptiGrill+ GC716 (GC716D12)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
відвантаження
оформлення замовлення
повернення товару
розгорнути

Не Рекомендую связываться с этим магазином. Продают брак и не хотят возвращать деньги.

Відповідь представника «Redprice»

Доброго дня! На жаль, за такими даними не знаходимо жодної заявки. Підкажіть Ваші дані чи номер замовлення, адже такого номеру замовлення у нашій системі немає. Ми переглянемо та вирішимо Ваше питання.

Номер замовлення: 334960
Электробритва мужская Philips Shaver series 5000 S5587/10

  • 19 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
не вказано

Відповідь представника «Redprice»

Дякуємо за оцінку, Руслане. Звертайтеся до нас ще!
Приємного користування та мирного неба! З повагою інтернет магазин RedPrice!

Tefal Optigril
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 травня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар доставили зі значною затримкою, але затримка на кордоні в військовий час може бути виправдана.

Відповідь представника «Redprice»

Сергію, ми вдячні Вам за оцінку! Прикро, що відправка Вашого замовлення дійсно здійснювалась довше, ніж було повідомлено початково! Товар був в наявності на європейському складі, але при його перевезенні виникла затримка, на яку ми не могли вплинути. Про затримку Ви були проінформовані і погодились очікувати на відправку, що від себе ми і зробили. Сподіваємось, що якістю товару Ви залишились задоволені! Приємно, що наші клієнти серед усіх мінусів шукають лише позитив! Бажаємо приємного настрою розгорнути 

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 191484038
Духова шафа Bosch HBT537FB0
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 травня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

в наявності нема
ціна не актуальна

Відповідь представника «Redprice»

Доброго дня! На жаль, за такими даними не знаходимо жодної заявки. Підкажіть Ваші дані чи номер замовлення, щоб ми вирішили питання.

Кавоварка Siemens TE655203RW

  • 30 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Доброго дня.Купую у цьому магазині техніку не вперше.Загалом все подобається:приємне обслуговування,наявність товарів та головне приємна ціна.
Замовляв саундбар Creative Stage 2.1 до ТВ,не було в наявності,але привезли за вказаними термінами.Покупкою задоволений.
В цілому задоволений,продавця рекомендую!!

Відповідь представника «Redprice»

Романе, дякуємо за відгук. Враховуючи ситуацію в країні, більшість товарів зберігаємо на центральному складі, тому, іноді, очікувати відправку потрібно довше. Дякуємо Вам за очікування, бажаємо приємного користування!
З повагою інтернет магазин RedPrice!

Номер замовлення: 188458325
Creative Stage 2.1
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «Redprice»

Дмитро, щиро вдячні Вам за оцінку! Бажаємо приємного настрою та вдалих покупок! З повагою інтернет – магазин Redprice!

Електрогриль притискний Tefal OptiGrill+ GC712D34
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Надійний продавець, швидко, якісно, рекомендую!

Відповідь представника «Redprice»

Дякуємо за відгук! Адже саме вони допомагають нашим потенційним клієнтам бути більш впевненими у виборі товару! Сподіваємось, що планшет буде приносити Вам лише задоволення у роботі ! З повагою інтернет магазин RedPrice!

Номер замовлення: 20450526162795
х-pen artist pro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «Redprice»

Сергію, дякуємо, що обрали наш магазин та оцінили роботу. Нехай товар приносить користь. Приємних Вам покупок! З повагою, інтернет-магазин Redprice.

Микрововолновая печь Самсунг
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Моя первая покупка в этом магазине, в дальнейшем буду обращать на него внимание при покупки товара.
Покупал внутренний SSD для PS5, почти сразу после оформления заказа позвонили и подтвердили заказ, отправили быстро, поставил пользуюсь).
Большое спасибо

Відповідь представника «Redprice»

Щиро вдячні Вам, за залишений відгук! Нам приємно, що співпраця з нашим магазином справила на Вас лише позитивне враження. Неодмінно чекаємо Вас знову! Мирного неба! З повагою інтернет – магазин Redprice!

Номер замовлення: 189490542
GIGABYTE AORUS NVMe Gen4 SSD 2 TB
  • Вам допоміг цей відгук?