Дякуючи мененджеру, підібрали товар швидко і вдало. Товар надійшов вчасно і по заявленій ціні. Придбаним товаром задоволені. Рекомендую даного продавця.
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Прочекала доставку місяці!
Повернення коштів очікувала майже два тижні!
Обіцяли доставку 3-7 днів.
Кожні три дні переносилися доставка на ще пізніше.
Після двох тижневого очікування, хотіла відмінити та повернути кошти, але запевнили щось в найближчий час доставка відбудеться.
Так пройшов місяць, доставка не відбулася!
Я розумію – черги на кордоні, але ж доставка із Польщі і ніяк місяць не може стояти машина у черзі! Просто обманювали постійно!
А відгук вирішила залишити після відношення менеджера, коли почали розказувати як жити, хамити, потім не могла додзвонитися, щоб повернули кошти.
Повернення коштів відбулася через 7 банківських днів після того як я по два рази на день телефонувала.
ЖАХЛИВИЙ МАГАЗИН!
МЕНЕДЖЕРИ НЕ ВИХОВАНІ!
СРОКІВ НЕМАЄ!
Товар не доставили, так ще й кошти ніяк не могли повернути!
згорнути
Заказывал в интернет-магазине "Tom Dom" мясорубку ProfiCook PC-FW 1173. Сказать, что доволен-не сказать ничего! Товар отличный, прекрасная мощность и очень стильный дизайн! В общем всё понравилось! Компании отдельная благодарность за четко выполненный заказ в срок, оговоренный с менеджером!
Отличный продавец! Актуальное описание, цена и вежливое обслуживание. Отправка товара была не быстрой и дольше запланированного, но низкая стоимость товара с лихвой компенсировала этот недостаток.
Едуард дякуємо Вам за відгук, Ми робимо все для того, щоб кожен покупець залишився задоволений співпрацею з нами. Терміни поставки безпосередньо залежать від наших закордонних партнерів, інколи вони трохи довші ніж у інших магазинах, але очікування клієнтів завжди компенсуємо приємною ціною. Нехай товар Вам слугує. З повагою інтернет-магазин Tomdom.
Все на гарному рівні . Тільки звертайте увагу на термін відправки ( до 8 днів) + повідомлення про відправлення прийшло коли товар вже був у моєму початковому відділенні ( і то від перевізника)
Шановний Тарас.
Дякуємо Вам за відгук, буде приємно з Вами співпрацювати. Ми завжди намагаємось відправити товар до клієнта в найкоротші терміни. Чекаємо на Ваші замовлення в майбутньому.
Дякуємо Вам за позитивну оцінку.
Спершу замовляв БЖ від EVGA але потім вирішив замінити. Мені надіслали реквізити. Доплатив. Все швидко і гарно
Товар приїхав за 4 роб дні, що узгоджується з заявою магазино щодо відправки протягм 3-7 роб діб. Коробка в повному порядку. Дуже здивований, іноді з Києва приїжджає не такому відмінному стані.
Можу рекомендувати крамницю.
ПЛЮСИ:
ціна
наявність рідкісних товарів
МІНУСИ:
зважаючи на ситуацію - може будети затримка на кордоні. Але тут кожен сам вирішує чи це проблема мазагину чи перебігу вйни.
п.с. товар був повністью оплачений ніяких додаткових внесків з огляду на зміну курсу євро не було
Дякуємо за Ваш відгук!
З радістю виконали Ваше замовлення. Перед відправкою товарів ми обов'язково перевіряємо їх і ретельно упаковуємо. Чекаємо вас знову у нас в магазині в майбутньому. З повагою інтернет магазин Tom Dom.
Ні кому нє раджу, домовились о купівлі навушників білого кольору під замовлення, отримав замовлення як і обіцяли протягом 10 днів, на пошті не перевіряв так як вони були в заводській упаковці а колір на упаковці не вдалось знайти. Дома з'ясувалося що вони чорні, від магазину я почув тількі вибачте але треба було дивитись на пошті.
Вітаю Костянтин.
Ваше замовлення було індивідуальне, цієї позиції не було представлено на нашому сайті. Сталась елементарна людська помилка, наші постачальники відправили інший колір, за що приносимо вибачення, але погодьтесь на відділенні Нової пошти було відразу помітно, по коробці, що це чорний колір. Ви мали повне право відмовитись від товару на відділенні. Ви цього не зробили та отримали товар. Вам не було запропоновано заміну, так як дана позиція у білому кольорі, на той день, була відсутня у наших постачальників. Сподіваємось на розуміння, Нехай товар служить Вам якнайдовше.
згорнути
Зробив замовлення, виконувати його не збиралися посилаючись на помилку на сайті з ціною (що є порушенням ЗУ " Про публічну оферту"), компенсації у вигляді невеликої скидки надати відмовилися.
Нікому не рекомендую
Шановний покупець!
Ви оформлявши замовлення свідомо розуміли, що ціна вказана не актуальна, та на сайті технічна помилка. Скрізь працюють люди. У нашому магазині такі труднощі виникають вкрай рідко, але ми їх оперативно вирішуємо. Вранці коли компанія розпочала роботу, Ви, як і більшість клієнтів, отримали масову розсилку і додатково телефонний дзвінок від менеджера. На жаль Ви відмовились сприймати цю ситуацію такою, яка вона є насправді, в результаті написали негативний відгук.
На сьогодні сайт працює без помилок, та усі ціни вказані актуальні.
На все добре!
товар не прийшов , хоч задаток повернули за 8 днів, нікому не раджу цей магазин
Пані Галино, дякуємо вам за відгук! Наша компанія намагається забезпечити найшвидші терміни доставки товару у ваші руки. Даний випадок є виключенням коли товар був затриманий на митниці. Вам залишилось почекати всього 2 дні і ви б з радістю отримали ваше замовлення.
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі