Отзывы EuroMade | опыт покупки, отзывы, впечатления | Hotline.ua
рус / укр

Отзывы покупателей о интернет магазине EuroMade

Оценка магазина
Оценка магазина за последние 12 месяцев
9.4 из 10
 Hаписать отзыв
Выбрано 42 отзыва: все отзывы, 12 месяцев Скрыть итоговую диаграмму по всем отзывам на магазин

Итоговая диаграмма за последние 12 месяцев

Да Нет Без ответа
  • Цена соответствовала заявленной на hotline
    97% 0% 3%
  • Наличие товара соответствовало заявленному
    95% 2% 3%
  • Условия оплаты соответствовали заявленным на hotline
    78% 0% 22%
  • Оформление заказа на сайте магазина сделано удобно
    88% 0% 12%
  • Отгрузка товара магазином выполнена вовремя
    95% 0% 5%
  • Возврат товара прошел без проблем
    35% 0% 65%
  • Сервисная поддержка организована хорошо
    57% 0% 43%
  • Рекомендую этот магазин другим пользователям
    100% 0% 0%

Итоговые оценки на основе отзывов покупателей

Отзывы
за последние
3 месяца
за последние
6 месяцев
за последние
12 месяцев
за все
время
Позитивные
9
11
42
520
Негативные
0
0
0
6
На основе покупки
9
11
41
519
Все отзывы
9
11
42
526
Оценки
Оценки магазина по периодам
9.7
9.7
9.4
оценки от 7 до 10 оценки от 0 до 3
  • Сортировать по:

  • 11 августа 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Придбав у магазину навушники Anker SoundCore Liberty 3 Pro. Відправили в обумовлені терміни. Приїхали у заводській плівці, але під час тестового прослуховування був виявлений брак одного з навушників. Перетелефонував за вказаним на сайті контактним номером. Дуже приємна комунікація. Мене одразу ж запевнили, мовляв ніяких проблем, потестуйте навушники ще якийсь час, можливо тимчасова проблема, або повертайте назад. Запропонували відправити аналогічну модель чи повернення коштів.

Дуже вдячний развернуть

Anker SoundCore Liberty 3 Pro
  • Вам помог этот отзыв?

  • 8 августа 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Під час оформлення замовлення жодних труднощів не виникло, все оперативно було надіслано, зручна і гнучка система розрахунку, роботою магазину задоволений.

Ответ представителя «EuroMade»

Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за те що користуєтеся послугами нашого магазину.

Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо!
З повагою менеджер "EuroMade.top" Володимир!

Комп\'ютерна гарнітура Logitech G PRO X Gaming Headset Black (981-000818)
  • Вам помог этот отзыв?

  • 4 августа 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Магазин супер жодних проблем,мене все влаштовує,як буду щось замовляти ,в першу чергу так як вже робив замовлення ,і пока все працює.

Ответ представителя «EuroMade»

Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за те що користуєтеся послугами нашого магазину.

Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо!
З повагою менеджер "EuroMade.top" Володимир!

Процесор і 5-10400F
  • Вам помог этот отзыв?

  • 8 июля 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Хороший магазин, отправили без предоплат в оговоренный период времени
Товар новый с заводскими пломбами на упаковке
Единственное, желаю магазину улучшить свой веб сайт

Ответ представителя «EuroMade»

Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за те що користуєтеся послугами нашого магазину.

Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо!
З повагою менеджер "EuroMade.top" Володимир!

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 32GB grey (T220)
  • Вам помог этот отзыв?

  • 7 июля 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Дуже задоволений консультацією та роботою Володимира дуже уважний працівник що до організації ноутбук мені прийшов швидко товар якісний вже довго ним користуюся питання не маю магазин в цілому дуже сподобався.Всім друзям рекомендую!

Ответ представителя «EuroMade»

Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за те що користуєтеся послугами нашого магазину.

Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо!
З повагою менеджер "EuroMade.top" Володимир!

ASUS ROG Strix G15 G513IC-HN003
  • Вам помог этот отзыв?

  • 6 июля 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Спасибо магазину за плодотворное сотрудничество, а конкретнее Владимиру за тёплый приём, грамотную консультацию и поддержку связи на всех этапах заказа. Одним словом - Рекомендую!

Ответ представителя «EuroMade»

Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за те що користуєтеся послугами нашого магазину.

Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо!
З повагою менеджер "EuroMade.top" Володимир!

ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QC K2116T
  • Вам помог этот отзыв?

  • 1 июля 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Заказывал наушники. Цена была самая лучшая из предложенных вариантов. С момента заказа до момента получения заказа постоянно были на связи. Однозначно рекомендую.

Ответ представителя «EuroMade»

Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за те що користуєтеся послугами нашого магазину.

Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо!
З повагою менеджер "EuroMade.top" Володимир!

Anker Soundcore Liberty 3 Pro
  • Вам помог этот отзыв?

  • 21 июня 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Дуже клієнтоорієнтований магазин. Зробив замовлення і у той же день передзвонили, але сказали що товару вже не має та запропонували почекати ще тиждень, коли буде поповнення, та запевнили, що навідь якщо ціна буде більшою, то для мене вона не зміниться навідь не зважаючи на відсутність передоплати. Коли товар приїхав мені повідомили, що ціна знизилась і мені треба сплатити меншу вартісь. Нажаль, коли товар прибув до відділення Нової Пошти, обставини трохи змінились і я запитав скасувати развернуть

Ответ представителя «EuroMade»

Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за те що користуєтеся послугами нашого магазину.

Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо!
З повагою менеджер "EuroMade.top" Володимир!

ASUS ROG-STRIX-RTX3070TI-O8G-GAMING
  • Вам помог этот отзыв?

  • 25 мая 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Вперше замовляла на цьому сайті, замовила по вигідній ціні. Зателефонували мені одразу. Так як даного товару не було в наявності, я зачекала пару днів, коли буде його поставка і мені передзвонили і ще й отримала знижку, невелику, але ж знижку (бачили б ви моє здивування, коли я урвала айпад по вартості на 3 тисячі гривень дешевше, ніж в інших магазинах, і це при тому, що в момент придбання товару саме почала рости у вартості валюта),відправили швидко й досі дивуюсь наскільки швидкою була развернуть

Ответ представителя «EuroMade»

Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за те що користуєтеся послугами нашого магазину.

Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо!
З повагою менеджер "EuroMade.top" Володимир!

Номер заказа: 20450540748893
Планшет Apple iPad 9 10.2
  • Вам помог этот отзыв?

  • 17 апреля 2022 г.
  • я купил в этом магазине
соответствие цены
наличие
развернуть
не указаны

Навушники приїхали швидко, НОВІ, все дуже добре!

Ответ представителя «EuroMade»

Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за те що користуєтеся послугами нашого магазину.

Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо!
З повагою менеджер "EuroMade.top" Володимир!

Навушники HyperX Cloud Alpha
  • Вам помог этот отзыв?