Відгуки Tehnopostavka | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 4
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Tehnopostavka

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.1 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 53 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    96% 0% 4%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    94% 5% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    90% 0% 10%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    94% 0% 6%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    94% 0% 6%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    23% 3% 74%
  • Сервісна підтримка організована добре
    47% 3% 50%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    94% 5% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
19
23
50
172
Негативні
0
0
3
11
На основі покупки
19
23
51
177
Усі відгуки
19
23
53
183
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.7
9.7
9.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 20 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказала гриль к концу рабочего дня, отправили в этот же день и на следующий уже получила у себя в городе.Спасибо большое за оперативность.Товар соответствует описанию и полной комплектации.Уже испробовала в работе и все очень понравилось.Рекомендую магазин с удовольствием!!!

Номер замовлення: 13250
Гриль электрический Tefal GC716D12 OptiGrill+
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

При покупке товара не возникло никаких проблем. Духовка была отправлена в день заказа. К упаковке и комплектациипретензий нет — всё пришло в целости и сохранности. Спасибо.

Номер замовлення: 13151
Freggia MOC70W Духовка настільна
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив принтер і отримав його на наступний день. Послугами компанії задоволений.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже задоволений даною покупкою
Окремо хочу зазначити дуже порядних та ввічливих менеджерів з продажу tehnopostavka.com.ua
Недоліків не виявив

Номер замовлення: 12887
Samsung UE32T4002 Телевізор
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую, товаром задоволена

Номер замовлення: 13178
Ножі Samura MO-V
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв кавоварку на подарунок. Оцінка 12 балів. Все прийшло вчасно і без пошкоджень. Чекав замовлення 2 - 3 дні. Рекомендую "
Tehnopostavka" як надійного продавця.

Кофеварка эспрессо DeLonghi EC 820 B
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Все отлично , оплатил предоплату в 5 процентов от стоимости товара . Товар пришел быстро , сам магазин находиться как я понял в Одессе но склад возле Львова по крайней мере мне доставка была одтуда . Рекомендую к сотрудничеству .

Телевизор Xiaomi Mi TV P1 43
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
сервісна підтримка

Замовлення оформили дуже швидко, отримали вчасно, хотілось би відзначити, що була словенська (не китайська) збірка.

Єдине побажання, це хотілось би, щоб врахували, що покупець не зобов'язаний знати іноземні мови

Номер замовлення: 12792
Кухонна машина Bosch MUM54251
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Делал покупку в первый раз на этом магазине.
Связались быстро, отправили четко. Больше всего боялся за доставку новой почтой, т. к. это монитор. Но доставили хорошо. Как только пришел сразу подключил и все работает. Спасибо магазину

Номер замовлення: 11158
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко, зручно і поки без проблем. Магазин рекомендую.

SteelSeries Arctis 9 Wireless Black (61484) Навушники з мікрофоном
  • Вам допоміг цей відгук?