Відгуки Mobitek | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Mobitek

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
 Hаписати відгук
Вибрані 28 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    81% 14% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    81% 14% 5%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    55% 0% 45%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    81% 7% 12%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    62% 11% 27%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    11% 0% 89%
  • Сервісна підтримка організована добре
    22% 3% 75%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    70% 29% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
4
19
78
Негативні
0
3
9
120
На основі покупки
1
5
22
124
Усі відгуки
1
7
28
198
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 26 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Зробила замовлення на сайті, замовила сину геймерське крісло , і буквально за 3 хвилини зателефонував менеджер, вічливо уточнив всі деталі замовлення, порадив як краще оплатити, повідомив про орієнтовну вартість доставки. Ціна не відрізнялась від зазначеної на сайті. Відправлення отримала швидко. Сервіс на найвищому рівні. Отримали, зібрали. Син на сьомому небі від щастя. Якість товару також гарна. Раджу всім звертатися до цього магазину. Вони найкращі.

Відповідь представника «Mobitek»

Доброго дня!
Дякуємо Вам, за відгук, нам дуже приємно, звертайтеся до нас ще!

Номер замовлення: 38025
GT Racer X-2323 Black/Yellow
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ціна влаштувала на кавомашину. Це був баланс між нормальною вартістю і відгуками покупців про даний магазин. Замовив, оплатив на сайті. Перетелефонували, уточнили деталі. Сказали, що замовлення надішлють через два дні. В середу ввечері зробив замовлення, в суботу ввечері машина вже прикрашала кухню. Доставляла Нова Пошта. Запаковано якісно. Товар новий. Комплектність нарікань не викликала.

Відповідь представника «Mobitek»

Доброго дня!
Дякуємо Вам, за відгук, нам дуже приємно, звертайтеся до нас ще!

Номер замовлення: 37775
Delonghi Ecam 350.35 W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

К магазину претензий нет, так как недавно купил тут хорошее геймерское кресло, в котором чувствую себя комфортно и уютно.
С оформлением заказа и доставкой проблем не было, поэтому магазину спасибо.

Відповідь представника «Mobitek»

Доброго дня!
Дякуємо Вам, за відгук, нам дуже приємно, звертайтеся до нас ще!

ГЕЙМЕРСКОЕ КРЕСЛО GT RACER X-5660 BLACK/RED
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 лютого 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал наушники с микрофоном. В описании товара было указано, что есть подсоединение 3.5. При получении товара вместе с менеджером изучили коробку и поняли, что есть только USB вход, переходника на 3.5 в той комплектации нет. Менеджер по моей просьбе оформил рекламацию в сервисный центр. На следующий день позвонила (не знаю, по тембру голоса вроде женщина) и вместо того чтоб найти решение, например, предложить переходник, начала рассказывать что я не умею интернетом пользоваться и правильно розгорнути

Відповідь представника «Mobitek»

Добрый вечер!
В описании товара не было написано, что в комплектацию входит переходник, там было как и есть написано о том, какое подключение!
Интерфейс подключения - штекер 3.5 мм, вот как было указано и как есть по факту!
К Вам перезвонили и объяснили это, никто ничего не менял на сайте, нам очень жаль, что Вам не подошел товар, который Вы заказали, но с нашей стороны, вины перед Вами нет никакой, то что Вы заказали, то мы Вам и предоставили.

Номер замовлення: 800044
Edifier G2 II Black

  • 31 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни
наявність
відвантаження

В воскресенье утром сделал заказ кондиционера. На почту пришло уведомление о том, что заказ оформлен. Ждал весь день сообщения с реквизитами для оплаты предоплаты, которая необходима согласно информации на сайте.
Вечером того же дня перезвонила девушка и сообщила, что на выходных сотрудники не работают, и товара нет в наличии, возможно будет но по другой цене, и в ПН еще перезвонят для урегулирования вопроса. Информацию о графике работы магазина я не нашел. График работы колл-центра СБ, ВС розгорнути

Відповідь представника «Mobitek»

Доброго дня!
Приносимо свої вибачення, дякуємо за зворотній зв`язок.
Передали інформацію до відділу якості, щоб розібратися, що трапилося.
Чекайте дзвінок, від спеціаліста.

Номер замовлення: 37675
Digital DAC-I09EWT

  • 14 січня 2022 р.
умови оплати
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення

Цена товара на сайте не соответствует реальности, не рекомендую этот магазин.

Відповідь представника «Mobitek»

Доброго дня!
Приносимо свої вибачення, за те що у вихідний день, відібражалася невірна інформація, злетіли ціни, все виправлено зранку в понеділок.
Замовлення я не бачу на цей товар, одже Вас одразу попередили, що технічна помилка на сайті.
Дякуємо, за зворотній зв`язок.

gorenje bm1600wg
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал 03 Января! Изначально не рассчитывал что работают. Но оказалось все намного лучше . В обед заказал, 04 к 11:00 забрал самовывозом. Можно нормально запарковаться. Товар упакован в оригинальную упаковку, выписан оригинальный гарантийный талон и самое главное - можно нормально через эквайринг оплатить кредиткой.

Відповідь представника «Mobitek»

Доброго дня!
Дякуємо Вам, за відгук, нам дуже приємно, звертайтеся до нас ще!

Номер замовлення: 794120
GT Racer X-782 Bright Grey (W-20 B-40)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
сервісна підтримка

Заказал товар 15.12.2021. в этот же день перезвонили, но у меня было совещание и я попросил перезвонить через час.
Через час не перезвонили, на следущий день тоже не перезвонили. Больше вообще никто не перезванивал.
24.12.2021 Пришло письмо от Mobitek.com.ua с обновлением статуса: Отменён

Відповідь представника «Mobitek»

Доброго дня!
Шкода, що співпраця з нашим магазином, лишила про нас неприємне враження.
Приносимо свої вибачення, при обробці Вашого замовлення, менеджер допустила помилку, не вказала, що повторно потрібно до Вас зателефонувати.
Інформація передана у відділ якості, Ваше звернення буде оброблено належним чином.
Дякуємо, за зворотній зв`язок.

Номер замовлення: 37052
JBL Tune 660 NC (JBLT660NCPIK) Pink

  • 21 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купили в даному інтернет шопі кофе машину nivona 779 по найнижчій ціні в неті.все відбулось зручно.рекомендую даного продавця

Відповідь представника «Mobitek»

Доброго дня!
Дякуємо Вам, за відгук, нам дуже приємно, звертайтеся до нас ще!

Номер замовлення: 37041
Nivona 779
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный товар, быстрое и удобное оформление , спасибо за оперативность.

Відповідь представника «Mobitek»

Доброго дня!
Дякуємо Вам, за відгук, нам дуже приємно, звертайтеся до нас ще!

Номер замовлення: 789077
Karcher SC 2 EasyFix Premium (1.512-090.0)
  • Вам допоміг цей відгук?