Відгуки LuckyLink.kiev.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 3
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин LuckyLink.kiev.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.1 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 177 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    88% 10% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    87% 12% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    84% 5% 11%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    88% 7% 5%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    77% 7% 16%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    19% 5% 76%
  • Сервісна підтримка організована добре
    37% 4% 59%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    82% 17% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
47
58
144
377
Негативні
10
10
33
112
На основі покупки
52
63
156
427
Усі відгуки
57
68
177
489
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.5
8.6
8.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 18 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Приятный опыт сотрудничества, даже пошли на встречу, спасибо.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Спасибо за отзыв

Номер замовлення: 30036
Rog 3060 ti
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
сервісна підтримка

Пытались продать б.у.-шный товар под видом нового. Рассказали что видеокарта стояла в компьютере который не смогли продать, а посему видеокарта новая. По факту видеокарта бу, с царапинами по всему кожуху и остатками флюса. Очень не советую связываться с этим магазином.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Приносимо вибачення за незручності.
Ми повідомляємо клієнтам про стан товару.
Вам також повідомляли

Dell hd7570 1gb
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність

Товар не зовсім новий. Crystaldiskinfo показав більше 50 включень диска, 4 години роботи та більше 300Гб запису.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Ми дуже вибачаємось за незручності.
Ми завжди продаємо лише новий товар, але якщо є якісь вади, то ми обов'язково попереджаємо клієнтів(
Тут щось пішло не так)
Просимо вибачити)))

P.S Товар у вас на гарантії, тому якщо що ви можете звертатися до нас)))))
Також хотіли б зауважити що ми зробимо Вам знижку на наступне замовлення.

Номер замовлення: 29959
KXG6AZNV256G) Toshiba XG6a 256GB PCIe NVMe (KXG6AZNV256G)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляла Powerbank.

Однозначно рекомендую замовляти саме тут!

Номер замовлення: 29651
Hoco Power Bank J82 Easylink 2USB+Type-C 10000mAh Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупаю в магазине не первый раз)Просто звоню есть ли какие нибудь наушники на сейчас)Оказались классные от JBL,да ещё и розовые как я и хотела))))Приехала,забрала) скоро ожидайте за новой покупкой))

Номер замовлення: 29847
JBLT510BT
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко, зручно, в наявності, приїхав і забрав!

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Дякуєм за відгук)
Очікуємо Вас знову

Номер замовлення: 30163
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 липня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
умови оплати

На хотлайне написано, что есть рассрочка под 0% и я чуть не купил в кредит с %

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Добрый день, приносим извинения за неудобства.
Ошибка исправлена
ожидаем Вас за покупкой

ASUS TUF-RTX3080-O10G-V2-GAMING LHR
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 липня 2022 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність

На сайте товар указан в наличии,но после оформления заказа оператор сказала что это не так,и товар доставят сначала от заказчика,а потом уже мне. Попросила подождать неделю и через неделю они должны были отправить заказ. Но через неделю мне написала менеджер и сказала что моего заказа на складе не оказалось и предложила заказать что то другое. Я должен был ждать целую неделю что бы они могли узнать есть ли товар в наличии или нет!
Так же хочу отметить хорошую работу менеджера. Она была очень розгорнути

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Добрый день, работаем над ошибками(
Приносим прощения

Номер замовлення: 29735
ASRock Radeon RX 6600 XT
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

роботою співробітників магазину задоволений, дякую :)

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Дякуємо за відгук, очікуємо Вас знову

tp-link ax10
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купувала навушники для чоловіка. Він в захваті, а я рада, що вгадала з подарунком. Окремо хочу подякувати співробітникам. Вони єдині відразу ж погодились виконати моє особисте прохання. Завдяки їм мій чоловік отримав приємний бонус разом з подарунком.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Доброго дня, дякуємо за відгук і очікуємо Вас знову

TWS Apple AirPods Pro with MagSafe Charging Case (MLWK3)
  • Вам допоміг цей відгук?