Відгуки LuckyLink.kiev.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 4
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин LuckyLink.kiev.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.1 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 177 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    88% 10% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    87% 12% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    84% 5% 11%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    88% 7% 5%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    77% 7% 16%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    19% 5% 76%
  • Сервісна підтримка організована добре
    37% 4% 59%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    82% 17% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
47
58
144
377
Негативні
10
10
33
112
На основі покупки
52
63
156
427
Усі відгуки
57
68
177
489
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.5
8.6
8.1
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 29 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження

Заказ хоть и приежал долго (иза проблем из паливом в стране они часто немогут отправлять к себе товар ну как минимум так сказали) но приехало все целое и работоспособное
Менеджер постояно перезванивал и извинялся за задержки в етом плане все ок
Аби не задержки с поставками все отлично (прошло около 10 дней с дня заказа)

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Спасибо Вам за отзыв и ожидаем Вас снова за покупкой))

Номер замовлення: 30709
Материнська плата ASRock B560M Pro4 +оперативна память+процесор и термо паста
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Всім задоволений на 10 з 10! Підтримка в магазині на високому рівні, всі питання вирішується міттьтево. Замовив відеокарту (не дешева) за час очікування доставки ціна на неї впала на більш ніж 100 євро... Звернувшись до магазину - підтримка погодила повернення різниці на мою користь. Навіть не очікував такого ставлення. Рекомендую.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Доброго дня, дуже раді що Вам все сподобалось)
Очікуємо Вас знову)

Номер замовлення: 31009
ASUS ROG-STRIX-RTX3080-O10G-V2-GAMING
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Приобрел без предоплат наложкой данный диск , очень удобно для меня . Магазин вышел на связь быстро , диск работает отлично и очень быстро .

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Добрый день, очень рады что Вам все подошло и вы остались довольны)
Спасибо за заказ и ожидаем Вас снова)

Номер замовлення: 29281
TEAM T-Force Cardea Zero Z330 1 TB (TM8FP8001T0C311)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Після замовлення зателефонували, уточнили куди надсилати, нагадали про комісію в разі накладеного платежу. Відправили швидко. Запаковано було у пакет з внутрішнім м'яким шаром, додаткового захисту не було. Диск доїхав добре, працює. Пакування без пошкоджень. Є гарантійний лист (надрукований на термопринтері), термін гарантії 1 рік, хоча виробник дає 3 роки.
Здається, це моє не перше замовлення. У цього магазину є вигідні ціни на деякі товари, тому буду замовляти й надалі.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Доброго дня, дякуєм за замовлення.
Очікуємо Вас знову)))

Номер замовлення: 30843
SSD Patriot P210 256GB
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідність ціни і наявності. Доставили швидко.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Добрий день, дякуємо за відгук, очікуємо Вас знову

Номер замовлення: 29312
Портативна колонка JBL Xtreme 2
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все отлично, быстро связались, отправили на сл. День, оплачивал частичную предоплату.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Спасибо вам за заказ)
Ожидаем Вас снова)

Номер замовлення: 30901
MSI GeForce RTX 3070 GAMING Z TRIO 8G LHR
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення відпрацьовано швидко, замовляв колонки, приїхали за день, все ціле та гарна якість. Даним магазином користуюся вперше, але залишився задоволеним.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Дякуємо за відгук!
Очікуємо Вас знову))

Gemix SB-120 BT
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин заслуживает внимания и ценой, и отношением.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Спасибо за доверие)
Ожидаем Вас снова

Корпус ПК Fractal Define 7, SSD m2 Samsung 980pro, DDR5 G.Skill
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купував gtx 1660 storm .все гаразд. гарна цiна на фонi iнших магазинiв.рекомендую магазин для покупок.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Дуже раді, що Вам все сподобалось.
Очікуємо Вас знову

Gtx 1660 storm
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Быстро отправили, пришло в течении суток. В целом доволен, но несколько клавиш не совпадают с вводимым ими текстом.

Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»

Дуже раді, що Вам все сподобалось.
Очікуємо Вас знову

Номер замовлення: 29042
Ноутбук HP 250 G8 (4K7Y8EA)
  • Вам допоміг цей відгук?