Відгуки ITbox.ua | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 7
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ITbox.ua

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
5.9 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 172 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    81% 14% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    67% 27% 6%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    64% 10% 26%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    71% 16% 13%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    49% 25% 26%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    11% 28% 61%
  • Сервісна підтримка організована добре
    16% 30% 54%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    40% 59% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
17
23
65
1255
Негативні
28
43
107
634
На основі покупки
38
57
145
1785
Усі відгуки
45
66
172
2092
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
6
5.7
5.9
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 6 березня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

Продавець замовлення отримав, потім переніс терміни доставки і в кінці скасували замовлення.
Все це без пояснення причини і будь яких повідомленнь.

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за описане. Прагнемо до якнайшвидшого виконання замовлень наших покупців. Зважаючи на ситуацію в країні не завжди вдається оперативно вирішувати питання доставки. Працюємо над вирішенням проблеми вчасного інформування клієнтів по замовленню та внесеним змінам. Шкода за незручності.

Номер замовлення: 4806737
Накопичувач SSD M.2 2280 500GB Spatium M390 MSI
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

Замовлення було оформлено 16.02.2022 в 15:36. Зробив передплату. Одразу встановилась дата отримання (17.02), після 18:15 . На наступний день 17.02 в 18:20 був статус- Оформлений, комплектується. Через це подзвонив оператору. Він мені сказав що сьогодні віправлять, вибачився за затримку. Але на момент 18.02.2022 в 14:40 замовлення висить в статусі- Оформлений, комплектується. Натиснув- Відмінити. Після чого мені подзвонив оператор і сказав що я маю заповнювати якусь анкету на повернення коштів. розгорнути

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за затримку з відправкою замовлення. Розуміємо, що один день у виконанні замовлення може суттєво змінити плани наших клієнтів. Тому намагаємося не допускати подібних ситуацій. Повернення коштів здійснюється тільки на основі відповідної заяви. Шкода за всі незручності.

Номер замовлення: 4796013
Клавіатура Gembird KB-UML3-01-W-UA USB White (KB-UML3-01-W-UA)

  • 18 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність

Выдали на точке выдачи побитый товар, отказалась забирать. Заказала через месяц, опять предлагают тот же набор с помятой упаковкой. Попросила заменить, сказали других нет в наличии.
Почитала отзывы и поняла, что это они многим продают товары с дефектами)

Відповідь представника «ITbox.ua»

Шкода за описану ситуацію. Ми не реалізуємо завідомо дефектний товар. Незважаючи на одинокі випадки пошкодженої упаковки цілісність товару було збережено. У будь-якому випадку клієнт завжди може оглянути товар перед здійсненням покупки для прийняття остаточного рішення. Працюємо над покращенням пакування в процесі доставки замовлень. Ми враховуємо зауваження клієнтів і прагнемо підвищувати якість обслуговування.

Набор кастрюль GUSTO Пряности (GT-T-3-S)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
оформлення замовлення
відвантаження
розгорнути

я сделал оплату через Apple pay, деньги списаны, но статус заказа "ожидает оплаты", при попытке связаться или заказать обратную связь, как через имейл, так и через телефон - тишина. Прошли сутки - ничего не происходит

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за затримку з підтвердженням замовлення. Співробітники кол-центру передзвонюють клієнтам і вже потім намагаються зв'язатися через e-mail. Бажаємо, щоб покупка забезпечила приємні враження. Працюємо над покращенням нашої роботи.

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 4794246
Навушники Genius HS-02B

  • 12 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

После оплаты номера заказа нет нигде. Месскнджеры, почта, смс? Не, магазин этого не знает.
Стоимость доставки - информация которой магазин манипулирует как хочет и ты её узнаешь только при заказе. Наверное, очень сложно сразу показать цену доставки.
В описании доставки цен тоже нет. Так что бесплатная доставка это некий сферический конь в вакууме, увы.

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за незручності. Після прийняття замовлення в обробку надсилаються повідомлення у Viber за вказаним номером телефону, листом на e-mail. Також інформація по замовленнях є в особистому кабінеті на сайті. Вказана вартість доставки на сторінці товару й оформлення замовлення мають співпадати. Дякуємо, що звернули увагу на помилку, її буде виправлено найближчим часом. Шкода за такий досвід від співпраці. Сподіваємося мати можливість виправити враження на краще.

Selpak
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Все бы хорошо, цена приятная, доставили оперативно и тд. Но все хорошо ровно до момента пока вам не придется столкнуться с их СЦ. 2 недели диагностировать неисправность в работе, которую я обнаружил эмпирическим путем за один день. Даже после обещанных двух недель - никто не перезванивает, в известность никто не ставит, все приходится делать самому. Даже после обещания вернуть средства - никто 2 дня не перезванивает. В общей сложности прошло почти 3 недели с момента обращения в СЦ, я уже розгорнути

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за такий досвід співпраці. На жаль вирішення питань повернення, заміни, ремонту неможливе без висновку авторизованого сервісного центру виробника. Напишіть, будь ласка, у коментарі номер замовлення чи квитанції сервісного центру, щоб ми з'ясували обставини вашої ситуації.

SSD 2.5\\\'\\\' Goodram CX400 256GB
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 лютого 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказала куклу большую лол диджей на подарок, курьер не выключая двигатель быстро вручил и поехал, рассмотреть на месте не удалось
Пришла домой, это ужас..
Коробка грязная, потёртая, скотч грязный торчит
Как такое можно отдавать покупателю???
Что за сервис
Первый и последний мой заказ!
Так ещё условия возврата, я должна за доставку платить, это ещё что такое???

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за описане. Ми приділимо більше уваги пакуванню при кур'єрській доставці замовлень. Шкода за такий досвід від співпраці.

Номер замовлення: 10-4775764
Lol big диджей
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
повернення товару
сервісна підтримка

НЕ рекомендую нікому зв'язуватися з цією конторою!
Оплатив замовлення, надіслали через день, а після отримання виявилося що він взагалі не робочий. Відправив назад - зворотнього зв'язку - 0. З гарячої лінії толку теж ніякого, чекайте 14 днів, тоді буде якийсь висновок. На запитання що буде, якщо протягом 14 днів таки не повідомлять, кажуть, що я маю до них подзвонити і нагадати, щоб вони в свою чергу теж подзвонили і теж нагадали. Жодних санкцій чи компенсацій для покупця це не передбачає, а розгорнути

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за описане. Ми реалізуємо сертифіковану продукцію для мінімізації подібних випадків. Повернення чи заміна товару здійснюється після відповідного висновку сервісного центру. Будь ласка, зазначте у коментарі номер замовлення чи квитанції сервісного центру, щоб ми могли ідентифікувати ваш випадок. Отримані зауваження щодо обслуговування прийнято для покращення нашої роботи. Шкода за завдані незручності.

Пристрій безперебійного живлення Vinga

  • 4 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність
відвантаження
розгорнути

Значит. Заказал я кресло компьютерное, которое на момент заказа, стоит примерно одинаково во всех магазинах в которых оно есть. Так вот, заказал именно там, потому что это одно из не многих мест, где делали доставку через 1 день. Хочу подчеркнуть, что ждал это кресло безумно. Так как сижу за компьютером на табурете и болит спина.
Собственно, в день доставки, к 11 утра, решил позвонить узнать время, на что мне сказали что со мной свяжутся. И так вплоть до 6 часов. То есть весь день, я сидел розгорнути

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за описану виключну ситуацію. Ми з'ясовуємо причини цього прикрого випадку для попередження повторення подібного в майбутньому. Шкода за витрачений на очікування час.

Номер замовлення: 4773094
Special4You Extremeracе black/whitе (E4770)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Товар оказался бракованный.После установки.Ноут стал работать не коректно.Появился запах . После розгорнути

Відповідь представника «ITbox.ua»

Вибачте за описане. Будь ласка, напишіть у коментарі номер замовлення. Ми з'ясуємо обставини для розв'язання ситуації та покращення нашого обслуговування в цілому.

Модуль памяти для ноутбукa SoDIMM DDR4