Відгуки KLIK | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин KLIK

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
6.3 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 53 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    69% 0% 31%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    94% 1% 5%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    96% 1% 3%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    23% 1% 76%
  • Сервісна підтримка організована добре
    42% 1% 57%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    98% 1% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
15
51
122
Негативні
0
0
2
4
На основі покупки
0
15
53
124
Усі відгуки
0
15
53
126
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.7
6.6
6.3
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 16 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Робив замовлення на сайті, обладнання привезли нове та без нарікань, рекомендую

HyperX quadcast hx-micqc-bk
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купив даний мікрофон близько тижня назад. Із плюсів:
- Найнижча ринкова ціна, порівнював на hotline.
- Відправлення в день отримання замовлення, після оформлення замовлення передзвонили і уточнили замовлення, спосіб оплати і доставки.
- Доставка НП, на відділенні НП оглянув товар, все було ок, забрав. В понеділок замовив - в середу мікрофон вже був у використанні.
- Гарантія від магазину на 24 місяці.
Ну і даний мікрофон вже активно використовується в "домашній міні-студії":) для запису розгорнути

Номер замовлення: 32067
Микрофон HyperX Quadcast S (HMIQ1S-XX-RG/G)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв Razer Basilisk V3 все прийшло швидко і добре запаковано. Дякую, задоволений покупкою в даному магазині :)

Мышь Razer Basilisk V3 USB Black (RZ01-04000100-R3M1)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

На момент покупки на hoteline я выбрала самый дорогой вариант , так как было заявлено, что будет бесплатная доставка и бесплатная установка лицензионной Windows 10 и драйверов. Выполнено все. Ноутбук понравился. Пишу отзыв на этом ноутбуке. Надеюсь на длительную работу. Спасибо. Пока всем довольна. Радуюсь. Всем удачи.

Номер замовлення: 32223
ASUS VivoBook 15 513 1297
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замечательная мышь. Хорошее обслуживание, ничего плохого сказать не могу. Рекомендую данный магазин.

Номер замовлення: 31959
Мышь Razer Basilisk V3 USB Black (RZ01-04000100-R3M1)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купили ноутбук,менеджер работал очень оперативно,нам переслали новой почту наложкой.Доставку оплатил магазин,все супер проблем никаких

Ноутбук ASUS VivoBook 15 OLED M513UA-L1297
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Супер, навіть доставку оплатили!

Apple MagSafe Power Adapter 60W MC461
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидке замовлення! Відправка і той же день. Доставка зв рахунок магазину! Дуже задоволений співпрацею.

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Быстро отправили, даже не ожидал. Качественно упаковано отправителем.

Мышь Logitech G502 Hero
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Искал мышь Logitech G502 Hero, нашёл по адекватной цене в харьковском магазине. В итоге 7 дней, забыли про мой заказ. Когда я уже позвонил им, то услышал "ой, поставщик не может привезти". Психанул, открыл хотлайн и увидел данный магазин. Цена была самой низкой в Украине + официальная гарантия 24 мес., что даже немного смутило. Думаю, ну опять опрокинут. Сделал заказ, перезвонили мне в течение часа (точно не помню). Их менеджер подтвердил наличие товара в магазине. Уточнил, что доставка новой розгорнути

Номер замовлення: 31651
Logitech G502 Hero (910-005470)
  • Вам допоміг цей відгук?